Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

heee bide hani kıs karnı şöyle olur erkek karnı böyle olur diyolar ya biz litaratür dışı kalıyoruz sanırım eskiler bize bişey diyemiyorrr

heee bide hani kıs karnı şöyle olur erkek karnı böyle olur diyolar ya biz litaratür dışı kalıyoruz sanırım eskiler bize bişey diyemiyorrr

ayy evet ben direk göbek gittiğim için bana önce erkekler geliyo dediler, sonra cinsiyetler belli olunca eee tabi yanların doldu bak dediler :)))
naniknanik naniknanik naniknanik

hımm bide ekşi yiyince kızın canı istiyo diyolar, tatlı yiyince oğlun istiyo diyolar :)))

İnşallah canım:Saruboceq: :1hug:
Benim de öyleydi galiba geçen sene kaydirigubbakcemile3
slm kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun Allahım nice bayramlara kavuştursun inşallah sevdiklerimiz ve bebişlerimizle inşallah
Hayırlı bayramlar canımopuyorumnanaktan
Ya size bir şey diyeyim mi ..İkiz olduğundan mı nedir benim de karnım erken belirdi..Bu sene de öyle..Gazdan dolayı olan şişlik farklı oluyor..Karın top gibi şiş oluyor..Ama bu kez size şöyle tarif etmeye çalışayım.Karnımın önden hafif bir sivriliği var ve yanlardan bastırılmış gibi.Yani karnımın yanları şiş değil..

iyi geceler kızlar........ bayram yoğun geçiyor...eve geldim ve topiğimize bakayım dedim kızlar nasıl..herkes iyi sanırım... eltim görümcem burda olduğu için vaktin çoğunu onlarla ve bayram gezmesiyle geçiriyorum...sabah çıkıp ancak gece gelebiliyorum... yoruluyorum acık ama.... evden sıkılmışım hoşuma gidiyor... hepinizi öpüyorum...iyi bayramlar...

iyi ediyosun canım ama YORMA KENDİNİ..lütfen lütfen lütfeeennn...

İyi bayramlar cnm tebrik ederim gözünüz aydın.Umarım en kısa zamanda kızlarını kucağına alırsın :Saruboceq:

Helike merhaba.Tebrik ederim gözünüz aydın.Bebişlerinin kiloları ikiz olmalarına rağmen çok iyi maşaallah.Bebek kokulu günlerinize hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

napıosunuz kızlar nasılsınız giremiyorum yoğun ve gergin geçio kaynanam bende anlayın gerisini siz işte mafoldumben

cananımmm canım kusura bakma tellerine cvp veremedim geride dönemedim. şu an evin bi kmşesinde şarjları bitik yatıyolar sanırım çünkü herkwes eşimin telinden arıyor beni. bu arada resmen hapis hayatı yaşıyorum telle konuşma pc olmaz tehlikeli. hepsini aldılar resmen elimden. bende şimdi banyoya girdim dyuş alıyım diye gizlice laptopumuda aldım yazıyom
hepinizi öpüyom helike çekirgeler4 tebrikler canlarım.
herkese iyi bayramlar ...

Merhabalar.....herkesler nasıl iyimisiniz koca göbekli anneler.(benim göbeğim daha küçücük sizinki kocaman lülülülülülü)her kesler bayram gezmesinde kimsecikler yok....bende durumlar pek içaçıcı değil bulantım var et kokuları dahada delirtiyor beni.ya canan benim ilk hamileliğimde aşırı bulantım oluyordu bunda o kadar şiddetli değil acaba erkekmiki(banane ben kız istiyorum kızlarımın hasretini giderecem)hayırlı sağlılı olsunda hiç fark etmez.ama içimde kaldı kızlarımın kokusu ya kız olursa belki acıları hafifler içimden.hepinizi öpüyorum.:1hug:

canım benim liyadorayada söyledim artık acı tecrübelerinizi unutun devamlı o kötü olayı düşünürseniz kötü bi hamilelik geçirirsiniz acaba şöyle olacakmı böyle olacakmı hep korku içinde olmaz biliyorum aklınızdan çıkmıyo ama inanın bunları kucağınıza aldığınız zaman size herşeyi unutturacaklar bambaşka bi dünyaya merhaba diyeceksiniz bu güzel olayı güzelce yaşayın rabbim yardımcınız olsun güzel kaderler yazsın sizlere ve bebeişlere kız oğlan farketmez işallah 1 kız bi oğlan olur ikisi bir arada olur

