Çok teşekkür ederim. Cevabın için. alkisalkisalkis
arkadaşlar benim bebekler 3 aylık oldu ama ben halen tek bi doktora karar veremedim istanbulda olanlar bana hastane ve doktor önerebilir mi
arkadaşlar benim bebekler 3 aylık oldu ama ben halen tek bi doktora karar veremedim istanbulda olanlar bana hastane ve doktor önerebilir mi
wavyy çamaşır cevabın için teşekkürler öncelikle ama diğeri için bak kokrtum şimdi elle muayne etti canım daha doğrusu hani huni benzeri bişi sokuyo açıyo onu içinde sonra pamuklu çubuk tarzı bişi soktu onunla sıvı aldı daha önce smear tetsi yaptırdıysa içime sokup açtığı aleti anlayabilirsin ay banada suyun gelebilir dedi alttan baktığı içinmi acaba kızlarrrr başka alttan muayne olan varmııııı
wavyy çamaşır cevabın için teşekkürler öncelikle ama diğeri için bak kokrtum şimdi elle muayne etti canım daha doğrusu hani huni benzeri bişi sokuyo açıyo onu içinde sonra pamuklu çubuk tarzı bişi soktu onunla sıvı aldı daha önce smear tetsi yaptırdıysa içime sokup açtığı aleti anlayabilirsin ay banada suyun gelebilir dedi alttan baktığı içinmi acaba kızlarrrr başka alttan muayne olan varmııııı
canım ben bahçeci kliniğine gidiyorum ama artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye başlıyim dedim ethica da ali paşa oskay var ona başlıcam netten araştırdığım kadarıyla çok ilgili bi doktormuş gidip görücem bakalım muayene ücretide 52 tl
arkadaşlar doktor tavsiyelerine ihtiyacım var çok kararsızım nolur fikirlerinizi söyleyin:1no2:
canım çok saol cevabın için ne yazık ki çok uzak bana ben okmeydanı kağıthane tarafındayım bu semtlerde olmasına gerek yok ama bakırköyde çok fazla uzak
saol canım keşke yakın olsam oralarda hastane seçeneği daha çok oluyocanım ben hem tüp bebek yaptırdığım doktoruma ayrıca ethica bakırköy sennur zorer gidiyorum,bazı hastaneler erken başlamayınca sigortadan dolayı kabul etmediklerini çok duydum çevremde,ben 3 ayım dolmadan ethicaya gidip muayene olmuştum,güzel hastane yenilendi ayrıca yeni doğan bakım da var ssk var artık allah hayırlısını versin
anladım canım bide avrupa şafak 500 evlerdeki tavsiye ediyolar oranın da fiyatları uygunmuş bide bi erkek dr vardı adını unuttum şimdi çok iyiymiş ama sitesinden buluruz ben ethica olmasaydı orayı düşünüyodum başka bi bilgim yok ancak bu kadar yardımcı olabilicem canım
canım ben hem tüp bebek yaptırdığım doktoruma ayrıca ethica bakırköy sennur zorer gidiyorum,bazı hastaneler erken başlamayınca sigortadan dolayı kabul etmediklerini çok duydum çevremde,ben 3 ayım dolmadan ethicaya gidip muayene olmuştum,güzel hastane yenilendi ayrıca yeni doğan bakım da var ssk var artık allah hayırlısını versin
canım zaten yeni doğan yoğun bakım konusunda ethica en iyilerinden biriymiş beni de daha çok bu cezbetti benim kuzenim gidiodu sennur hanıma
saol canım keşke yakın olsam oralarda hastane seçeneği daha çok oluyo
valla eylülcüğüm bende çok yakın değilim eyüp tarafında oturuyorum ama iyi olduğunu duyunca gidiyorum yani,türkiye hastanesini düşündüm başta ama çok kötü haberler okudum hemen vazgeçtm,
sana tavsiye edebileceğim özel gaziosmanpaşa hastanesi var bu hastanede yenilendi tanıdığım 3 kişi doğum yaptı dr.kezban narin kıyak çok memnun kaldılar hatta bir arkadaşım önümüzdeki ay aşılama yaptıracak bu hastanede
bıv artvinli tşk ederim canlarım haftaya zaten kontrol var sorarım ozaman yarın şeker yüklemem var zormu arkadaşlar
arkadaşlar doktor tavsiyelerine ihtiyacım var çok kararsızım nolur fikirlerinizi söyleyin:1no2:
canım senin dönemlerinde değilim ama ilk 3 ay bana hep alttan baktı doktorum hatta kanamayla gittiğimde bile alttan baktı kimi doktorda sakıncalı görüyo burdada kimileri doğumu tetikliyo dediklerini duymuştum doktordan doktora değişiyo herzaman ki gibi ama bence sen kurcalandı doktor madem bi iki gün yat hep
orası öyle tabi olacağın önüne geçilmez tabi ama hani ani bişide olmasın insna hastası yüzündencanancım içini rahat tut olucağı varsa olur zaten ama bir daha böyle muayne olma bence benim gittiğim doktorların hiç biri alttan muayne etmedi . hatta biri dediki aalttan ultrasonla da bakmak istemiyorum şu an düşüceği varsa düşebilir dedi
Merhaba Hanımlar. Uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum. Ben de Allahın izin verirse ikiz annesi adayıyım. Tecrübelerinizi paylaşmanız çok hoşuma gitti. Benim bıcırıklarım 11 haftalıklar.6 haftalıkken iki hafta kanamalarım oldu. Allaha şükürler olsun şimdi altlattım. Başından beri hiç mide bulantısı çekmedim. Fakat midemde hazımsızlık reflü had safhada. Ekmek dışında katı hiçbir yiyecek yiyemiyorum. Birde son iki haftadır tansiyonum sürekli iniyor çıkıyor. Sizlerde böyle sıkıntılar yaşadınız mı? Anne olmak ne kadar zormuş. Bunları çekerken anneme o kadar çok dua ediyor ve anlıyorum ki anlatamam.
Sanırım sizler daha önceden beri tanış olduğunuz için beni aranıza kabul etmeyeceksiz. Bana da birinizin cevap yazmasını beklerdim. Ama diyeyim. Sağlık olsun :sinifsinif: