Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaşlar benim bebekler 3 aylık oldu ama ben halen tek bi doktora karar veremedim istanbulda olanlar bana hastane ve doktor önerebilir mi

arkadaşlar doktor tavsiyelerine ihtiyacım var çok kararsızım nolur fikirlerinizi söyleyin:1no2:

wavyy çamaşır cevabın için teşekkürler öncelikle ama diğeri için bak kokrtum şimdi elle muayne etti canım daha doğrusu hani huni benzeri bişi sokuyo açıyo onu içinde sonra pamuklu çubuk tarzı bişi soktu onunla sıvı aldı daha önce smear tetsi yaptırdıysa içime sokup açtığı aleti anlayabilirsin ay banada suyun gelebilir dedi alttan baktığı içinmi acaba kızlarrrr başka alttan muayne olan varmııııı

arkadaşlar benim bebekler 3 aylık oldu ama ben halen tek bi doktora karar veremedim istanbulda olanlar bana hastane ve doktor önerebilir mi

canım ben bahçeci kliniğine gidiyorum ama artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye başlıyim dedim ethica da ali paşa oskay var ona başlıcam netten araştırdığım kadarıyla çok ilgili bi doktormuş gidip görücem bakalım muayene ücretide 52 tl

canım senin dönemlerinde değilim ama ilk 3 ay bana hep alttan baktı doktorum hatta kanamayla gittiğimde bile alttan baktı kimi doktorda sakıncalı görüyo burdada kimileri doğumu tetikliyo dediklerini duymuştum doktordan doktora değişiyo herzaman ki gibi ama bence sen kurcalandı doktor madem bi iki gün yat hep

cananım korkutmak istemedim gülüm affet benii.. benim direk elle muayene etmişlerdi canım. ama yinede geranimonun dediği gibi şimdilik çamaşırı boşver biraz dinlen ayakta durma tedbir olarak tabikİ.. elle mmuayene biraz dha ağrılı oluyor seninki o kadar riskli değildir sanırsam. ama tedbir güzelim tedbir. benim azım öyle yandıkı artık hjerşeyden tırsıyoom. canım senin celestonun vurulmuşmuydu.. herkese tavsiyem muhakkak vurdurun canlarım.

canım çok saol cevabın için ne yazık ki çok uzak bana ben okmeydanı kağıthane tarafındayım bu semtlerde olmasına gerek yok ama bakırköyde çok fazla uzak

arkadaşlar doktor tavsiyelerine ihtiyacım var çok kararsızım nolur fikirlerinizi söyleyin:1no2:

canım ben hem tüp bebek yaptırdığım doktoruma ayrıca ethica bakırköy sennur zorer gidiyorum,bazı hastaneler erken başlamayınca sigortadan dolayı kabul etmediklerini çok duydum çevremde,ben 3 ayım dolmadan ethicaya gidip muayene olmuştum,güzel hastane yenilendi ayrıca yeni doğan bakım da var ssk var artık allah hayırlısını versin

canım çok saol cevabın için ne yazık ki çok uzak bana ben okmeydanı kağıthane tarafındayım bu semtlerde olmasına gerek yok ama bakırköyde çok fazla uzak

anladım canım bide avrupa şafak 500 evlerdeki tavsiye ediyolar oranın da fiyatları uygunmuş bide bi erkek dr vardı adını unuttum şimdi çok iyiymiş ama sitesinden buluruz ben ethica olmasaydı orayı düşünüyodum başka bi bilgim yok ancak bu kadar yardımcı olabilicem canım

canancım içini rahat tut olucağı varsa olur zaten ama bir daha böyle muayne olma bence benim gittiğim doktorların hiç biri alttan muayne etmedi . hatta biri dediki aalttan ultrasonla da bakmak istemiyorum şu an düşüceği varsa düşebilir dedi

saol canım keşke yakın olsam oralarda hastane seçeneği daha çok oluyo

evet canım ben de orayı biliyorum ama kadın doğuma hiç gitmedim ben de bi araştırıyım çok saol

canım zaten yeni doğan yoğun bakım konusunda ethica en iyilerinden biriymiş beni de daha çok bu cezbetti benim kuzenim gidiodu sennur hanıma

canım zaten yeni doğan yoğun bakım konusunda ethica en iyilerinden biriymiş beni de daha çok bu cezbetti benim kuzenim gidiodu sennur hanıma

evet yenilenince öyle oldu,gerçi sennur hanım tıp merkezi bölümünde bakıyor doğumu hastane kısmında yapıyor,ama tertemiz ve çok düzenli benimde arkadaşım doğum yaptı ethica da çok memnun kaldı ilgi alaka çok iyimiş,inşallah memnun kalırız bizde,senin kuzenin memnun kaldımı sennur hanımdan canım

bıv artvinli tşk ederim canlarım haftaya zaten kontrol var sorarım ozaman yarın şeker yüklemem var zormu arkadaşlar

canım bende okmeydanında oturuyorum özel okmeydanına çok yakınım türkiyeye gidebilirsin mehtap hn var gaziosmanpaşa hast çok metettiler bana orayı tavsiye edebilirim maddi durumun nasıl memeroial felan de güzel hastane aklında olsun

usg muaynelerinde çok sorun olmuyo sanırım ya kimi dr tehlikeli diyo kimi tehlikesiz diyo yapıyı dinleneyim ben biraz en iiyisi ben şimdiye kadar sorun yaşamadım işallah bundan sonrada aşamam

orası öyle tabi olacağın önüne geçilmez tabi ama hani ani bişide olmasın insna hastası yüzünden

hayırlı olsun canım bebişlerin...hamilelik sürecini hewpimiz farklı şek,llerde geçirdik canım, kim,n,n mide bulantısı olmadı kiminin tam tersi, ben 5 kilo verdim bulantıdan ve 16. haftaya kadar sürdü. sonra mide spazzmlarım oldu ama benim mide ülserim yüzünden bazı sıkıntılar yaşadım, 5. aydan 7. ay sonuna kadar da 3-7 tansiyon yzünden hep yattım.. inan 8.5 aydan sonra hamile olduğumu anladım hep hastaydım, şimdi şükür sona yaklaştık az kaldı inşalah kızlarıma kavuşmama.. inşallah senin çok daha rahat ve huzurlu bi hamilelik geçirirsin...ama şu var, biraz da senin elinde bu, tedbirli ol ama çok abartıp kendine zehir etme bu güzelsüreci, hep olumlu düşün..

Sanırım sizler daha önceden beri tanış olduğunuz için beni aranıza kabul etmeyeceksiz. Bana da birinizin cevap yazmasını beklerdim. Ama diyeyim. Sağlık olsun :sinifsinif:

sakın böyle düşünme, burada hiç kimse cevap vermemezlik etmez sadece şuanda online değillerdir ya da gözden kaçmıştır. inan burası olmasaydı ben napardım bilmiyorum, 8 aydır neredeyse hergün yattım ve yattığım yerden burada öyle güzel arkadaşlıklar ve paylaşımımız oldu kji, biraz geçmiş sayfaları okursan anlarsın sende canım, sen takıl buraya bence... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…