ya benimm iki üç gündür sağ kasığımda ara ara ki genelde kalkıp otururken falan hareketliyken oyulur gibi ağrı girio hemen geçio gerçi ama işte huzursuz ediyo salı günü gitçem doktora daha bir haftam vardı ama duramıcam bu haftalardada ağrı oluyomu bu haftalar en rahat haftalar diolar bide şu hamileliğin zevkini çıkardım diyen milleti anlamıyorum hamilelik tam bir paranoya yaaa manyak gibiyim Allahım hayırlısıyla şu bebişlerimi gözümün önüne versin oh dicem valla
baştan böyle olursam sonraları napıcam diye kızıyorum kendime akşama eşime inanırmısın şunu söyledim kasığımda ağrı var ama ağrımıyoda olabilir ben psikolojik ağrıtıyoda olabilirim mahvediyoruz aslında kendimizi ama elden bişi gelmiyo Allahım sağsalim herkesin kucağına versin sağlıklı ömürler versin tek huzur verende dualar valla
ah yavrum hamileliğin en kötü dönemlerinden birindesin şu anda evham duygusal gelgitler ağlama gülme nöbetleri ve alınganlık.. kafan bişeye takılır ağrıyormu ağrımıyormu diye. bilki biraz evham birazda bebişlerin büyümesinden kaynaklanıyor. kafanı dağıtacak bişeyler bul ..hay allahım valla özledim kıss hamileliğimiii..
kızlarrrrrrr ben geldimmmm bi fırsatını bulupdaa nasılsınız bakalımmm kaydirigubbakcemile2
baştan böyle olursam sonraları napıcam diye kızıyorum kendime akşama eşime inanırmısın şunu söyledim kasığımda ağrı var ama ağrımıyoda olabilir ben psikolojik ağrıtıyoda olabilirim mahvediyoruz aslında kendimizi ama elden bişi gelmiyo Allahım sağsalim herkesin kucağına versin sağlıklı ömürler versin tek huzur verende dualar valla
valla iimm tatlım,,bi koşuşturmaca ki sormaa :)) her 2-2.5 saate bir mama hazırla altını al ev işi derken valla ölüomm neyse ağlamaya başladılar bile ben gidiommmmmm
valla iimm tatlım,,bi koşuşturmaca ki sormaa :)) her 2-2.5 saate bir mama hazırla altını al ev işi derken valla ölüomm neyse ağlamaya başladılar bile ben gidiommmmmm
Benimkilerde akşam uyuyor gece ayaktalar 3 gündür.Birde oğlum hep kucakta duracak.Olan bana oldu kucağından indirmiyor ki milletbende d3e uyku kalmadı valla bi düzene girselerdi hayırlısıyla... dün gecede yarenim uyumadı. ay sanki kararlaştırıyolar bigün biri bi gün diğeri.. imdaaatkafamçokkarıştı canım şü an belli bir doktorumuz yok. o yüzden arıyıp soracağım biride yok. bugün sigortacımla konuştum yavruları sigortalıyacağız ondan sonra iyi bir doktor araştıracağım..bu muskat değiniz şey benim yavrularq iyi gelirmiki prematüre oldukları için hiç bişeye cesaret edemiyorum(
ama ben şimdi niye duygulandım ve nie ağlıyorum ki, "eve geldiğimiz ilk gecemiz faciaydı"nın neresi çok güzeeeel ki mafoldumben
(QUOTE]
Ne hormonmuş bu be canım....o gecemi sana bi anlatsam akannehir..Demek o bile sana hoş geldi...kaydirigubbakcemile3
ama ben şimdi niye duygulandım ve nie ağlıyorum ki, "eve geldiğimiz ilk gecemiz faciaydı"nın neresi çok güzeeeel ki mafoldumben
(QUOTE]
Ne hormonmuş bu be canım....o gecemi sana bi anlatsam akannehir..Demek o bile sana hoş geldi...kaydirigubbakcemile3
ay sorma kaswam ya, az kaldı onda mı acaba? ben de o ilk geceyi yaşayacak mıyım??opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız...... kızım evde grip oldu....okula göndermedim onedenle pek giremiyorum siteye arada takip ediyorum...öpüyorum hepinizi.........
kızlar hamileler için grip aşısı gelmiş ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız
kızlar hamileler için grip aşısı gelmiş ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız