Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet yenilenince öyle oldu,gerçi sennur hanım tıp merkezi bölümünde bakıyor doğumu hastane kısmında yapıyor,ama tertemiz ve çok düzenli benimde arkadaşım doğum yaptı ethica da çok memnun kaldı ilgi alaka çok iyimiş,inşallah memnun kalırız bizde,senin kuzenin memnun kaldımı sennur hanımdan canım

canım çok memnun kaldı o doğumunuda ethicada sennur hanm yaptırdı hatta iki bebeğinede kaç sene arayla ona gitti hep

nassunuz karular neydüyonuz ben bugün bende teli olan kk karularını bi arayayım dedim anammm her evden bebek sesi geliyo marry açamadı telefonu diirmde öyle wavy de açmadı dedim hepsi bebeiş başında sanırım sonra wavy bi fırsat buldu sanırım konuşabildik onunla birde bebiş istiyoruzla konuşabildim bebekler gelince demekki telle konuşmaya bile fırsat olmuyo :)hehhe

bizde bugün hastanedeydik tiroit testleirni yaptırdık pazartesi alcaz sonuçları ilaçları felan yazdırdık sonra benden sürekli su geliyodu dr bi test var onu yapalım dedi yani ilk defa alttan muayne oldum test negatif çıktı gelen idrar akıntı tarzı bişeymiş sanırım ama nedense heran suyun gelebilir dedi o zaman gel hemen dedi tamam dedim bende

bide tecrübeli karulara sorum var ve doğumu yaklaşanlara bebişin eşyalarını hazırladınız ya kıyafetleir eldemi yıkadınız makineyemi attınız ben elde yıkayım diyorumda benim renkli ve beyaz karışık kıyafetleirm ve bi makineyide doldurmaz ne yapcağıma karar veremedim siz nasıl yaptınız bana bi fikir verirmisinizzzz
CANACIM ben kızlarımın kıyafetlerini makinada şu bebkler için olan sabun tozu varya hacışakirin ondan almıştım,yumuşatıcı koymamıştık hepsini beraber yıkamıştık bebek kıyafetleri renk vermiyor battaniyelerini bile atmıştım.sonra içeride kurutup ütülemiştik..ben 30.haftamda hazırlamıştım çantamı ikiz olunca erken doğum riski malum.ay heyecanlandım valla çok zevklidir çanta hazırlamak,sağlıkla kullan canım.

ıyi akşamlar hatunlar nasılsınız....Herkesi çok özledim .....Eskisi kadar sık giremiyorumm mafoldumben ...
Kızlarımı gördüm önceki akşam anammm nasıl tepiniyolardı bi görseniz...Çok şükür sağlıkları iiymiş gelişimleride öyle...Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip eder...Bu arada yeni gelen arkadaşlara hayırlı hamişlikler diliyorum....Dırımcımmm diş çıkarıyormuş oğluşlar kolay gelsin diyorummm....Sırma gibi inci inci çıkarsınlar inşallah...

İyi akşamlar hatunlar nasılsınız....Herkesi çok özledim .....Eskisi kadar sık giremiyorumm mafoldumben ...
Kızlarımı gördüm önceki akşam anammm nasıl tepiniyolardı bi görseniz...Çok şükür sağlıkları iiymiş gelişimleride öyle...Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip eder...Bu arada yeni gelen arkadaşlara hayırlı hamişlikler diliyorum....Dırımcımmm diş çıkarıyormuş oğluşlar kolay gelsin diyorummm....Sırma gibi inci inci çıkarsınlar inşallah...

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:nazar:

ayy kevsercim gelmiş ... nasılsın canım heyecan varmı az kaldı
var canım ya, ama bi tuhaf duygularım.. korku,sevinç, endişe ,mutluluk, hepsi bi arada hissedilir mi, hepsini hissediyorum işte... bi de çok ağlak oldum,zaten balık burcuyum yğkselenim de balık, ohhh evi su basıyo son günlerde :kedi::kedi:

var canım ya, ama bi tuhaf duygularım.. korku,sevinç, endişe ,mutluluk, hepsi bi arada hissedilir mi, hepsini hissediyorum işte... bi de çok ağlak oldum,zaten balık burcuyum yğkselenim de balık, ohhh evi su basıyo son günlerde :kedi::kedi:

ayy canım ya üzme kendini çok Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin....

