Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canlar ben yatıyorum belim müthiş ağrıyo...
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ii geceler....

Abla yani cok degil ama cok yemek yiyemiyorum herkes bişi söylüyo morelimi bozuyo valla sıkıldım artık

medine hoşgeldin.....ya bir geldin ist.seni göremez olduk topikte,evindesin heralde şimdi........kim ne söylüyorda canın sıkılıyor ya boşveeeeeeeeeeeeeer

kaswa canım naber. nasıl gidiyor. ay benimkiler çok huzursuz bugün. senin oğluş nasıl üzüyormu hala seni. beni ceren öldürecek ya.. bütün gün uyuyor uyandırıyorum mama almıyor memei tutmuyor. üzüntüden öldürüyor beni bu durummafoldumben

Canım ALLAH yardımcın olsun gercekten dogunca zor oluyo mu bana diyolar karnındaki günlerin degerini bil ne zamandır görmüyorum senide nasılsın iyisin degilmi bebekler seni cok yoruyo mu

herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 12 haftalık ikizlere hamileyim ve berk adında 4 yaşında bir oğlum var. umarım güzel ve mutluluk verici paylaşımlarda bulunuruz .

hoşgeldin nefes.....ikizlerin sağlıkla büyüsünler inşallah......maşallah sen tecrübeli annesin birde oğlun varmış allah bağışlasın...sence ikiz hamileliği tek hamileliğe göre dahamı farklı ve zor.

medine hoşgeldin.....ya bir geldin ist.seni göremez olduk topikte,evindesin heralde şimdi........kim ne söylüyorda canın sıkılıyor ya boşveeeeeeeeeeeeeer

Ya ne bilim nie yemiyosun nie karnın küçük off okadar sıkıldım ki anlatamam işte yapamıyorum halsizlikten benim psikolojımi bozdular

Abla yani cok degil ama cok yemek yiyemiyorum herkes bişi söylüyo morelimi bozuyo valla sıkıldım artık

Bırak sen milletin dediklerini :kızgın: Alışamadın mı yahu her ağızdan bin tane laf çıkar benimkilerde yeni gitti yerimseniben
Ya cnm bnm msn açsan diyorum heee :kızgın:

yaşım itibariyle zannederim birazdaha yorgun hissediyorum kendimi oğlumda çok enerjiktim ama yatmak zorunda kalmıştım tehlike yoktu ama sekiz yıl sonra gelen bi hamilelik olunca üç dört ay yattım .
tabi en büyük fark karnımdaha çobuk çıktı:)) bu arada 32 yaşındayım.

merhaba ben bişey sormak istiyorum ayakta kaldığımda veya yürüdüğümde sırtımın sol tarafında bi ağrı hissediyorum neden olur acaba aranızda bu ağrıyı yaşayan varmı?

herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 12 haftalık ikizlere hamileyim ve berk adında 4 yaşında bir oğlum var. umarım güzel ve mutluluk verici paylaşımlarda bulunuruz .

Merhaba nefes hoşgeldin aramıza.a.s. Oğlunda varmış Allah bağışlasın tecrübelisin ne güzel.Benim ilk bebişlerim ve hiç tecrübem yok yeğenlerimin haricinde :bbo: Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah a.s.

merhaba ben bişey sormak istiyorum ayakta kaldığımda veya yürüdüğümde sırtımın sol tarafında bi ağrı hissediyorum neden olur acaba aranızda bu ağrıyı yaşayan varmı?

Bebişin alt tarafta duruyor olabilir canım.16. haftadaydın sanırım o zamanlar benim sadece bel ağrım vardı ve sol tarafımda batmalar oluyordu.Şimdi sırtımda ve bacaklarımda da başladı.Gittikçe ağırlaşıyorum ben ayakta durmaya halim yok.Umarım ilerleyen dönemlerde sen de öyle olmazsın.Soldaki bebişim aşağıya indiği zaman batmalar daha fazla oluyor.Ağrılarından dr.una bahsedebilirsin şiddetli ağrılarda magnezyum veriyorlarmış yerimseniben Fazla ayakta kalmamaya çalış olur mu?Geçmiş olsun...

teşekkür ederim canım cevabın için dr uma sorucam haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek. sen iyice ağırlaşmaya başlamışsındır allah sağklıla kucağına almayınasip etsin....

