- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
herkese merhaba.......herkes nasıl iyimisiniz kızlar?kevsercim mantar olmuşum demişsin canım çok sıkıntılıdır bilirim:bbo:inşallah çok çabuk geçer.çekirgelerede doğurmuş maşallah ya kaç haftalık doğum?kızların kilosuda gayet iyi.bende şimdi geldim eşimi evde bulmuşken dolaştırdım epeyce.alışveriş yaptık,malum yarın bayram.ama çok yorulmuşum valla.
38. haftadan 3 gün aldılar canım, maşallah iyiler... dr.um ilaç verdi başladım hemen... sağol canım..
:Saruboceq:
öylemi maşallah ya ikizde 38.hafta çok iyi.inşallah bizde o haftaları görürüz :Saruboceq:
haydaaaa oldu mu şiimdi,millet başkasınınkini alamaz,seninki kendininkileri,olmadı buuuamn hymarrycim aminn.keişke bende misafir olsamda çeksem gitsem ama değilim işte. bizim babamız henüz besleme olayına geçemedi korkuyor:))) çok küçük bunlar boğarım diyor. adam nerdeyse kucağına almaya korkuyor. oysa sizinkişleri hemencik almıştı kucağına. bende sevinmiştim :ecrin_bebek:
yok canım bende de Sare ikigündür aynen sarı ve cıvık cıvık mıçıyor,ohh rahatladım yaww. bizmki sapsarı mıçıyor. ay ne poktan muhabbet olduu:roflol:
hay maşşalllahhhhkızlar biz geldik, gördük çekirgeleri, maşallah çok tatlılar, sağlıkları da yerinde.. deniz de çok iyi epiduralden de çok memnun, hiç ağrım sızım yok diyor, bebişler 2700 er doğmuşlar...
38+3 mü,37+3 mü canım tam olarak?38. haftadan 3 gün aldılar canım, maşallah iyiler... dr.um ilaç verdi başladım hemen... sağol canım..
herkese merhaba.......herkes nasıl iyimisiniz kızlar?kevsercim mantar olmuşum demişsin canım çok sıkıntılıdır bilirim:bbo:inşallah çok çabuk geçer.çekirgelerede doğurmuş maşallah ya kaç haftalık doğum?kızların kilosuda gayet iyi.bende şimdi geldim eşimi evde bulmuşken dolaştırdım epeyce.alışveriş yaptık,malum yarın bayram.ama çok yorulmuşum valla.
38+3 mü,37+3 mü canım tam olarak?
arkadaşlarrrıımm,
benim gibi bebekleri olan arkadaşlarımın bebekleriyle bayramlarını,
olmayan hamile arkadaşlarımın da bebeksiz son bayramlarının hayırlı,uğurlu sağlıklı olmasını diliyorum,
kesilen,kurban edilen mübarek hayvanların yüzsuyu hürmetine bebekleri doğmuş olan fakat küvezde uzaktan bebeklerini gören el-muallim ve özge arkadaşlarımın da sağlıkla yavrularına kavuşmaları için duada unutmamanızı rica ediyorum..
Rabbim hepimize evlatlarımızla nice bayramlar nasip etsin canlarım,
Hale'm ve Sare'mle beraber herkesin bayramını kutluyoruzzz..
amiiinnnnn canım..
Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
senin ve ailenin de bayramı mübarek olsun..
arkadaşlarrrıımm,
benim gibi bebekleri olan arkadaşlarımın bebekleriyle bayramlarını,
olmayan hamile arkadaşlarımın da bebeksiz son bayramlarının hayırlı,uğurlu sağlıklı olmasını diliyorum,
kesilen,kurban edilen mübarek hayvanların yüzsuyu hürmetine bebekleri doğmuş olan fakat küvezde uzaktan bebeklerini gören el-muallim ve özge arkadaşlarımın da sağlıkla yavrularına kavuşmaları için duada unutmamanızı rica ediyorum..
Rabbim hepimize evlatlarımızla nice bayramlar nasip etsin canlarım,
Hale'm ve Sare'mle beraber herkesin bayramını kutluyoruzzz..
canım benim kontrolüm ayın 1 inde saat 17 de.hayırlı haberlerinide bir bende alsam içim rahatlıyacak valla.Canım sen ne zaman gidiyorsun muayaneye ?
kevsere sormuşsun canım ama ben cevaplıyım..birlikte gittik prenseslerimizi görmeye..maşallah 38 haftayı bitirdi çekirgeler arkadaşımız ve bebekleri 2700 er gr doğdular..üçü de çoookkkk ama çoookkkk iyi..kızlar tosuncuk maşallah hiç prematüre giymemişler direk yeni doğan ki onlar da tam gelmiş..anneleri de çok pek çok iyi..maşallah hiç ağrısı sızısı falan yok..Allah'ım hepimize böyle doğumlar nasip etsin..hepimizi nazarlardan korusun..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Selam kızlar bu sabah yazmıştım kasıklarım ağrıyor diye. Dr.a telefon ettim hemen gitmemi istedi öğleden sonra gittik hemen idrar tahlili yaptırdı ve nst ye bağladı. Şükürler olsun sancım çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yani iyi ki gitmişim dr.a. Sonra bebişlerimi gödüm ve açılma olup olmadığına baktı açılma da yokmuş şükür. Antibiyotik tedavisine başladık ve önlem amaçlı nidilat verdi. Benimde içim rahatladı erken doğumdan korkuyordum çünkü. Şimdilik 4 saatte bir alıcam iki gün sonrada altı saate düşürücem.
Ayrıca da KAYRAcım sana çok teşekkür ederim sen demeseydin pek üzerinde durmayacaktım ben bu kasık ağrısının tekrar teşekkürler canım.