CANACIM ben kızlarımın kıyafetlerini makinada şu bebkler için olan sabun tozu varya hacışakirin ondan almıştım,yumuşatıcı koymamıştık hepsini beraber yıkamıştık bebek kıyafetleri renk vermiyor battaniyelerini bile atmıştım.sonra içeride kurutup ütülemiştik..ben 30.haftamda hazırlamıştım çantamı ikiz olunca erken doğum riski malum.ay heyecanlandım valla çok zevklidir çanta hazırlamak,sağlıkla kullan canım.

ben bebek deterjanı ve yumuşatıcı alıp makinede yıkıcam sonralarda onlar doğdularmı muhtemelen elde yıkamak değil ütüliyemicez bile bide bebek kıyafetide boya salarsa ben o kıyafeti çocuma giydirmem zaten kimyasalın babası yanii

kızlar canınız çekmez umarım ama sorma ihtiyacı hissediyorum ya bu etsiz çiğköfte dokunmaz dimi yiyebiliriz dr ların çiğ köfte yemeyin demesi sadece içindeki çiğ et dimi etsizse sorun yoktur sanırım:kedi:

bizim duruma gelince zaten yapamıyırsunki.... yapsan o gece sabah olmuyo valla...

ahh ahh ben durmadan yatmama rağmen 3 gecedir sabah olmuyor bi de iş yapsam nolurum kim bilir..

herkesin hamileliği aynı geçmezki güzelim.... bazılarının midesi bulanmaz....bazıları 4 ay bazıları 9 ay çeker bu sıkıntıyı

ben de hep bunu savunuyorum..herkesin hamileliği kendine has..mesela benim hiiiççç midem bulanmadı,1 kere bile fakat ağrılarım çok erken başladı..2 haftadır yatak döşek yatıyorum..

sizler böyle bebekleri yıkıyacam veya durmuyor dedikce ben daha bir heyecanlanıyorum günler biran önce geçsede hayırlısıyla saglıklı sıhatlı bir şekilde sizin yaşadıklarınızı bizde yaşasak Allahın izniyle inşallah

amiiiiinnnnnnnnnnn canım inşallah...

nassunuz karular neydüyonuz ben bugün bende teli olan kk karularını bi arayayım dedim anammm her evden bebek sesi geliyo marry açamadı telefonu diirmde öyle wavy de açmadı dedim hepsi bebeiş başında sanırım sonra wavy bi fırsat buldu sanırım konuşabildik onunla birde bebiş istiyoruzla konuşabildim bebekler gelince demekki telle konuşmaya bile fırsat olmuyo :)hehhe

bizde bugün hastanedeydik tiroit testleirni yaptırdık pazartesi alcaz sonuçları ilaçları felan yazdırdık sonra benden sürekli su geliyodu dr bi test var onu yapalım dedi yani ilk defa alttan muayne oldum test negatif çıktı gelen idrar akıntı tarzı bişeymiş sanırım ama nedense heran suyun gelebilir dedi o zaman gel hemen dedi tamam dedim bende

bide tecrübeli karulara sorum var ve doğumu yaklaşanlara bebişin eşyalarını hazırladınız ya kıyafetleir eldemi yıkadınız makineyemi attınız ben elde yıkayım diyorumda benim renkli ve beyaz karışık kıyafetleirm ve bi makineyide doldurmaz ne yapcağıma karar veremedim siz nasıl yaptınız bana bi fikir verirmisinizzzz

geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir..
çamaşırlar için ben dalin'in deterjan ve yumuşatıcısını aldım..onunla makinada yıkayacağım..ılık suda kısa programda..yarın odaları temizlenecek..cumartesi pazar yıkarım..pzts annem ütüler artık salı - çrş kısmetse yerleşir cicilerimiz..

arkadaşlar benim bebekler 3 aylık oldu ama ben halen tek bi doktora karar veremedim istanbulda olanlar bana hastane ve doktor önerebilir mi

ben istanbulda değilim ama doktorum var orada..murat emanetoğlu..şiddetle tavsiye ederim..internetten bi araştır istersen..

