hymarry kuşum sana bir sorum olacak ya..
ben ishaldim biliyon. o yüzden erken doğum oldu zaten( hala devam ediyor şiddttli olmasada. cerenim mama yiyor çok az anne sütü alıyor. yarende am tersi az mama çok anne sütü maşallah.. ve yarende sarı cıvık yapıyor sışkısını o damı ishal oldu acepi. sütümden geçermi naomaluıyım imdaaattt.(acemi anne feryatları):)))
yerim senin anne feryatlarını kııızzz,
sanırım ishal geçmez canım,
kakalar da değişik renk ve çeşitlerde olabilir,
koyu yeşil ve sümüksü olmasın bunu biliyorum sadece..
ohh rahatladım yaww. bizmki sapsarı mıçıyor. ay ne poktan muhabbet olduu:roflol:
ben çamaşır makinesini boşaltıp asmaya gidiyom. kızlar uyanmadan onuda halledeyim. ilk fırsatta gelirim. tabi bu fırsat ne zaman olur bilinmesz..
kıslar canlar denk gelemedik sizlerle öpüyom mucukluyom hepinizi...
kızlar biz geldik, gördük çekirgeleri, maşallah çok tatlılar, sağlıkları da yerinde.. deniz de çok iyi epiduralden de çok memnun, hiç ağrım sızım yok diyor, bebişler 2700 er doğmuşlar...
Wavyim üzüm ye bol bol, üzüm canım.. Süt yapıo bende şuanda.. Yediğimdegöğüslerim acaip şişiyo ve sızlıyo
kuru üzümmü yoksa yaş üzümmü kevsercim
yaş canım, kurusu da işe yarar mutlaka ama şuanda pazarlarda falan çok üzüm var.. Hatta ben yazdan 10-15 kavanoz üzüm suyu konservesi yaptım... Hemde kendiasmamızdan sularını makinadan çekip çekip kavanozlar koydum sonra kavanozları büyükçe bi tencerem var (5 kavanoz alıyor) kaynattım kapakları tuttu, bebişlerim doğunca içicem inş.