Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar ben şu gebelik çizelgeseni beceremiyorum ama bugün itibariyle 24+1 im:CüvCüv: çok şükür
ben tetonozu oldum 23 aralıkta 2.dozu vurulucam bana ters bir etki yapmadı sadece bir gün kadar hafif kolum ağrıdı cuma günü kontrolüm var o zaman bende sorucam hamileler için olanını olayım mı diye çünkü normal grip aşısını olma demişti

ya bide bişey sorucam bebişlerimin sponsorları annemle babam a dan z ye herşeyi onlar alıcaklar
babam çok meraklı tutturuyor alalım bir kenarda durur diye banada sanki çok erken gibi geliyor
erken alınca ne biliyim hani insanız işte bişey olursa kalır gibi geliyor
annem olucağı varsada sonrada olur kızım diyor allah ömür versin bide erken gelirlerse o zaman kalırsın istediğin gibi alamazssın geleni kabullenirsin diyor

ne yapayım sizce bu perşembe gidicez galiba

kevsercim senin doğum ocak ayının ilk haftası yanlış htırlamıyorsam :)) ne güzel mutlu sona yaklaştın darısı bizimde başımıza inşallah

ewet canım, inşallah 1 ocakta , marry doğum yaptığında ben de sizin haftanızdaydım, geçio be, ama 3 hafta var daha o nasıl geçer ki?:1rolleyes:

al canım al kötü haberci gibi olmayayım ama bu hafta sonu tam 3 erken doğum haberi aldım arkadaşlarımdan hiçbiri çanta hazırlamamış apar topar gitmişler allaha şükür bebeklerde iyi ama,sen istediğini gibi hazırla dursun bir kenarda,

bilmiyorum işte zaten kararsızlık yapımda baş köşede oturur benim huy işte
ama galiba perşembe donancak bebişlerim

rabbim hepimizin içindeki bebişleri kucağımızda sağ salim görmeyi nasip etsin

kevser 14,

sağol canım hoşbulduk

bende o günleri görürsem evet çok zor olucak bide havaların en soğuk zamanları

benimki kaybetme korkusu işte daha alışamadım sanırım zor kavuşunca sanki kayıp gidecekmiş gibi geliyor içimden beklemeye o yüzden tarafım ama işte.....

40. haftam 28 martta doluyor fakat ben mart başı falan diye içimden geçiriyorum doğumumu ama hayırlı zaman olsun inşallah

kızlar iyi akşamlar...ara sıra yazdım ama takip edemedim....bende 2,5 aylık üçüz hamileyim...herkese hayırlı dogumlar olur inşallah....

kızlar iyi akşamlar...ara sıra yazdım ama takip edemedim....bende 2,5 aylık üçüz hamileyim...herkese hayırlı dogumlar olur inşallah....

canıım merhaba

ya varya öyle şaşırdımki duyunca şok oldum bi okadarda sevindim. mısra telde konuşurken söylemişti. canım hayırlı olsun bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşalalh. şimdiden dinlen enerji depola benimki iki tane ölüyorum :) ay tamam korkma çokk güzel bişeymişşşş çoks evindim senin adınada a.s.

Dün akşam bizde muskata başladık.ınş.şifa olur.
hımmm bugün aklımdaydı kaswam ama unuttum yine almaya.. neyse siz bi deneyin bakalım sonucu paylkaşırsın ttalım. bu arada hiç karşılaşamıyoruz özledimmm ben seni çokk :asigim:
çok normal canım ya o haftalarda ne ağrılar çektik sakın stres yapma bol bol dinlen hepsi geçicek hayırlsııyla..
kızlar ben yoruldum galiba belim ağrımaya başladı hepinizi öpüyorummm....Herkese iyi geceler...

çok yorma kendini be tatlım bol bol dinlen emi

canım benim yaaa .. inşallah sağlıklıca gelir bebişlerin..
oğlanlar böyle herhalde kaswam pek bi efelik taslıyorlar hele senin bi tanesi oğlan ya ben napıyım bide birbirlerine afra tafra yapıyorlar yaaa delikafadulden
ay sorma kaswam ya, az kaldı onda mı acaba? ben de o ilk geceyi yaşayacak mıyım??opuyorumnanaktan

yaşıycaksın yaşıycaksın tatlım az sabııır minnacık kaldıııı

kızlar nasılsınız...... kızım evde grip oldu....okula göndermedim onedenle pek giremiyorum siteye arada takip ediyorum...öpüyorum hepinizi.........
geçmiş oslun kızına tatlım ya aman dikkat et kendinide yorma artık ..

o bulantı bende baştan sona kadar devam etti hiç çaresi yok canım ya

canım gördün demek kızlarını büyümüşlerdir dimi oy oyyyy.. bende oğluşları bırakıp bugün azcık dışarı çıktım iyi geldi vallaaaa .. ama kök söktürmüşler mama üstüne mama yemişler kıyamam

kızlar nasılsınız...... kızım evde grip oldu....okula göndermedim onedenle pek giremiyorum siteye arada takip ediyorum...öpüyorum hepinizi.........
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinede...

Hoşgeldin canım istersen çizelgende yardımcı olabilirim ...Alışveriş konusuna gelince bence erken değil die düşünüyorum bizde yapmayı planlıyoruz..

canım aynı korkuları hepimiz yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz,çok normal, hatta ben bebelerime hiç bişey almadım benimde sponsorlarım anneler babalar onların aldıklarıyla yetiniyorum çünkü elim gitmedi baştan almaya, sonra da zaten çok zor bi hamilelik geçirdim tansiyonum çok dştü evde bile gezemedim ki çıkıp çarşıdan alayım, e şimdi de ağırlaştım yürüyrmiyorum bacaklarım bile aöçılmıyor.. seni ii anlıyorum ama olsun sen yine al..

canım hayırlı olsun bebişlerin, Allah ım sağlıkla kkucağına almayı nasip etsin inşallah...

dırımm kıs, mahalle gezisine gidiom dedin bidaha gelmedin, neredesin, ömersiz alişsiz yapamıyoz biz burda? bugün naptılar nettiler, ne yediler ne içtiler???

Geçmiş olsun canım dikkat et kendinede...

Hoşgeldin canım istersen çizelgende yardımcı olabilirim ...Alışveriş konusuna gelince bence erken değil die düşünüyorum bizde yapmayı planlıyoruz..

canım memnun olurum valla çizelgeyi her türlü yapıyorum profilime yükledikten sonra siteden mesaj geliyor olmadı diye halledelim bari

valla iimm tatlım,,bi koşuşturmaca ki sormaa :)) her 2-2.5 saate bir mama hazırla altını al ev işi derken valla ölüomm neyse ağlamaya başladılar bile ben gidiommmmmm

olsun canım..sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..annelik işte napalım..herşey bizler için..önce sağlık..Allah onlara sağlık bizlere güç versin inşallah..

Kızlar nasılsınız iyisiniz inşaALLAH

Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşaALLAH neler yapıyosunuz

vuslatcım bu linki profilindeki çizelge yazan yere yapıştır.
img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;34/st/20100328/k/5337/preg.png[/img]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…