Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bu muskat dediğiniz şey eczanelerde mi satılıyor. yoksa aktarlarda mı aldırayım bugün. eczanedeyse eczacı arkadaşım hem uygun olup olmadığınıda söyler

ay bu arada herkese günaydııın. bana gün sabah 6 da ayıyor ya neyse. kıslarım huy değiştirdi. oysa daha 40 ı bile çıkmadı. yarenim artık coşuyor evi inletiyor. kakasını yapamayan cerenim maşallah uslu. geceleri annem bakıyor ona. belkide ondandır mecbur kalmadıkça kucağına almıyor. biraz kucağı unuttu. artık koyduğumuz yerde uyuyor maşallah..:nazar: ama yaren geçen sancılandı bütün gece kucaktaydı. şimdi o yerine koyunca eti kıstırılmış gibi ağlıyor. ayy bazen ben oynamıyom demek istiyom yaa:umursamaz::umursamaz:

piştt mızıkçılık yapmak yok, oyunu bozmak yok... bak yakında ben de oynamaya başlıycam..şimdiden uyutmuyorlar beni bnu cadı kızlar.. karnındaki hareketlerin aynısını yapıyorlarmış doğunca de doğru mu canım?, mesela diyebiliyor musun a bak bu benim sağımdaki çok tekme ayan dı...???

akannehirMerhaba, 14 kasımda aşılama oldum ve şuan 5 haftalık ikiz hamileyim ilk duyduğumda çok şaşırdım ve halende şaşkınlığım geçmiş değil beni nelerin beklediğini bilmemek korkutuyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

akannehirMerhaba, 14 kasımda aşılama oldum ve şuan 5 haftalık ikiz hamileyim ilk duyduğumda çok şaşırdım ve halende şaşkınlığım geçmiş değil beni nelerin beklediğini bilmemek korkutuyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

canım hayırlı olsun bebeişlerin, Allah gzel bir hamilelik nasip etsin inş. burada güzel paylaşımlarımız var,bence takıl sürekli, zaten bikiz hamilelikte ol bol istirahat gerekeceğinden evde yatarken burada hem tecrübe edinie hem de vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın, geçmişi biraz okuyabilirsin, sana fikirler verecektir seni nelerin beklediği ya da bekleyebişlevceği zorluklar, kolaylıklar hakkında.. ben 9 aydırburadayım bak artık doğurcam :)

günaydınlar..
wavy canım sen de mi ishal ollmuştun doğumdan önce? bende 3 gündür falan ishalim...

canım nolur doktorunla konuş bi tanem. ben ishal yüzünden erken doğum yaptım. seni korkutmak istemiyorum yanlış anlama. ama önlem alınırsa ertelenebilir. mesela bna ishal olduğunda gelseydin serumla falan ishal,n kesilirdi böyle olmazdı demişlerdi. ishal,i lütfen ciddiye alın canlarım. aynı şeyler olcak değil ama tedbiri elden bırakmayalım.. haftanda bana yakın..

kızlar ben size canbebği sormak istiyorum.muhtemelen doğum yapmış olması lazım haberi olan varmı merak ettim

piştt mızıkçılık yapmak yok, oyunu bozmak yok... bak yakında ben de oynamaya başlıycam..şimdiden uyutmuyorlar beni bnu cadı kızlar.. karnındaki hareketlerin aynısını yapıyorlarmış doğunca de doğru mu canım?, mesela diyebiliyor musun a bak bu benim sağımdaki çok tekme ayan dı...???
ay canım pc açıktı ben bebişlerin başındaydım ancak bakabildim..
valla ceren aynı anne karnındaki gibi yatıyor. eli kolu hiç durmuyor. yarenimde aynı karnımdaki gibi uyur gibi mazlum yavrum..
ay varya karnımdayken ay çıkslaarda rahatça yatağa yaılsam diyordum. şimdi karnımda olsalarda 3 yastıkla oturur vaziyet uyusam diyom. nankörüz nanköööörr:kedi: ama şuda var tüm mızmızlanmama rağmen süpper bişey anne olmak. bir o kadarda zor. sıçmamaları bile seni üzüyor derinden etkiliyor. ay poku ile oynuyoz nerdeyse beelaelaelaelaelae

wavy naber kıssss..kızalr kök söktürüyor bakıyorummm...... 40 çıkcak biraz düzene gircen..sonrada dırım gibi dişler başlıcak..... 4. ayda çıkmaya başlayabailir.......

dırımım sanada allah kolaylık versin bacım...
,çocukların her dönem başka problemleri var..allah sağlık versin.... uyku,diş,memeden ayırma,çiş,paylaşma,3 yaş sendromuuuuu, anaokulu ,ilkokul seçme alışması oooooooooo bitmiyor...benim sırada ilkokul var...... hangi okula gidecek.nasıl gidecek..... ders ödev.........

