Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hymarry kuşum sana bir sorum olacak ya..
ben ishaldim biliyon. o yüzden erken doğum oldu zaten( hala devam ediyor şiddttli olmasada. cerenim mama yiyor çok az anne sütü alıyor. yarende am tersi az mama çok anne sütü maşallah.. ve yarende sarı cıvık yapıyor sışkısını o damı ishal oldu acepi. sütümden geçermi naomaluıyım imdaaattt.(acemi anne feryatları):)))

hay allah yaaaa,
her olay fecaat,vukuat,biz de anneannemizi bekliyoruz arefe banyomuz içinopuyorumnanaktan
haleyi şuan baba besliyor,sarem bende,,
yani zor oldu bugüne gelmek ama kendi annemde bile 15 gün misafir olabildim biliyorsun,
herşeyi konuşuyorduk,şimdi beni daha iyi anlarsın,
ama ben misafrdim,çıktm geldim,Rabbim sana da kolaylık vericek inşallah cnmmopuyorumnanaktan

yerim senin anne feryatlarını kııızzz,
sanırım ishal geçmez canım,
kakalar da değişik renk ve çeşitlerde olabilir,
koyu yeşil ve sümüksü olmasın bunu biliyorum sadece..

amn hymarrycim aminn.keişke bende misafir olsamda çeksem gitsem ama değilim işte. bizim babamız henüz besleme olayına geçemedi korkuyor:))) çok küçük bunlar boğarım diyor. adam nerdeyse kucağına almaya korkuyor. oysa sizinkişleri hemencik almıştı kucağına. bende sevinmiştim :ecrin_bebek:

yerim senin anne feryatlarını kııızzz,
sanırım ishal geçmez canım,
kakalar da değişik renk ve çeşitlerde olabilir,
koyu yeşil ve sümüksü olmasın bunu biliyorum sadece..

ohh rahatladım yaww. bizmki sapsarı mıçıyor. ay ne poktan muhabbet olduu:roflol:

herkese merhabaaaaa
ufff bugün öğlen ikide kalktım ve gercekten nevrim döndü ilk defa bu kadar cok uyumusum cok sasırdım bi banyo yaptımortalığı topla bu saat oldu .....gecede rahat uyumustum gercı ama ne bileyim baya bi depoladım...

sabah iki meleğimiz daha gelmis masallah bol sıhatli uzun analı babalı büyüsünler insallah...

ben çamaşır makinesini boşaltıp asmaya gidiyom. kızlar uyanmadan onuda halledeyim. ilk fırsatta gelirim. tabi bu fırsat ne zaman olur bilinmesz..

kıslar canlar denk gelemedik sizlerle öpüyom mucukluyom hepinizi...

ohh rahatladım yaww. bizmki sapsarı mıçıyor. ay ne poktan muhabbet olduu:roflol:

belki beslenme sekillerindendir wavy
hani diyosun ya biri daha cok mama yiyo diyeee biri daha cok annesütü bence bundan...

bu arada yarın belki gelemezsem simdiden tüm kuzuların ve annelerin ayrıca anne adaylarımızın bayramı mübarek olsun.. hayırlı bayramlarrrrrr.........
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çamaşır makinesini boşaltıp asmaya gidiyom. kızlar uyanmadan onuda halledeyim. ilk fırsatta gelirim. tabi bu fırsat ne zaman olur bilinmesz..

kıslar canlar denk gelemedik sizlerle öpüyom mucukluyom hepinizi...

kolay gessinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar biz geldik, gördük çekirgeleri, maşallah çok tatlılar, sağlıkları da yerinde.. deniz de çok iyi epiduralden de çok memnun, hiç ağrım sızım yok diyor, bebişler 2700 er doğmuşlar...

kızlar biz geldik, gördük çekirgeleri, maşallah çok tatlılar, sağlıkları da yerinde.. deniz de çok iyi epiduralden de çok memnun, hiç ağrım sızım yok diyor, bebişler 2700 er doğmuşlar...

masallah masallah anneyede bebeklerede
bebeklerin kiloları cok iyimis süper valla
.

oyyy maşallah çekirgeyede bebişlerinede. sanırım bu topikte bir ben birde kaswa ağrılı bir dönem geçirdi. o da ikinci ameliyattan dolayı. allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. bsabamız geldi yemek yicez ay zilliler kaç saattir uyuyor kesin gece kök söktürcekler...(

Wavyim üzüm ye bol bol, üzüm canım.. Süt yapıo bende şuanda.. Yediğimdegöğüslerim acaip şişiyo ve sızlıyo

arkadaşlar şimdilik ben kaçar. size tek tavsiyem dinlenin uyuyun başka bişey demiyom. inanın hamileliğimi özledim ben...
bu arada sezeryana 74 kg olarak girdim. bugün itibari ile 61 kiloyum.. bu arada 63 kg ile hamiş kalmıştım.. koıciş diyorki genç kız oldun valla diyor:)))

kevserci sağol önerin içi,n. hymarry de üzüm suyu getirmişti hastaneye ama çok kötüydüm içememiştim. hemen yarın üzüme başlıyom. öperim seni ve kızlarını..

kuru üzümmü yoksa yaş üzümmü kevsercim

yaş canım, kurusu da işe yarar mutlaka ama şuanda pazarlarda falan çok üzüm var.. Hatta ben yazdan 10-15 kavanoz üzüm suyu konservesi yaptım... Hemde kendiasmamızdan sularını makinadan çekip çekip kavanozlar koydum sonra kavanozları büyükçe bi tencerem var (5 kavanoz alıyor) kaynattım kapakları tuttu, bebişlerim doğunca içicem inş.

ohhhhhhhhh şifa olsun kevsercim iyi yapmıssın ......bilmiyodum yeni öğrendim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…