iyiyiz canım sen naslsın valla bu kasvetli havada benim uyuyasım var ama işyerinde olmuyormirmirmirmirmirmirmirmir
yesinler senin o minik göbüşünüüü desene şimdiden şişkosun hehehhe7+2 günlüğüm ve şimdiden minik bir göbüşüm var...pantolon fermuarlarımı çekemiyorum
ayy canımmm ne güzell yenibi hamişimiz oldu hayırlı uğurlu olsun güzel hamilelikler sanaaaa hep burda görelim seni biz hep burdayızzzakannehirMerhaba, 14 kasımda aşılama oldum ve şuan 5 haftalık ikiz hamileyim ilk duyduğumda çok şaşırdım ve halende şaşkınlığım geçmiş değil beni nelerin beklediğini bilmemek korkutuyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
bu ne bacım ya kim sana bişi osrsa özelden yazışalım telde konşalımm ee biz nasıl öğrenicez çocuğu ne zaman röntgene götüreceğimiziiii ne kadarda bi dr götüreceğimizi hani siz büyük annişlr bize hep yol göstereceksiniz bolulu aşçılara döndünüzhaaaaa hehhe öpüyorum seni kısçeleriiiiicnm telde konuşalım bunların hepsini..
benim de sana dair merak ettiklerim varr..
iyiyiz şekerr sen nasılsınnnnMerhaba kızlar nasılsınız?
Al benden de o kadar canım yaa.Hayatımda hiç bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum ben.Hamile kaldığımdan beri bi uyku bi uyku sorma.24 saat uyusam gıkım çıkmaz =)) Hava bugün çok bozuk gerçekten yağsa bari rahatlasak
ay hadi ya ne güzel bende hamile kaldığımdan beri maşallah hayalet casper gibiyimkaydirigubbakcemile3
3-4 saatlik uyku ile işe geliyorum hiç uyuyamıyorum bana ters tepti bu veletlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acerr sen halaa geçmiştenmi devam ediyosun kuzumm yeni bişiler yazmıyosun hiç durumun nedir halın keyfin nasılll
wavy çok para cnm yaa bi arkadasım medıcanada 50 tl çektirdi
dogurmus ikiz anneleri mama takviyesi olmadan sadece anne sutu verebilen varmi cok merak ediyorum
herkese merhaba.......nasılsınız.........benim bugün misafirim vardı giremedim......arkadaşlar saolsun hazırlamış herşeyi gelmişler,benide oturtturdular bir güzel yedim onlarla,ama şimdi midem kötü içimdekiler çıkar bizi diye içerde hayal çekiyorlar sanki.hayırlısıyla şu 3 ayı bir bitirsem keyfine varıcam artık.
herkese merhaba.......nasılsınız.........benim bugün misafirim vardı giremedim......arkadaşlar saolsun hazırlamış herşeyi gelmişler,benide oturtturdular bir güzel yedim onlarla,ama şimdi midem kötü içimdekiler çıkar bizi diye içerde hayal çekiyorlar sanki.hayırlısıyla şu 3 ayı bir bitirsem keyfine varıcam artık.
evet ya şu ilk 3 ay bir bitse..sonra ikinci 3 ay bitse..3.üç aya gelebilsek....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
wavy cnm ssk lıya muyane 25 tl idi