Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ıyı olmaya çalısıyorum cananım..Şükür sıkıntılarım hafifliyor..Ayaklarımdaki ödemler hariç.Ama yavrular ömer bedel....

Çarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler :nazar: Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
delikafadulden maşallah canıııımm,çok tebrik ederim seni de babayı da,aileyi dealkisalkisalkis
Rabbim saplıklı huzurlu ve mutlu günler nasip etsin,
Yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsınn,güzel kaderler yazsınn..
ıyı olmaya çalısıyorum cananım..Şükür sıkıntılarım hafifliyor..Ayaklarımdaki ödemler hariç.Ama yavrular ömer bedel....
canım doktorun ne dedi ödemlerin içinn,
geçecek ama yaaa,sabır annemmmopuyorumnanaktan

Çarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler :nazar: Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

tebrikederim..nur topu gibide doğmuşlar maaşallah ikizlere göre...Allah sağlık,kolaylık,afiyet versin bebek kokulu günlerinizde..

kızlar hepinize iyi bayramlar bayram dolayısıyla yoğun geçio günler geçmişi filan da okuyamadım bi bayramınızı kutlim dedim yine gelir kaldığım yerden sonra devam ederim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Herkesin bayramı kutlu olsun. Nice sağlıklı sıhhatli bayramlar görürüz inşallah bebeklerimizle birlikte.

slm kızlar...dün ve bu dk. itibari ile gezdik şimdi eve geldik bayram ziyaretlermiz bitti

helikeyi tebrik ederim

taze anneler gelmişş süperrrrrrrrrrr

Yeni doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim:1hug::nazar: Darısı başımıza inşallah...

Bu gün itibariyle 6+0 oldum..Herhangi bir bulantım falan yok ama çok uykum geliyor...Gün içinde bir kaç kez uyuyorum..Ağzım yırtılırcasına esniyorum...:sm_confused:

selam kıssslar koca gün sadece 1 sayfa gitmiş :)))) herkes sevdikleri ile gezmelerde demekki neyse çok seviniyorum herkes adına çünkü ep evdeyiz arada gezmeler ziyaretler çok güzel oluyo biraz kafamız dağılıyo bizde bi iki bayram ziyaretinden sonra forum istanbula gittik realde bebek ürünlerinde ind vardı avıentın biberonunu aldım 1 tane 125 lik bi tane 250 lik 11.99-12.99 idi uygun geldi 2 tanede emzik aldım 15.99 oda avient tanesi 8 e geldi yani ordan praktikere baktık gardolap alacamda veletlere kaztüyü yastık 9.99 idi 2 tanede ondan aldım sonra migrosta yudum yağ 8.99 a düşmüştü yağ aldım ucuz ne bulduysam ihtiyaç doğrultusunda aldım anlayacağınız haftayada havuzlu handayım hastane çıkışı ağız mendili bide tulum alıcam bi kaç tane sonra yeter daha bişi almıyacağım bendne böyle işte öpüyorum hepiciğinizi

Yeni doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim:1hug::nazar: Darısı başımıza inşallah...

Bu gün itibariyle 6+0 oldum..Herhangi bir bulantım falan yok ama çok uykum geliyor...Gün içinde bir kaç kez uyuyorum..Ağzım yırtılırcasına esniyorum...:sm_confused:

oh oh maşallah rabbim 36 larıda göstersin işallah bulantının olmaması çok güzel hayatım keyfine bak uykuda oluyo hamileliğin başlarında hatta bazı eskiler kız uyutur felan derler yoksa kısçelermi geliyooo varmı kızlar burda kıza hamile olup sürekli uyuyan yani eskileirn tez doğrumu

bu arada bebiş istiyoruzla konuştum tunadada fıtık çıkmış oda ameliyat olacakmış tabi ameliyatla sünnetide çıkaracaklarmış aradan hepinize selamı var:enbuyukkk::enbuyukkk::dance:

oh oh maşallah rabbim 36 larıda göstersin işallah bulantının olmaması çok güzel hayatım keyfine bak uykuda oluyo hamileliğin başlarında hatta bazı eskiler kız uyutur felan derler yoksa kısçelermi geliyooo varmı kızlar burda kıza hamile olup sürekli uyuyan yani eskileirn tez doğrumu

bu arada bebiş istiyoruzla konuştum tunadada fıtık çıkmış oda ameliyat olacakmış tabi ameliyatla sünnetide çıkaracaklarmış aradan hepinize selamı var:enbuyukkk::enbuyukkk::dance:

Canım ben geçen sene de ikizlere hamileydim...Yine bulantım olmamıştı..4 buçuk aylık olduğu halde bulantım yoktu..Ama biri kız biri erkekti meleklerimin...

Bu hamilelik nasıl geçicek bakalım...

Benim de duyduğum kız olursa bulantı olur ,erkek olursa olmaz..Ama erkek ya da kız farketmiyor bence..Her hamilelik kendine özgü derler...

aynen öyle her hamilelik kendine has güzel bi hamilelik geçirirsin işallah daha önce başındna geçeni biliyorum bunu artık söyleme hayatım eskiyi bırak kötü bir tecrübe idi bu hamileliğim bambaşka ve çok güzel olacakkk opuyorumnanaktan

slm kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun Allahım nice bayramlara kavuştursun inşallah sevdiklerimiz ve bebişlerimizle inşallah

Canım ben geçen sene de ikizlere hamileydim...Yine bulantım olmamıştı..4 buçuk aylık olduğu halde bulantım yoktu..Ama biri kız biri erkekti meleklerimin...

Bu hamilelik nasıl geçicek bakalım...

Benim de duyduğum kız olursa bulantı olur ,erkek olursa olmaz..Ama erkek ya da kız farketmiyor bence..Her hamilelik kendine özgü derler...

önce minik tuna'ya geçmiş olsun..tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..

sonra ben de kendimden örnek veriyim..
ilk üç ay nerdeyse 24 saat uyudum ben.. ve çok şükür hiiiiiçççç midem bulanmadı :))
bi kızım bi oğlum olacak Allah'ım nasip ederse..demek ki kızım uyutmuş beni, oğlum da midemin bulanmasını engellemiş olabilir mi acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

X