Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese merhaba.......herkes nasıl iyimisiniz kızlar?kevsercim mantar olmuşum demişsin canım çok sıkıntılıdır bilirim:bbo:inşallah çok çabuk geçer.çekirgelerede doğurmuş maşallah ya kaç haftalık doğum?kızların kilosuda gayet iyi.bende şimdi geldim eşimi evde bulmuşken dolaştırdım epeyce.alışveriş yaptık,malum yarın bayram.ama çok yorulmuşum valla.

38. haftadan 3 gün aldılar canım, maşallah iyiler... dr.um ilaç verdi başladım hemen... sağol canım..

haydaaaa oldu mu şiimdi,millet başkasınınkini alamaz,seninki kendininkileri,olmadı buuulmaz:
ama bence evdekilere de güveniyor olabilir,başına kalsa bak ne güzel yaparkaydirigubbakcemile3
ohh rahatladım yaww. bizmki sapsarı mıçıyor. ay ne poktan muhabbet olduu:roflol:
yok canım bende de Sare ikigündür aynen sarı ve cıvık cıvık mıçıyor,
amaann her bokun rengi değiştiğinde doktora da koşamam yani hıh:dilcikar::kedi:
kızlar biz geldik, gördük çekirgeleri, maşallah çok tatlılar, sağlıkları da yerinde.. deniz de çok iyi epiduralden de çok memnun, hiç ağrım sızım yok diyor, bebişler 2700 er doğmuşlar...
hay maşşalllahhhh ,
çoook tebrik ediyorum kendisini,eşini ve ailesinii,maşallah maşallah hepsineeeopuyorumnanaktan
38. haftadan 3 gün aldılar canım, maşallah iyiler... dr.um ilaç verdi başladım hemen... sağol canım..
38+3 mü,37+3 mü canım tam olarak?

kevsere sormuşsun canım ama ben cevaplıyım..birlikte gittik prenseslerimizi görmeye..maşallah 38 haftayı bitirdi çekirgeler arkadaşımız ve bebekleri 2700 er gr doğdular..üçü de çoookkkk ama çoookkkk iyi..kızlar tosuncuk maşallah hiç prematüre giymemişler direk yeni doğan ki onlar da tam gelmiş..anneleri de çok pek çok iyi..maşallah hiç ağrısı sızısı falan yok..Allah'ım hepimize böyle doğumlar nasip etsin..hepimizi nazarlardan korusun..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlarrrıımm,

benim gibi bebekleri olan arkadaşlarımın bebekleriyle bayramlarını,
olmayan hamile arkadaşlarımın da bebeksiz son bayramlarının hayırlı,uğurlu sağlıklı olmasını diliyorum,

kesilen,kurban edilen mübarek hayvanların yüzsuyu hürmetine bebekleri doğmuş olan fakat küvezde uzaktan bebeklerini gören el-muallim ve özge arkadaşlarımın da sağlıkla yavrularına kavuşmaları için duada unutmamanızı rica ediyorum..

Rabbim hepimize evlatlarımızla nice bayramlar nasip etsin canlarım,
Hale'm ve Sare'mle beraber herkesin bayramını kutluyoruzzz..

amiiinnnnn canım..
Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
senin ve ailenin de bayramı mübarek olsun..

amma düşük cümlelerim olmuş,iyice kopardım kayışı annelikte..

a.s.

kızlar anneme kuaförde dün bir bayan arefe gecesi bakara suresini okumanın bebekleri son ana kadar annelerinin rahminde tutundurduğunu söylemiş..ben yerin göğün dualarla ayakta durduğuna inananlardanım..sizlerle de paylaşmak istedim..
eşim gelsin bi banyo yapıp okuyacağım ben..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iiyi aksamlar kızlar ben geç saatte temizliğe girştim
ama bir iki tepsi bişiler yaptım ve başka bişey daha
sonra ....mutfağı temizlemekle uğraştım....
şimdi mola verdim gidecem.....yatak odası oturma odası banyo ve antre var
babamız hasta olduığundan çocuklara bakıyorum püff diyorum
daha çocuklar yıkanacak yaa....

herkese hayırlı bayramlarrrrrr

Canım sen ne zaman gidiyorsun muayaneye ?
canım benim kontrolüm ayın 1 inde saat 17 de.hayırlı haberlerinide bir bende alsam içim rahatlıyacak valla.

burcinn saol canım benim.maşallah yadarısı sizlerin ve sonra benim gibi daha çok küçük mercimekleri olan arkadaşlarıma:Saruboceq:

Selam kızlar bu sabah yazmıştım kasıklarım ağrıyor diye. Dr.a telefon ettim hemen gitmemi istedi öğleden sonra gittik hemen idrar tahlili yaptırdı ve nst ye bağladı. Şükürler olsun sancım çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yani iyi ki gitmişim dr.a. Sonra bebişlerimi gödüm ve açılma olup olmadığına baktı açılma da yokmuş şükür. Antibiyotik tedavisine başladık ve önlem amaçlı nidilat verdi. Benimde içim rahatladı erken doğumdan korkuyordum çünkü. Şimdilik 4 saatte bir alıcam iki gün sonrada altı saate düşürücem.
Ayrıca da KAYRAcım sana çok teşekkür ederim sen demeseydin pek üzerinde durmayacaktım ben bu kasık ağrısının tekrar teşekkürler canım.

canım ben 33 haftadır bu ağrıları çekiyorum,bi geçmediidrar yolu enf.ne yaptıysam geçmio, artık sallamıyorum ağrıları..:1closedeyes:

claire cim canım benim rica ederim....... ihmal etmemek gerek...... allah korusun dikkat edin erken doğum yapanlar rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerini 20 li haftalarda kaybedenler yazılarında hep ağrılarımızı hafife aldık umursamadık siz öyle yapmayın diye yazıyor....... aynı hataları yapmayalım..... aynu şeyler senin içinde geçerli kevser cim...sen o ağrıları kasılmaları umursamazsın ama saatli gelebilirlermiş.bizde farkına varmayabilirmişiz..hakbuki farkedersek ilaç kullanarak yada serumla durdurulabiliyor yada ertelenebiliyor...

kızlar eltim ve görümcem geldi şehir dışından.. bayramı kaynanamda geçiririm... ordada bilgisayarda hep çocuklar olur... internete giremeyebilirim....o nedenle şimdiden ;

HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.... ALLAH EVLATLARIMIZLA DAHA DA GÜZEL BAYRAMLARA ERDİRSİN HEPİMİZİ..OLMAYANLARADA NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU................

lütfen hepiniz kendinize dikkat edin bebkleri olanlarda bebeklerine malum grip var.....hamileler ve bebekler risk grubunda... hamile olanlar herkesle sarılıp öpüşmeyin.. bebkleri olanlardan bebekleri öptürtmeyin.... bu bayram resmi olalım herkesle.. çevremizde bize karşı anlayışlı olacaktır.... allaha emanet olun......hepinizi öptüm....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…