kızım, sağdaki cadı kızım benim, biliyorum çok sıkılıosun orada ama o benim kaburga kemiğim... delikafadulden istesen de oynatamazsın yerinden, alooooo... sana diommm kız cadı :1no2:
kızlar sizce göbeğim ne zmn belli olur , ikiz olunca daha çabuk belli olur mu eşim heyecanla şişmemi bekliyor...
Alıntı:
mner kullanıcısından alıntı
kızlar sizce göbeğim ne zmn belli olur , ikiz olunca daha çabuk belli olur mu eşim heyecanla şişmemi bekliyor...
Merhaba Mner, benim 17. haftaya kadar hamile olduğum bile belli değildi. son 1 haftadır ne oldu anlamadım göbeğim bir anda fırladı. Sanki kocaman bir futbol topu yutmuşum gibi bu durum biraz bünyeyle alakalı sanırım. bir arkadaşım tek bebiş bekliyor ve daha 12 haftalık hamile ama maşallah göbeği kocaman.
--
taşımakta zor oluyo o göbeği giydirmekte...hiç acele etmeyin kızlar,ne kadar geç belli olsa o kadar iyi
burcinnn cim burdaysan sana bişi sormak istiyorum belkide motivasyonuna ihtiyacım var. benim kanama bitti yine çok şükür ama ara ara kahverengi bulanık akıntı geliyor sende de oldu mu? nette okudum da myomlar düşük tehlikesi ve erken doğum riski yaşatıyormuş iyice panik oldum ...(
fragranttly cinsiyetleride belli olmuş senin yavruların yukardaki msj ında farkettim..
katılıyorum canım sana.... birde o göbeği indirmek var...doğumdan sonra...... benimki 3 aylıkken 6 aylık gibiydi... hamile kıyafeti giyiyordum... şimdi ise doğurcak sanıyorlar...
15+1' ken belli oldu. gerçi tek yumurta ikizi oldukları için birini bile görsek yetecekti ama ikisi de açmış bacakları görmemek mümkün değil :roflol:
Tüm güzel annelere günaydın. Ben ve oğluşlarım hepinizin bayramını şimdiden kutluyoruz alkisalkisalkis
Kevsercim bundan 2 hafta önce göbeğimi incelerken bir de baktım sol göğsümün altı resmen içe göçmüş, böyle büyük ebatta gamze gibi. tabi hemen bir panik doktoru aradım, kaburgam çöktü heralde diye :roflol: adamcağız bakınca önce baya güldü, göbek giderek büyüdüğü için özellikle zayıf hamilelerde bu tür çökmeler normal diye açıklamaya çalıştı ama sanırım ben çok paniğim. yazdıkların o kadar tatlı geldi ben de bu komil anımı paylaşmak istedim :)
ablam bende hiç olmadı şükür ya, geçen gün kırmızı bir ip girmiş nasıl girdiyseçamaşırıma ödüm patladı yaa :CüvCüv:progestanı vaginadan kullanıncada oluyor kahverengi akıntı...
bende 25 haftadayım ama işyerinde ''hala çalışıyomusun sen-burda mı doğuracaksın'' şeklinde tepkiler alıyorum göbeğimin büyüklüğünden..bi de göbek o kadar şişki bende göğüslerim olduğundan daha bi küçük görünmeye başladı..amorf bi şekle büründüm yani
:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:v:roflol::roflol:kızım, sağdaki cadı kızım benim, biliyorum çok sıkılıosun orada ama o benim kaburga kemiğim... delikafadulden istesen de oynatamazsın yerinden, alooooo... sana diommm kız cadı :1no2:
wavyym naber kuzuuummm?