Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....

Selam kayra abla
İyiyiz hamd olsun. Aman ALLAH korusun geçmiş olsun

arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı

Canım ben istanbulda doktora gittim doktorum cok şükür ben vanda oldugum için cok sıkıntı cektim bilirler burda 2 haftada bir cagırdı ikiz hamilelik riskli olur dedi bu yüzden gelmen gerekir falan dedi

kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by

Hayırlı haberlerle dön inş opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, sabah 6 dan beri uyuyamıyorum.. yahu noldu benim bu uykularıma uyuyamıyorum.. yatak batıyo, karnım batıyo, kemiklerim batıyo.. ben şimdiden uykusuzgecelere başladım mirmirmirmir

Dogum zamanı yaklaşınca öyle oluyo galiba RAbbim kolaylık versin.
Doktor gün verdimi ne zaman dogum canım ?

doudou rumuzlu arkadaş...kardeşimde 16 haftalık ikiz gebe...geçen ay ikili test yapıldı sonuç negatif denildi böyle bir değer varmı biliyormusun ikiz gebelere yapılmıyorsa bu ne saçmalık kandırıyormu bunlar insanı...arkadaşım bilgin varsa anlatırmısın...ileri düzey usg nasıl kaç haftalıkken yapılıyor...sağlıkla büyüt bebişleri sende....

Geçen hafta doktoruma sordum. İkili ve üçlü testleri ne zaman yaptıracam diye. Bana ikiz gebeliklerde sonuç vermiyor. Onun için sana yapmayacağız dedi. Kardeşinin de doktoru bunu biliyordur. Bazı hastaneler para göz oldukları için insanları sömürmeye çalışıyor.

nerocum 10 gün içindeki görüşmeler kontrole giriyor.... yoksa her gidiş ücretli..

zor o zaman ayda 300 tl muayene parası zaten ne zorluklarla yaptırıyoruz tüp bebeği iğnesi tahlili trasferi birsürü para,aman allahım hepimizin kucağına amayı nasip etsinde inşallah katanıyoruz işte,

tüp bebek yaptırdığm dr 2 haftada bir çağırıyor,ama diğer doktorum ayda 1 çağırıyor,
saol canım cevabın için teşekkürler
Canım ben istanbulda doktora gittim doktorum cok şükür ben vanda oldugum için cok sıkıntı cektim bilirler burda 2 haftada bir cagırdı ikiz hamilelik riskli olur dedi bu yüzden gelmen gerekir falan dedi
çok geçmiş olsun canım neyseki o anları atlattın sanırım Allah yardımcın olsun halen vanda mısın

doudou rumuzlu arkadaş...kardeşimde 16 haftalık ikiz gebe...geçen ay ikili test yapıldı sonuç negatif denildi böyle bir değer varmı biliyormusun ikiz gebelere yapılmıyorsa bu ne saçmalık kandırıyormu bunlar insanı...arkadaşım bilgin varsa anlatırmısın...ileri düzey usg nasıl kaç haftalıkken yapılıyor...sağlıkla büyüt bebişleri sende....

canım ben de 2 ayrı doktora gittim ikisi de ikiz gebelikte olmaz dedi hatta bi tanesi dediki para için yapmaya çalışabilirler haberin olsun dedi o cihazlar ikiz ve çoğul gebelikler için yeterli değilmiş zaten öyle anlattı

Çok nadir bazı doktorlar yaptırıyor ama arkadaşın dediği gibi maddi kaygıdan olabilir, negatif diye bir sonuç bilmiyorum ama size riskli bir sonuç yok demek istemiş olabilir kısaca, benim eşim doktor bende istifa etmiş bir hemşireyim bu konuyu çok araştırdım çoğul gebelere kesinlikle yapılmıyor. İleri düzey usg için en uygun hafta 16., 17., 18. haftalar, bebişlerinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız İnşallah