vallaha bende bozulmaya başlamıştım her aramamda beni hep geri çeviriyosun bende rahatsız ettiğimi düşünerek aramıyorum neyse iyi olda gerisi mühim değil taze annemiz sen ara ara gir iyi olduğun haberleirni ver bize geri kalan zamanını kesçelere ayır bi tanem bu arada hiç resim göremedik bilmem anlatabildimmiiiii kızların resmini beklşyoruzzzz

kızlar bende bugün evdeyim kocişle miskinlik yapıyoruz sabah beri bi filmden bi filme geçiyoruz :))) ben sıkıldım şimdide pc başındayım akşam bi nişan var oraya gidicem sonra evdyeim sanırım yarınıda evde dinlenerek geçireceğim öpüyorummm

canım benim sakın öyle düşünme. sadece beni ararken radarlarını kapa çünkü ne zaman müsait olmasam arıyon. birinde doktordaydım. birinde boka batmıştım cerenim sağolsun:kedi: şimdide şarjlarım kayıp. gerçi olsa ne yazar arayan bulamıyor. telefonu evin ücra köşesine koyuyolar. neymiş bebklerin yanında konuşmamalıymışım. internet cısss valla sendroma gircem cananım yaa. nolur küsme bak ağlarım heee:sinifsinif::sinifsinif:
öpüyom göbişinden ve yanaklarındanŞeniz

slm kızlar bugün ömer mız mızz sabah kahvaltıdan sonra
eşim çatıya çıktı........saat 4 de geldi
o ara ömeri uyuttum yemek yaptım

etrafı topladım çocukları yıkadık alt değiştir gidir bu saat oldu yaa
daha yemeğe ek yapacam çamaşır katlanacak
çamaşır asılacak yemek yenecek pöffffffffffffffff yaniii

bu ara halsizim başım dönüyor şu vitamini kesmiştim yine içeyim barii

heheh kuşum benim sanırım bende tuhaf biradar var diirm le hymarry ne zaman konuşsa ben arıyorum sende ne zaman yoğunsun gene ben arıyorum zamanlama hatam var hehe küsmek yok canım takılıyorum ben sana ayrıcasenide anlıyorum kuzum artık vaktinin hepsini kısçeler alıyo siz iyi olunda gerisi hiç mühim değilll öpüyorum seni kısçeleride kokluyorum ohhhh missssssssss

dün akşamdan beri kimse gelmemiş noldu size ayol nerdesiniz.

vallaha ya koca gün sadece dirim ve sen yazmışsın topiğe bayram bitti artık kıslar toplanır herhalde

canbebeğim bugün topiğe girersen yarın için sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum bende telefonun yok arayanlardan alırım haberini şimdiden geçmiş olsun ve gözün aydın hayırlı haberlerle gelirsin işallah aramıza kocaman öpüyorummm

kıslar nasılsınız ben şimdi yerleri sildim biraz belim ağrıdı oturuyorum şimdi dün enteresan bişi oldu nişana gitmiştim saat 7.30 da 9 da geri döndüm orada birkezde wc ye gittim ama eve geldim baktım altım ıslak tayt giymiştim tayta felan geçmiş yani avcumdan biraz daha geniş bi şekilde ıslaklık vardı taytımın arasında acaba suyummu geldi diye düşündüm kokrtumda biraz annemi aradım takip et dedi sonra üstümü değiştirdim eşime bana acil bişi olursa bunları hastaneye getir diye eşyaları gösterdim sonra beklemeye başladım tekrar çamaşırım ıslanacakmı felan diye dünden beri bişey olmadı yani sanırım gelen suyum değildi ama korktum daha 2 ayım var haftam çok erken bebeklerim 1 kilo doğmayın sakın dedim :))))):CüvCüv:

kızlar ömerim acayip şekilde kusuyorrr
ne versem şar şar .....kakada o biçim anneme gidiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…