heee bide hani kıs karnı şöyle olur erkek karnı böyle olur diyolar ya biz litaratür dışı kalıyoruz sanırım eskiler bize bişey diyemiyorrr
İnşallah canım:Saruboceq: :1hug:aynen öyle her hamilelik kendine has güzel bi hamilelik geçirirsin işallah daha önce başındna geçeni biliyorum bunu artık söyleme hayatım eskiyi bırak kötü bir tecrübe idi bu hamileliğim bambaşka ve çok güzel olacakkk opuyorumnanaktan
Benim de öyleydi galiba geçen sene kaydirigubbakcemile3önce minik tuna'ya geçmiş olsun..tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..
sonra ben de kendimden örnek veriyim..
ilk üç ay nerdeyse 24 saat uyudum ben.. ve çok şükür hiiiiiçççç midem bulanmadı :))
bi kızım bi oğlum olacak Allah'ım nasip ederse..demek ki kızım uyutmuş beni, oğlum da midemin bulanmasını engellemiş olabilir mi acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Hayırlı bayramlar canımopuyorumnanaktanslm kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun Allahım nice bayramlara kavuştursun inşallah sevdiklerimiz ve bebişlerimizle inşallah
Ya size bir şey diyeyim mi ..İkiz olduğundan mı nedir benim de karnım erken belirdi..Bu sene de öyle..Gazdan dolayı olan şişlik farklı oluyor..Karın top gibi şiş oluyor..Ama bu kez size şöyle tarif etmeye çalışayım.Karnımın önden hafif bir sivriliği var ve yanlardan bastırılmış gibi.Yani karnımın yanları şiş değil..heee bide hani kıs karnı şöyle olur erkek karnı böyle olur diyolar ya biz litaratür dışı kalıyoruz sanırım eskiler bize bişey diyemiyorrr
benimde 15 gün önceye kadar sivri bi karnım vardı şimdi yanlarımda doldu liyadoracımm
iyi geceler kızlar........ bayram yoğun geçiyor...eve geldim ve topiğimize bakayım dedim kızlar nasıl..herkes iyi sanırım... eltim görümcem burda olduğu için vaktin çoğunu onlarla ve bayram gezmesiyle geçiriyorum...sabah çıkıp ancak gece gelebiliyorum... yoruluyorum acık ama.... evden sıkılmışım hoşuma gidiyor... hepinizi öpüyorum...iyi bayramlar...
İyi bayramlar cnm tebrik ederim gözünüz aydın.Umarım en kısa zamanda kızlarını kucağına alırsın :Saruboceq:iyi bayramlar kızalr adına hatırladıgım hatırlamadıgım tum arkadaslar nasılsınız.......haftaları ilerleyenle artıkın yatın gezmeyın.yenıler sızde cok dıkkat edın.asırı sancı nedeniyle 23 kasımda dogum yaptım kızlarım hastanede cok zor bır duygu..........rabbım kımseye nasıp etmesın.muallımcım sanada sabırla canım allahım tez zamanda saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı...........
Çarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmedilerOğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
Merhabalar.....herkesler nasıl iyimisiniz koca göbekli anneler.(benim göbeğim daha küçücük sizinki kocaman lülülülülülü)her kesler bayram gezmesinde kimsecikler yok....bende durumlar pek içaçıcı değil bulantım var et kokuları dahada delirtiyor beni.ya canan benim ilk hamileliğimde aşırı bulantım oluyordu bunda o kadar şiddetli değil acaba erkekmiki(banane ben kız istiyorum kızlarımın hasretini giderecem)hayırlı sağlılı olsunda hiç fark etmez.ama içimde kaldı kızlarımın kokusu ya kız olursa belki acıları hafifler içimden.hepinizi öpüyorum.:1hug:
cananımmm canım kusura bakma tellerine cvp veremedim geride dönemedim. şu an evin bi kmşesinde şarjları bitik yatıyolar sanırım çünkü herkwes eşimin telinden arıyor beni. bu arada resmen hapis hayatı yaşıyorum telle konuşma pc olmaz tehlikeli. hepsini aldılar resmen elimden. bende şimdi banyoya girdim dyuş alıyım diye gizlice laptopumuda aldım yazıyom
hepinizi öpüyom helike çekirgeler4 tebrikler canlarım.
herkese iyi bayramlar ...
vallaha bende bozulmaya başlamıştım her aramamda beni hep geri çeviriyosun bende rahatsız ettiğimi düşünerek aramıyorum neyse iyi olda gerisi mühim değil taze annemiz sen ara ara gir iyi olduğun haberleirni ver bize geri kalan zamanını kesçelere ayır bi tanem bu arada hiç resim göremedik bilmem anlatabildimmiiiii kızların resmini beklşyoruzzzz
kızlar bende bugün evdeyim kocişle miskinlik yapıyoruz sabah beri bi filmden bi filme geçiyoruz :))) ben sıkıldım şimdide pc başındayım akşam bi nişan var oraya gidicem sonra evdyeim sanırım yarınıda evde dinlenerek geçireceğim öpüyorummm
canım benim sakın öyle düşünme. sadece beni ararken radarlarını kapa çünkü ne zaman müsait olmasam arıyon. birinde doktordaydım. birinde boka batmıştım cerenim sağolsun:kedi: şimdide şarjlarım kayıp. gerçi olsa ne yazar arayan bulamıyor. telefonu evin ücra köşesine koyuyolar. neymiş bebklerin yanında konuşmamalıymışım. internet cısss valla sendroma gircem cananım yaa. nolur küsme bak ağlarım heee:sinifsinif::sinifsinif:
öpüyom göbişinden ve yanaklarındanŞeniz
dün akşamdan beri kimse gelmemiş noldu size ayol nerdesiniz.