CANACIM ben kızlarımın kıyafetlerini makinada şu bebkler için olan sabun tozu varya hacışakirin ondan almıştım,yumuşatıcı koymamıştık hepsini beraber yıkamıştık bebek kıyafetleri renk vermiyor battaniyelerini bile atmıştım.sonra içeride kurutup ütülemiştik..ben 30.haftamda hazırlamıştım çantamı ikiz olunca erken doğum riski malum.ay heyecanlandım valla çok zevklidir çanta hazırlamak,sağlıkla kullan canım.
zevkli evet ya alışveriş felan yapmakta zevkli nişanlılık zamanlarım aklıma geliyo o zamanda sürekli eve alışveriş yapıyodum çok güzel oluyodu şimdide bebişlerime yapıyorum doğsun gelsinlerde sağlıcakla güzel güzel giydireyim ben onları :)))
canannn canımm emanetlerini hymarryden aldınmı kısss.
alamadım kuşum daha ya ben kısları bana çağırdım dirim bizim 2 çocukla gelmemiz zor olur dedi siz bana gelin çağırayım dedi onunda şimdi ev problemi felan var kaldı badiler olmadı kargo isterim onlardan

var canım ya, ama bi tuhaf duygularım.. korku,sevinç, endişe ,mutluluk, hepsi bi arada hissedilir mi, hepsini hissediyorum işte... bi de çok ağlak oldum,zaten balık burcuyum yğkselenim de balık, ohhh evi su basıyo son günlerde :kedi::kedi:

biriktir suları küresel ısınma var zuhahaha ağla ağla 2 ay sonrada buçocuklar susmuyo ben bunlara nasıl yetişicem diye ağlamaya başlarsın kötüyüm ben kötüyümmmm

canım iyi yapmışsın ben de önceden türkiye hastanesine gidiyodum çok berbat hatta doktor anlattı doğuma gelen birine tam doğum zamanı yoğum bakım tadilatta demişler, doktorları arayıp bulamıyosun. ama gaziosmanpaşayı ben de duydum iyi dediler olmassa onu da bi deniyim canım saol

canım gaziosmanpaşayı bi kaç kişiden duydum denesem iyi olur memorialı düşünmedim çünkü sigortam yok şu an indirim de olmıycak yani abartı bi fiyat çıkarıyolar sigorta da olmayınca. sen hangi hastaneye gidiyosun.

doğrusunu söylemek gerekirse bende sne gibi hastane arayanlardanım hayatım benim doktorum bi hastanede çalışmıyo ben muaynehanesine gidiyorum ama doğum yaklaşınca etekleirm tutuştu bende deli gibi hastane arıyorum zar zor balatta bi hastane buldum or ahayim balat hastanesi var oaya gitmeye başladım 2 kere gittim son gittiğimde okumuşsundur şeker yüklememei yanlış yapmışlar bana eziyet oldu yani onca saat bende doktordanda hastanedende soğudum anlayacağın bende tekrar başa döndüm medicalpark olabilir diyorumşimdi bi muayneye gideyim oraya ona göre karar vereceğim

canım senin artık günün yaklaştı normaldır ama benimde kemiklerim agrıyor bende uyuyamıyorum bu dönemde kemikleri agrıyanlar vamıdır özellikle diz kapaklarım çok agrıyor birde kengimi ne diyorlar o başladı

canım senin haftalarında kemik ağrıları varsa magnezyum eksikliğindendir benimde senin hasftalarında dehşey bacak ağrılarım vardı magnezyuma başladım rahatladım o yüzden magnezyum tavsiye ederim tabi doktoruna danışarak

kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by
güzel haberlerle gel bi tanemmmm
arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı
canım ilk zamanlar öyle oluyo 3. aydan sonra 7. ayakadar felan ayda bi çağırıyolar yani ben öyle gidiyorum

selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
canımm geçmiş olsun işallah devam etmez 2-3 damla ile kalır msn ye baktım yoksun aman bize şok yaşatma rababim snei ve kısçeleri korusunn

kızlar hepinize teşekkür ederim......iyiyim...tekrarı gelmedi.... ama yatıyorum ben yinede.......

medinecim hoşgeldin canım bulantıların nasıl ..hafifledimi biraz.......

bengisu eylül doudou çok teşekkürler yanıtlarınız için...siz kaç haftalıksınız paylaşalım...kardeşim 15 haftalık gelecek hafta muayenede usg için soracağım.her hastanede var mı usg nasıl...

