Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı olmaya çalısıyorum cananım..Şükür sıkıntılarım hafifliyor..Ayaklarımdaki ödemler hariç.Ama yavrular ömer bedel....
kaswa teyzemize allah analı babalı büyütsün diyoruz ve onu ve ailesini tebrik ediyoruz.umarım bebişler ve anne iyilerdir
kaswaya sorularımızı soramadan kaçırdık elimizden kevsercim herkescikler kaçmışşş
delikafadulden maşallah canıııımm,çok tebrik ederim seni de babayı da,aileyi dealkisalkisalkisÇarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
canım doktorun ne dedi ödemlerin içinn,ıyı olmaya çalısıyorum cananım..Şükür sıkıntılarım hafifliyor..Ayaklarımdaki ödemler hariç.Ama yavrular ömer bedel....
Çarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
Yeni doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim:1hug: Darısı başımıza inşallah...
Bu gün itibariyle 6+0 oldum..Herhangi bir bulantım falan yok ama çok uykum geliyor...Gün içinde bir kaç kez uyuyorum..Ağzım yırtılırcasına esniyorum...:sm_confused:
oh oh maşallah rabbim 36 larıda göstersin işallah bulantının olmaması çok güzel hayatım keyfine bak uykuda oluyo hamileliğin başlarında hatta bazı eskiler kız uyutur felan derler yoksa kısçelermi geliyooo varmı kızlar burda kıza hamile olup sürekli uyuyan yani eskileirn tez doğrumu
bu arada bebiş istiyoruzla konuştum tunadada fıtık çıkmış oda ameliyat olacakmış tabi ameliyatla sünnetide çıkaracaklarmış aradan hepinize selamı var:enbuyukkk::enbuyukkk::dance:
oh oh maşallah rabbim 36 larıda göstersin işallah bulantının olmaması çok güzel hayatım keyfine bak uykuda oluyo hamileliğin başlarında hatta bazı eskiler kız uyutur felan derler yoksa kısçelermi geliyooo varmı kızlar burda kıza hamile olup sürekli uyuyan yani eskileirn tez doğrumu
bu arada bebiş istiyoruzla konuştum tunadada fıtık çıkmış oda ameliyat olacakmış tabi ameliyatla sünnetide çıkaracaklarmış aradan hepinize selamı var:enbuyukkk::enbuyukkk::dance:
Canım ben geçen sene de ikizlere hamileydim...Yine bulantım olmamıştı..4 buçuk aylık olduğu halde bulantım yoktu..Ama biri kız biri erkekti meleklerimin...
Bu hamilelik nasıl geçicek bakalım...
Benim de duyduğum kız olursa bulantı olur ,erkek olursa olmaz..Ama erkek ya da kız farketmiyor bence..Her hamilelik kendine özgü derler...