- 3 Ağustos 2009
- 1.032
- 3
Kızlar nasılsınız iyisiniz inşaALLAH
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşaALLAH neler yapıyosunuz
ayy medinecimm nerdesin özlettin kendini nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nasılsınız iyisiniz inşaALLAH
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşaALLAH neler yapıyosunuz
vil cim ya yapıştırdım ama
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yazıyor kabul olmuyor yani kendim yaptığımda da aynısı çıkıyor
siteye tekrar gir çık yapıştırınca silme
valla kızlar bişiler yazmışsınız hepsini alıntı yapamadım şimdi ama sağolun valla insan yalnız olmadığını bilince moral depoluyo sanki bitek kendinde gibi gelio ama böyle birilerini daha duyunca valla iiçim rahatlıyo bugünlerde geçicek doğuncada wavy gibi ah hamileliğimi özledim dicez ama hadi gelsin o günlerde bende özledim diyimkaydirigubbakcemile3
ben özlemicem, ben özlemicem manane ben özlemicem işte :çok üzgünüm:
valla doğuralım da özleyelim hiç problem değil ama kesinlikle böyle bi yerlerde gebelik zevk değil içini kemiren kurttur doğurmadan huzur yoktur diye bi sayfa bölüm her neyse açabilirim yani yadırgayanıda yanaklarından öpimopuyorumnanaktan
kızlar ömer ve ali diş çıkarıyor ömrümden ömür gidiyor
çok fenalardayımmm..........
ondan nete çok sık giremeyebilriim tek ilkgünümde berbat geçti saat 4 de halam geldi
yarın sabah annem gelecek bu hafta bende kalacak sonrada ben anneme geçeceğim diş işi rahata erene kadarda orada kalacam kafam ambela oldu valla
öpelim şekerim kaydirigubbakcemile3 ben yarın doktora gidicem bi banyo yapimde yatim hadi görüşürüz öptüm çok opuyorumnanaktan
İyi geceler kızlar siteye giremedim bir süre ama aklım hep burda.
Ama pek pc başına geçesim olmuyor nedense ekrana bakarken midem bulanıyor.
Kevser bişey sorucam sana benim bayramda ayaklarım çok şişti ''ki ben bayramlaşmaya gitmedim kimseye grip korkusuna'' şimdide inmiyor. Bazen öyle oluyor ki bacakalarım ağrıyor. Senin böyle sorunlrın oluyor mu acaba?
İyi geceler kızlar siteye giremedim bir süre ama aklım hep burda.
Ama pek pc başına geçesim olmuyor nedense ekrana bakarken midem bulanıyor.
Kevser bişey sorucam sana benim bayramda ayaklarım çok şişti ''ki ben bayramlaşmaya gitmedim kimseye grip korkusuna'' şimdide inmiyor. Bazen öyle oluyor ki bacakalarım ağrıyor. Senin böyle sorunlrın oluyor mu acaba?
Benimkilerde akşam uyuyor gece ayaktalar 3 gündür.Birde oğlum hep kucakta duracak.Olan bana oldu kucağından indirmiyor ki milletlmaz:Hastanede seni yönlendirdikleri doktoru arayabilirsin canım.Doğuma giren çocuk doktorunu yani.Bana kim gelse muskatı önerdi wavy.Annemlerde dediler.Eşimde bir problem olmayacağını söyledi.Ama bilemiyorum ki canım sen ne yapsan?