Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya benimm iki üç gündür sağ kasığımda ara ara ki genelde kalkıp otururken falan hareketliyken oyulur gibi ağrı girio hemen geçio gerçi ama işte huzursuz ediyo salı günü gitçem doktora daha bir haftam vardı ama duramıcam bu haftalardada ağrı oluyomu bu haftalar en rahat haftalar diolar bide şu hamileliğin zevkini çıkardım diyen milleti anlamıyorum hamilelik tam bir paranoya yaaa manyak gibiyim Allahım hayırlısıyla şu bebişlerimi gözümün önüne versin oh dicem valla

bazen bana da öyle garip ağrılar geliyo bu sabah mesela hafif kasık ağrım vardı ayıptır söylemesi tüm ağrıları gazdır diye takmamaya calısıyorum...sonra yine gaz diye yattım uyandım gecmis kaydirigubbakcemile3 ama yine de cokta umursamamazlık yapmamalı cokta takmamalı....dediğin gibi canım insan düşünerek kendine biseyler cıkartabiliyo bazen...coğunu bosvermeye calısıyorum ben hayırlısı insalllahhh

kızlarrrrrrr ben geldimmmm bi fırsatını bulupdaa nasılsınız bakalımmm kaydirigubbakcemile2

baştan böyle olursam sonraları napıcam diye kızıyorum kendime akşama eşime inanırmısın şunu söyledim kasığımda ağrı var ama ağrımıyoda olabilir ben psikolojik ağrıtıyoda olabilirim mahvediyoruz aslında kendimizi ama elden bişi gelmiyo Allahım sağsalim herkesin kucağına versin sağlıklı ömürler versin tek huzur verende dualar valla

amin canım..inşallah sağlıkla ve vakitlice gelicek minişlerimiz..dualar beni de çok rahatlatır..

ah yavrum hamileliğin en kötü dönemlerinden birindesin şu anda evham duygusal gelgitler ağlama gülme nöbetleri ve alınganlık.. kafan bişeye takılır ağrıyormu ağrımıyormu diye. bilki biraz evham birazda bebişlerin büyümesinden kaynaklanıyor. kafanı dağıtacak bişeyler bul ..hay allahım valla özledim kıss hamileliğimiii..

wavy'in yaa sorma şu an ağlıyorum mesela senağlama
ne hormonmuş bu anlamadım ki ben..annem bile anlamıyo artık ben,..o bile sıkıldı bu halimden..çok bunaldım ben yaaa...imdaaaaaaaaatttttttttttt..

kızlarrrrrrr ben geldimmmm bi fırsatını bulupdaa nasılsınız bakalımmm kaydirigubbakcemile2

kuzum hoşgeldin..bildiğin gibi işte..asıl sen anlat ne var ne yok..nasılsın??

valla iimm tatlım,,bi koşuşturmaca ki sormaa :)) her 2-2.5 saate bir mama hazırla altını al ev işi derken valla ölüomm neyse ağlamaya başladılar bile ben gidiommmmmm

baştan böyle olursam sonraları napıcam diye kızıyorum kendime akşama eşime inanırmısın şunu söyledim kasığımda ağrı var ama ağrımıyoda olabilir ben psikolojik ağrıtıyoda olabilirim mahvediyoruz aslında kendimizi ama elden bişi gelmiyo Allahım sağsalim herkesin kucağına versin sağlıklı ömürler versin tek huzur verende dualar valla

canım ya sen beni anlatıyorsun sanki aynene bende öyleyim karnım agrıyor gibi geliyor ama kendimi dinledimmi agrımıyor ama yinede huzursuz oluyorum acaba agrıyormu diye bende eşime söylüyorum rahat bırak çocukları onlarıda sitrese sokuyon kendinide diyor Allahım büyük inşallah kucagımıza alır büyütürüz evlatlarımızı saglıklı bir şekilde inaşllah

valla iimm tatlım,,bi koşuşturmaca ki sormaa :)) her 2-2.5 saate bir mama hazırla altını al ev işi derken valla ölüomm neyse ağlamaya başladılar bile ben gidiommmmmm

egeli canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah

bende d3e uyku kalmadı valla bi düzene girselerdi hayırlısıyla... dün gecede yarenim uyumadı. ay sanki kararlaştırıyolar bigün biri bi gün diğeri.. imdaaatkafamçokkarıştı canım şü an belli bir doktorumuz yok. o yüzden arıyıp soracağım biride yok. bugün sigortacımla konuştum yavruları sigortalıyacağız ondan sonra iyi bir doktor araştıracağım..bu muskat değiniz şey benim yavrularq iyi gelirmiki prematüre oldukları için hiç bişeye cesaret edemiyorum:KK43:(
Benimkilerde akşam uyuyor gece ayaktalar 3 gündür.Birde oğlum hep kucakta duracak.Olan bana oldu kucağından indirmiyor ki millet:eek:lmaz:Hastanede seni yönlendirdikleri doktoru arayabilirsin canım.Doğuma giren çocuk doktorunu yani.Bana kim gelse muskatı önerdi wavy.Annemlerde dediler.Eşimde bir problem olmayacağını söyledi.Ama bilemiyorum ki canım sen ne yapsan?

ama ben şimdi niye duygulandım ve nie ağlıyorum ki, "eve geldiğimiz ilk gecemiz faciaydı"nın neresi çok güzeeeel ki mafoldumben

(QUOTE]

Ne hormonmuş bu be canım....o gecemi sana bi anlatsam akannehir..Demek o bile sana hoş geldi...kaydirigubbakcemile3

ama ben şimdi niye duygulandım ve nie ağlıyorum ki, "eve geldiğimiz ilk gecemiz faciaydı"nın neresi çok güzeeeel ki mafoldumben

(QUOTE]

Ne hormonmuş bu be canım....o gecemi sana bi anlatsam akannehir..Demek o bile sana hoş geldi...kaydirigubbakcemile3

ay sorma kaswam ya, az kaldı onda mı acaba? ben de o ilk geceyi yaşayacak mıyım??opuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız...... kızım evde grip oldu....okula göndermedim onedenle pek giremiyorum siteye arada takip ediyorum...öpüyorum hepinizi.........

merhaba arkadaşlar nasılsınız....benim bu mide bulantılarım bugün çok yoğun ya..ne yesem olmuyor hep çıkarmak zorunda kalıyorum.....hele ağzımdaki o kötü tat,ay ya sanki herşeyden huylanıyorum ben.:1no2:

kızlar hamileler için grip aşısı gelmiş ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız

kevsercim senin doğum ocak ayının ilk haftası yanlış htırlamıyorsam :)) ne güzel mutlu sona yaklaştın darısı bizimde başımıza inşallah

bende dr sorucam ama her gidişimde unutuyorum,geçen hafta gittim tetenoz aşısını sordum ama onu unuttum,bebişlerimi görünce heyecanmı yapıyorum ne kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız.....hamişler kendınıze dıkkat edın bol bol dinlenin..dogum yapanlar zaten tempo belli....muallımcim kızalrın nasıl...ben dün gorudm kızlarımı ...inş hepimiz saglıkla evımıze kucagımıza alacagız....ALAHIN izniyle...

11 aralıkda kontrolum var Allah nasipederse doktoruma soracam yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum evet kızlar sizler napacaksınız bizimle paylaşın doktora soran varmı yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz

X