Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bu satte benden başka hiç bi hatun yok...

benmi ben zurnanın zırt dediği yerdeyim ...yatak odası ,oturma odası bitti antrede bitti

çamaşıra sardım yaa.....tabi bu arada eşim çocukları yıkadı ben giydirdim o mama yaptı birini yedirdi ben birini uyuttum ...sonra diğerini uyuttum çamaşır topladım katladım bi posta yerleştirdim açık balkondaki çamaşırları topladım katladım kapalı balkondaki kanepenin üzerine koydum ses yapmayam dedi.....şimdi tam beyazları ayırdım çamaşır suyu ile yıkayacam onları
ama koltuk örtüleri yıkanıyor .......az bakim dedim pc ye.... şimdi kalacam banyoyu temizleyecem sonra duş alacam ...en son çamaşırı asıp kırmızı ojemi süreceğim yatacağım inş..

kocaM çok mız mız yaww inş. iyi olur uykusuzluktan hastayım diyoo uyusun bakalım
şarjımı sonuna kadar kullanacağım bu gece

sabahtan bizde halamlara kahvaltıya gideceğiz...paşalarımın kıyafetlerini koydum
mendilini yakalığını çoraplarını yedek badilerini koydum ...
sabah çantamıza koyarız artık....

Hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar.Bi dahaki bayrama bebişlerimizle birlikteyiz inşdelikafadulden:Saruboceq:delikafadulden

Çok buruk bi bayram geçiyorum.Eşim bu sabah abimlerle birlikte memlekete annemlerin yanına gittiler.Onsuz ilk bayramım:sinifsinif: Bebişlerimin babasız ilk günleri.Hamile kaldığımdan beri eşimin tenini,nefesini hissetmeden uyumadım hiç.:sinifsinif:Çok zorlanıyorum.:gitme:Belim,karnım,midem coşmuş durumda.Saat 3'e geliyor ama bende tık yok bebişlerimde durmuyor mafoldumben

herkesin mübarek kurban bayramını kutluyor,ablaların ellerinden kardeşlerin gözlerinden,bebişlerin heryerinden öpüyorum....

cnm çok tşk ederim...

cnm çok tşk ederim... iyi bayramlar

iyi bayramlar kızalr adına hatırladıgım hatırlamadıgım tum arkadaslar nasılsınız.......haftaları ilerleyenle artıkın yatın gezmeyın.yenıler sızde cok dıkkat edın.asırı sancı nedeniyle 23 kasımda dogum yaptım kızlarım hastanede cok zor bır duygu..........rabbım kımseye nasıp etmesın.muallımcım sanada sabırla canım allahım tez zamanda saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı...........

canımmm
haberini pamuğumdan aldık,dualarım seninle,
Rabbim yavrularınla sağlıklı nice bayramlar nasip edecek sana inşallahhh:Saruboceq:

Çarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeklerini inşallah....

hayırlısı olsun. maşallah darısı başımıza inşallah.

Hepinizin bayramını kutlarım.Ne var ne yok hiç bir bilgim yok umarım herkes iyidir.

slm kızlar.. sı-onunda birileri geldi, sabahtan beri yalnız kaldık ama biz teyzeleri burdaaa....

selam kızlar herkese güzel bayramlarrr
helike çekirgeler bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun rabbim bir ömür boyu mutluluk versin

demin egeliyi gördüm sanki nereye kaçtııı
kaswa nasılsın taze anneee

Wavyimmmmmmmmmmmm canım benim çok özledim kız ben sizi....Yazdıklarını okuyorum hemen hemen aynı şeyler yaşadığımız...Kesinlikle öneriyorum bende o biberonu benim oğlumda da aynı sende ki durum oldu.Çok memnunum o biberondan..

gözün aydın canım, ne mutlu, darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…