üzüntü değil ki, hormonlarrrr..:emir_bebek::emir_bebek:

ahh o hormonlar yok mu o hormonlar..benim de canıma okudu artık yahu...

kızlar canınız çekmez umarım ama sorma ihtiyacı hissediyorum ya bu etsiz çiğköfte dokunmaz dimi yiyebiliriz dr ların çiğ köfte yemeyin demesi sadece içindeki çiğ et dimi etsizse sorun yoktur sanırım:kedi:

canım çiğ köfte yasağı çiğ et ve hayvansal gıda almamamız için veriliyor..malum toksoplazma bulaşmamalı bizlere..etsiz olanın bu anlamda bir zararı olmaz tabiki sonuçta et yok içinde ama o da yoğun bulgurla yapılıyodur muhtemelen ve gaz problemine neden olabilir..çok abartmadan ye bence çünkü gaz sancısı da çekilir dert değil hani..

günaydın kızlar, sabah 6 dan beri uyuyamıyorum.. yahu noldu benim bu uykularıma uyuyamıyorum.. yatak batıyo, karnım batıyo, kemiklerim batıyo.. ben şimdiden uykusuzgecelere başladım mirmirmirmir

saol canım keşke yakın olsam oralarda hastane seçeneği daha çok oluyo

valla eylülcüğüm bende çok yakın değilim eyüp tarafında oturuyorum ama iyi olduğunu duyunca gidiyorum yani,türkiye hastanesini düşündüm başta ama çok kötü haberler okudum hemen vazgeçtm,

sana tavsiye edebileceğim özel gaziosmanpaşa hastanesi var bu hastanede yenilendi tanıdığım 3 kişi doğum yaptı dr.kezban narin kıyak çok memnun kaldılar hatta bir arkadaşım önümüzdeki ay aşılama yaptıracak bu hastanede
canım iyi yapmışsın ben de önceden türkiye hastanesine gidiyodum çok berbat hatta doktor anlattı doğuma gelen birine tam doğum zamanı yoğum bakım tadilatta demişler, doktorları arayıp bulamıyosun. ama gaziosmanpaşayı ben de duydum iyi dediler olmassa onu da bi deniyim canım saol

canım bende okmeydanında oturuyorum özel okmeydanına çok yakınım türkiyeye gidebilirsin mehtap hn var gaziosmanpaşa hast çok metettiler bana orayı tavsiye edebilirim maddi durumun nasıl memeroial felan de güzel hastane aklında olsun
canım gaziosmanpaşayı bi kaç kişiden duydum denesem iyi olur memorialı düşünmedim çünkü sigortam yok şu an indirim de olmıycak yani abartı bi fiyat çıkarıyolar sigorta da olmayınca. sen hangi hastaneye gidiyosun.

ben istanbulda değilim ama doktorum var orada..murat emanetoğlu..şiddetle tavsiye ederim..internetten bi araştır istersen..
saol canım internetten bi araştırıyım sanırım amerikan hastanesinde di mi

günaydın kızlar, sabah 6 dan beri uyuyamıyorum.. yahu noldu benim bu uykularıma uyuyamıyorum.. yatak batıyo, karnım batıyo, kemiklerim batıyo.. ben şimdiden uykusuzgecelere başladım mirmirmirmir

canım senin artık günün yaklaştı normaldır ama benimde kemiklerim agrıyor bende uyuyamıyorum bu dönemde kemikleri agrıyanlar vamıdır özellikle diz kapaklarım çok agrıyor birde kengimi ne diyorlar o başladı

kevsercim senin uykularn bambaşka artık hem heycan hem koca göbeğin sıkıntıların normal ama benim gibi daha yolun başında uykusuzluğunuz varsa ben olayı keşfettim geceleri yatmadan önce portakal suyu vs içmeyim eşim yatmadan bana atom hazırlıyodu nar suları filan ben bütün gece hortluyodum onu bi kestim bitti uykusuzluğum bide kuruntular uyutmuyo
bide burçincim teşekürler canım bende öyle düşünmüştüm ama vicdanım rahatlasın istedim:kedi:

X