Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

7+2 günlüğüm ve şimdiden minik bir göbüşüm var...pantolon fermuarlarımı çekemiyorum

vil cim ya yapıştırdım ama

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

yazıyor kabul olmuyor yani kendim yaptığımda da aynısı çıkıyor

siteye tekrar gir çık yapıştırınca silme

valla kızlar bişiler yazmışsınız hepsini alıntı yapamadım şimdi ama sağolun valla insan yalnız olmadığını bilince moral depoluyo sanki bitek kendinde gibi gelio ama böyle birilerini daha duyunca valla iiçim rahatlıyo bugünlerde geçicek doğuncada wavy gibi ah hamileliğimi özledim dicez ama hadi gelsin o günlerde bende özledim diyimkaydirigubbakcemile3

ben özlemicem, ben özlemicem manane ben özlemicem işte :çok üzgünüm:

ben özlemicem, ben özlemicem manane ben özlemicem işte :çok üzgünüm:

valla doğuralım da özleyelim hiç problem değil ama kesinlikle böyle bi yerlerde gebelik zevk değil içini kemiren kurttur doğurmadan huzur yoktur diye bi sayfa bölüm her neyse açabilirim yani yadırgayanıda yanaklarından öpimopuyorumnanaktan

ben de öperim vereliniortak

öpelim şekerim kaydirigubbakcemile3 ben yarın doktora gidicem bi banyo yapimde yatim hadi görüşürüz öptüm çok opuyorumnanaktan

kızlar ömer ve ali diş çıkarıyor ömrümden ömür gidiyor
çok fenalardayımmm..........
ondan nete çok sık giremeyebilriim tek ilkgünümde berbat geçti saat 4 de halam geldi
yarın sabah annem gelecek bu hafta bende kalacak sonrada ben anneme geçeceğim diş işi rahata erene kadarda orada kalacam kafam ambela oldu valla

:teselli::teselli::teselli:

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.5 ay önce ikiz doğum yaptım.benim hamileliğim çok zor geçti ama inanın şimdi hepsini unuttum

ıyi geceler kızlar siteye giremedim bir süre ama aklım hep burda.
Ama pek pc başına geçesim olmuyor nedense ekrana bakarken midem bulanıyor.
Kevser bişey sorucam sana benim bayramda ayaklarım çok şişti ''ki ben bayramlaşmaya gitmedim kimseye grip korkusuna'' şimdide inmiyor. Bazen öyle oluyor ki bacakalarım ağrıyor. Senin böyle sorunlrın oluyor mu acaba?

canım, benim olmadı şişliğim ama , şu son 2-3 gündür çoraplarım çok sıkıyor, öyle fos fos bi şime yok ama sanki bütün gün gezmiş tozmuşum da ayaklarım hafif bombelenmiş gibi, bir de gündüz çok iiyhim akşam 17 den sonra kendim de bi şişiyorum sanki, daha zr oturup kalkıyorum, bacaklarım da çok çok ağrımıyorama belim ve kalça kemilklerim sızlıyor...

canım benim her akşam ayaklarım balon gibi şiiyor çünkü çalışıyorum ayaklarını devamlı sarkıtırsan şişer dikkat et ama dikkat ediyorum aşağı sarkıtmıyorum diyorsan doktoruna söyle ihmal etme

günaydınlar..
wavy canım sen de mi ishal ollmuştun doğumdan önce? bende 3 gündür falan ishalim...

bu muskat dediğiniz şey eczanelerde mi satılıyor. yoksa aktarlarda mı aldırayım bugün. eczanedeyse eczacı arkadaşım hem uygun olup olmadığınıda söyler

ay bu arada herkese günaydııın. bana gün sabah 6 da ayıyor ya neyse. kıslarım huy değiştirdi. oysa daha 40 ı bile çıkmadı. yarenim artık coşuyor evi inletiyor. kakasını yapamayan cerenim maşallah uslu. geceleri annem bakıyor ona. belkide ondandır mecbur kalmadıkça kucağına almıyor. biraz kucağı unuttu. artık koyduğumuz yerde uyuyor maşallah.. ama yaren geçen sancılandı bütün gece kucaktaydı. şimdi o yerine koyunca eti kıstırılmış gibi ağlıyor. ayy bazen ben oynamıyom demek istiyom yaa:umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…