teşekkür ederim canım cevabın için dr uma sorucam haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek. sen iyice ağırlaşmaya başlamışsındır allah sağklıla kucağına almayınasip etsin....
Rica ederim canım.Evet sabah uyandığımda sanki dinlenmemişim de kamyon taşımışım gibi bir hisle uyanıyorum :sinifsinif: Gittikçe ağırlaştığım fazlasıyla doğru a.s

hoşbulduk canım. benimde ilkinde tecrübem yoktu.ama öyle garip bir duyguki sanki yıllardır bebek bakıyormuşum gibi 2. saatinde herşeyini kendim yapmaya başlamıştım sanki ben yapmazsam sevgimi veremiyecekmişim gibi gelmişti bana. kimse altını deyiştirsin,giydirsin istemiyordum ağrı filan hak getire annelik tarifedilemez güzel. herşey kolay oluyor allah dagına görede kar verdimi tamamdır canım ama ben yine ağlamaya başladım yüregim dışarı çıkacak sanki işte bu hep yaşayacagın

canım benim bebiş seni uyarıyo beni yordun otur azıcık dinlen diyo bacaklarını uzat sırtını yasla yoksa belini ağrıtırım diyo :))))) çok yürüyüp çok gezme öptüm göbüşten

ay canım benim yaa. inşallah serum işe yarar kaderi bana benzemez çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. bende de ishal vardı. hastaneue yattım serum bağlandı inşallah serum işe yarar da bıcırıklar biraz daha durur anneleriyle..
Kalb,m ve dualarım onunla. hakkında hayırlısı olsun inşallah..

canım kevserin ishali geçmişti aslında..serum da baya iyi gelmiş sancısı falan yokmuş ama bizimki sancısının geçmesine bozuktu, bir an evvel gelsinler istiyo :))
güzel dileklerini ileticem mutlaka..

burcin canım kevserle konuşursan çok selam söyle,dualarımız onunla,rabbim hayırlısını nasip etsin,eğer doğum olursa zamanı geldi sağlıkla gelsinler yeğenlerimiz inşallah.:Saruboceq:

sağol canım mutlaka iletirim..

hoşbulduk canım. benimde ilkinde tecrübem yoktu.ama öyle garip bir duyguki sanki yıllardır bebek bakıyormuşum gibi 2. saatinde herşeyini kendim yapmaya başlamıştım sanki ben yapmazsam sevgimi veremiyecekmişim gibi gelmişti bana. kimse altını deyiştirsin,giydirsin istemiyordum ağrı filan hak getire annelik tarifedilemez güzel. herşey kolay oluyor allah dagına görede kar verdimi tamamdır canım ama ben yine ağlamaya başladım yüregim dışarı çıkacak sanki işte bu hep yaşayacagın

Yine de hepsine değer bi duygu sanırım ahh bi o gün gelse akannehir

semacım bende bişey sorayım sana . ben müthiş acıkıyorum kendimi tutamıyorum bir saat aralıklarla mutlaka bişeyler yiyorum özellikle geceleri ikizlerde normalmi yoksa benimki piskolojikmi böyle giderse varya 100 le biter bu hamilelik .oğlumda bukadar yememe ramen 25 kilo almıştım

semacım bende bişey sorayım sana . ben müthiş acıkıyorum kendimi tutamıyorum bir saat aralıklarla mutlaka bişeyler yiyorum özellikle geceleri ikizlerde normalmi yoksa benimki piskolojikmi böyle giderse varya 100 le biter bu hamilelik .oğlumda bukadar yememe ramen 25 kilo almıştım

25 kilo muuu :1shok: Ben yeni yeni iştahlanmaya başladım desem yeridir.O da bi günüm diğer günümü tutmuyor zaten.Sen biraz erken başlamışsın sanki.Senin döneminde olan ark.lar cevap verecekler.Bende olmadı en azından.Pek kilo almadım ben zaten kiloluyum 2 ay oldu ya da olacak 1 kilo almışım daha.Bayağı zor geçti benimki.12.haftaya kadar beşizlerimleydim sonra ikiye indi.bulantı vs had safhadaydı su içsem çıkarıyordum midem iyice küçüldüğünden belki de yavaş yavaş açıldım yerimseniben

bengisu eylül doudou çok teşekkürler yanıtlarınız için...siz kaç haftalıksınız paylaşalım...kardeşim 15 haftalık gelecek hafta muayenede usg için soracağım.her hastanede var mı usg nasıl...
rica ederim canım ne demek tabi cevaplarım. benimkiler 13 haftalık

Arkadaşlar selam,

ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.

canım bence 6 milyar çok fazla normal yatak odasını o kadara almazsın çok abartı güzel bişeyse farklıysa ona bişey diyemem tabi

X