Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by

kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by

canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gel. bebeklerin cinsiyeti bellimiydi

arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı

arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı

teşekkürler cinsiyetleri belli degil bu gün gösterirlerse belli olur inşallah canım benide ayda bir cagırıyorlar ama ben iki hastaneye gidiyorum dayanamıyorum birde 15 günde bir falan gidiyorum haftaya cuma yine gidecegim Allah nasip ederse buseferde mikro yapan hastaneye gidecegim inşalllah

selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....

günaydın kızlar, sabah 6 dan beri uyuyamıyorum.. yahu noldu benim bu uykularıma uyuyamıyorum.. yatak batıyo, karnım batıyo, kemiklerim batıyo.. ben şimdiden uykusuzgecelere başladım mirmirmirmir

az kaldı kevserim az kaldı..sonra ağrılar sızılar bitecek Allah'ın izniyle ve çılgın viyaklamalar başlayacak ve yine uyuyamayacaksın..en azından canın acımayacak yerimseniben yerimseniben yerimseniben

selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....

Çok geçmiş olsun dikkatli ol bence hemen gitmelisin konuştunmu doktorunla

ben de iki hastaneye başlıycam canım bi hastaneye gidiyodum tarihlerini farklı tutuyım o zaman demekki genelde 1 ay diyolar canım mikro enjeksiyonu duydum da hamilelere mikro ile ilgili ne yapılıyo onu bilmiyorum o nedir

canım çok geçmiş olsun ilk aylarda yat kalkma sakın diyolar ama senin haftalarında nasıl oluyo hiç bilmiyorum. inşallah bir an önce geçer

Son düzenleme:

Benim de kalça kemiğimde bacak aralarımda hamlamış gibi çok ağrım oluyor özellikle yorulduğumda, kenginin ne olduğunu bilmiyorum ne o canım

Merhaba Hanımlar. Yazmadan önce şöyle bir sayfayı okudum.Aynı şeyleri yaşayamak çok heyecanlandırıyor. Kayra çok geçmiş olsun.kevser14 Allah bu süreci atlatmanda yardımcı olsun. Hepimiz için Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getirmemizi nasip etsin.

sağolun kızlar... yatıyorum gelen kan sadece 2-3 damlaydı... yatıorum hemen panik yapmaka istemiyorum.... eğer devam ederse tabiki arayacağım... geçen seferde ağrım olmuştugittim doktor bişeyin yok normal bunlar diye kızmıştı.....kızdı ama 150 tl yide aldı doğrusu..... 15 günde gidip veriyorum zaten

Aman sen iyi olda, işte ben kanama deyince aklım başımdan gidiyor, yat canım bir süre dinlen geçer belki:1hug:

nasıl yani 15 günde bir muayene parasımı ödüyorsun,kontrol olması lazım bende 15 günde 1 gidiyorm ama ayda 1 muayene ücreti ödüyorum,konuşmadınmı hiç kotrole girmiyormu diye,,

nasıl yani 15 günde bir muayene parasımı ödüyorsun,kontrol olması lazım bende 15 günde 1 gidiyorm ama ayda 1 muayene ücreti ödüyorum,konuşmadınmı hiç kotrole girmiyormu diye,,

nerocum 10 gün içindeki görüşmeler kontrole giriyor.... yoksa her gidiş ücretli..

doudou rumuzlu arkadaş...kardeşimde 16 haftalık ikiz gebe...geçen ay ikili test yapıldı sonuç negatif denildi böyle bir değer varmı biliyormusun ikiz gebelere yapılmıyorsa bu ne saçmalık kandırıyormu bunlar insanı...arkadaşım bilgin varsa anlatırmısın...ileri düzey usg nasıl kaç haftalıkken yapılıyor...sağlıkla büyüt bebişleri sende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…