kızlar halam gitti annemi bekliyorum hiç bişey olmuyor şuan çok şükür sesleri yok ama evim heryer heryerde....

dirimmm canımmm. dişiniz hayırlı olsun. ay bebeklerin en sancılı ve zor dönemleridir. allah yardımcın olsun canım. akloımdasın ama bir türlü fırsat bulup arayamadım. lütfen bana kırılma aramıyo diye timam mı tatlım.
bugünlerde birinin gazı birinin boku kafayı bozmuş durumdayımm:KK43:(

kayraa canım ne olsun bitanem ya. valla allah razı olsun annem yanımda bi süredir. kadına terste çıkışsam sesi çıkmıyor. uykusuzum yorgunum. bazen kendimi yetersiz buluyorum. ama idare ediyorum. çok kilo vermiştim. yavaş yavaş toparlamaya başladım. çıtırcıktım kıtır olcem sanırsam..
sen nasılsın şeker. nasıl gidiyor hamilelik. sıkıntıların azaldı mı canım. söyle kızına yormasın anneciğini bol bol dinlensinki zamanında iki kardeş getirebilsin ona timammı.:)) öpüyom

Çok sağolun kızlar cuma dr.a gidicem bir sorayım bakalım ne diyecek. Bir dr. teyzemiz var ayaklarını yüksekte tut ve tuzlu yeme dedi gerçi ben pek tuzlu yemem ama neyse bir deneyelim.
Bakalım başımıza daha neler gelecek akşam olunca kasılmalar başlıyor elim ayağım balon gibi şişiyor yatarken kalçalarım ağrıyor ama buna da şükür kızlarım için herşeye değer.

canım hayırlı olsun bebeklerin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bende bu topiğe geldiğpimde ikiz hamileliğimi yeni öğrenmiştim burası gerçekten çok rahatlatıcı bir kesinlikle takip et :)))

günaydınlar..
wavy canım sen de mi ishal ollmuştun doğumdan önce? bende 3 gündür falan ishalim...
:1shok: vallaha dikkat et canım benden söylemsi doğumun yakın,söylemişti dersin,bir haftaya kalmaz sıkışırsın,derhal doktorunla konuş,
ben wavyme de daha haiff bir şekilde bunu ifade etmiştim ama onun da ifade ettiği gibi tecrübeyle sabit kiiii,doğumun yakndır canım
hayırlı uğurlu olsun,
bizi nelerin beklediğini Allahtan başka kim bilebilir dimi ihihihihi kaydirigubbakcemile3,
ama burası güzel bir topiktir canım,herşeyi konuşup paylaşmak ve yaşadığın herşeye bir örnek arkadaş bulmak için burası doğru adresyerimsenibenŞeniz
Bebeklerin ve hamileleiğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımm:içelim:

wavy cnm hiç kırlma gücenme yok bende çok sıkıntılı berbat günler geçiriyorum cnm yaa
net basında değiim cnm ....cvp veremediim faceden yazdıklarına

wavy cnm hiç kırlma gücenme yok bende çok sıkıntılı berbat günler geçiriyorum cnm yaa
net basında değiim cnm ....cvp veremediim faceden yazdıklarına

canım benim kıyamam ya aklım kalbim seninle canım benim. bende kızlarla uğraşıyorum. ara ara bakıyorum pc açık ben yokum başında. alalh yardımcın olsun canım benim..Şeniz

hymaryy gözümm nasılsın:asigim:

hymarry canım sana bir soru.. sen yavruların kalçöa ultrasonlarını çektirdinmi? ilk kontrolleri dışında ne sıklıkla özel doktora götürdün yada götürüyon canım..şimdi 14 ünde tam bir aylık olacaklar. ve kalça ultrasonu çektirmemiz lazımmış.. sigorta olayını netleştiremedik benden mi eşimden mi yürüsün diye. teklifler tam toparlanmadı.. devlet hastanesi desen urda nereye götürebilirim bilmim. ayy karma kARIŞIĞIM..

hymarry canım sana bir soru.. sen yavruların kalçöa ultrasonlarını çektirdinmi? ilk kontrolleri dışında ne sıklıkla özel doktora götürdün yada götürüyon canım..şimdi 14 ünde tam bir aylık olacaklar. ve kalça ultrasonu çektirmemiz lazımmış.. sigorta olayını netleştiremedik benden mi eşimden mi yürüsün diye. teklifler tam toparlanmadı.. devlet hastanesi desen urda nereye götürebilirim bilmim. ayy karma kARIŞIĞIM..

cnm telde konuşalım bunların hepsini..
benim de sana dair merak ettiklerim varr..

X