KAYRAcanım lütfen dikkatli ol.Neden bu kadar rahat davrandın anlayamadım.Haftan riskli bir dönemde.Canım sakın ihmal etme.Şu an geçmiş olsa bile sakın boşlama olur mu?

kaswa canım naber. nasıl gidiyor. ay benimkiler çok huzursuz bugün. senin oğluş nasıl üzüyormu hala seni. beni ceren öldürecek ya.. bütün gün uyuyor uyandırıyorum mama almıyor memei tutmuyor. üzüntüden öldürüyor beni bu durummafoldumben

kaswa canım naber. nasıl gidiyor. ay benimkiler çok huzursuz bugün. senin oğluş nasıl üzüyormu hala seni. beni ceren öldürecek ya.. bütün gün uyuyor uyandırıyorum mama almıyor memei tutmuyor. üzüntüden öldürüyor beni bu durummafoldumben

kuşummm cerenin bir sarılığına baktırsanız cnm yaa sarılığı olan bebek uyur ve yemek yemez cnm

aynı durum benim alişimde vardı yaa ben 30 cc mama yedirene kadar ölüyordum

küçücük bebeğin ayağını gıdıklıyor burnunu sıkıyordum cnm bence bi baktırın cnm

kuşummm cerenin bir sarılığına baktırsanız cnm yaa sarılığı olan bebek uyur ve yemek yemez cnm

aynı durum benim alişimde vardı yaa ben 30 cc mama yedirene kadar ölüyordum

küçücük bebeğin ayağını gıdıklıyor burnunu sıkıyordum cnm bence bi baktırın cnm

aynen dirimim yaa. ne yaparsam yapayım tepki vermiyor. 60 cc ye geçtik diye seviniyordum iki gündür 30 cc yi bile içiremez oldum.. sağlık ocakları bakıyormu sarılığpa. yoksa hastaneye gidince mi baktırsak..

aynen dirimim yaa. ne yaparsam yapayım tepki vermiyor. 60 cc ye geçtik diye seviniyordum iki gündür 30 cc yi bile içiremez oldum.. sağlık ocakları bakıyormu sarılığpa. yoksa hastaneye gidince mi baktırsak..

cnm benimmm sağlıkocağı bakmaz
bence hiç ihmal etme
hastaneye git hemen yaptır cnm
ihmale gelmez
yapmadılar orada cnm yaa hiç yeni doğdunda yani

ay bugün cuma dimi dirim valal gün kavramım kalmadı. sağlık ocağı baksa bie yarın kapalı.. hastanede çok hafif var tedavi gerektirmeyen dediler. dur yaptıkları testlere bi bakayım..

ay bugün cuma dimi dirim valal gün kavramım kalmadı. Sağlık ocağı baksa bie yarın kapalı.. Hastanede çok hafif var tedavi gerektirmeyen dediler. Dur yaptıkları testlere bi bakayım..

cnm belki o sarılık arttı belki onlara göre az olan senin kuzuna ağır geldi
beninm ömerinde 8 çıkmıştı ona rağmen birgün fototerapi gördü
ve hiç birdaha çıkmadı
ama alişin 18 çıktı terapi gördü ve 2 günde bir test yapıldı
sonra 14 ile bana verdiler
eğer hiç yemezse gözlerinin içi sarı olursa getir dediler 4 günde ben sarılığı 12 düşürmüşüm ama bana sor uyanmıyor uyansa yerken uyuyor....öldüm neyseki düşmüştü doktor yatırmadı bizi
ama sonra biraz daha düştü gözleri açıldı normale döndük.....
Ama iki günde bir test yaptırdık cnm

şimdi baktım biluribin sanırım sarılık dimi. 6.47 imiş değeri. 0-8 referans aralığı..
hımm normal ama bikere daha baktır cnm bu belirtiler sarıılığa benziyor

bu test çıkarken mi yapıldı cnm ilk doğduklarındamı

Arkadaşlar selam,

ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.

X