Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızım, sağdaki cadı kızım benim, biliyorum çok sıkılıosun orada ama o benim kaburga kemiğim... delikafadulden istesen de oynatamazsın yerinden, alooooo... sana diommm kız cadı :1no2:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Tüm güzel annelere günaydın. Ben ve oğluşlarım hepinizin bayramını şimdiden kutluyoruz alkisalkisalkis

Kevsercim bundan 2 hafta önce göbeğimi incelerken bir de baktım sol göğsümün altı resmen içe göçmüş, böyle büyük ebatta gamze gibi. tabi hemen bir panik doktoru aradım, kaburgam çöktü heralde diye :roflol: adamcağız bakınca önce baya güldü, göbek giderek büyüdüğü için özellikle zayıf hamilelerde bu tür çökmeler normal diye açıklamaya çalıştı ama sanırım ben çok paniğim. yazdıkların o kadar tatlı geldi ben de bu komil anımı paylaşmak istedim :)

kızlar sizce göbeğim ne zmn belli olur , ikiz olunca daha çabuk belli olur mu eşim heyecanla şişmemi bekliyor...

burcinnn cim burdaysan sana bişi sormak istiyorum belkide motivasyonuna ihtiyacım var. benim kanama bitti yine çok şükür ama ara ara kahverengi bulanık akıntı geliyor sende de oldu mu? nette okudum da myomlar düşük tehlikesi ve erken doğum riski yaşatıyormuş iyice panik oldum ...(

kızlar sizce göbeğim ne zmn belli olur , ikiz olunca daha çabuk belli olur mu eşim heyecanla şişmemi bekliyor...

Merhaba Mner, benim 17. haftaya kadar hamile olduğum bile belli değildi. son 1 haftadır ne oldu anlamadım göbeğim bir anda fırladı. Sanki kocaman bir futbol topu yutmuşum gibi :roflol: bu durum biraz bünyeyle alakalı sanırım. bir arkadaşım tek bebiş bekliyor ve daha 12 haftalık hamile ama maşallah göbeği kocaman.

Alıntı:
mner kullanıcısından alıntı

Merhaba Mner, benim 17. haftaya kadar hamile olduğum bile belli değildi. son 1 haftadır ne oldu anlamadım göbeğim bir anda fırladı. Sanki kocaman bir futbol topu yutmuşum gibi bu durum biraz bünyeyle alakalı sanırım. bir arkadaşım tek bebiş bekliyor ve daha 12 haftalık hamile ama maşallah göbeği kocaman.
--

taşımakta zor oluyo o göbeği giydirmekte...hiç acele etmeyin kızlar,ne kadar geç belli olsa o kadar iyi

hymarry canımcım nasılsın...kızlar nasıl........... ohhh kızlarla bu byram gezceniz. darsısı başımıza inşallah...seneye dördümüzde kokoş kokoş giyinip çıkcaz inşallah...... kız çocuğu farklı anam süsü hiç bitmez.... küçücük dudaklarını gösterir benim cadı... bugün bayramya ruj sürebilirmiyiz diyeee.... toka almayı unutmuşuz birazdan sırf toka almak için çarşıya gitcem... 1 ayı geçti korkudan gitmedim ama cadı yüzünden mecbur gidicem...

katılıyorum canım sana.... birde o göbeği indirmek var...doğumdan sonra...... benimki 3 aylıkken 6 aylık gibiydi... hamile kıyafeti giyiyordum... şimdi ise doğurcak sanıyorlar...

cnm kahverengi akıntı çok normal ve iyi bişey..bu aktif kanamanın bittiğini ve içerde kalan kanlardan kurtulmakta olduğunu gösteriyor..
çok şükür bitmiş..inşallah tekrarlamaz..
internette araştırma yapma bence saçma sapan, bilinçsiz yazılar da var moralini bozma boşuna.sen sadece doktoruna güven ve onu dinle..

katılıyorum canım sana.... birde o göbeği indirmek var...doğumdan sonra...... benimki 3 aylıkken 6 aylık gibiydi... hamile kıyafeti giyiyordum... şimdi ise doğurcak sanıyorlar...

bende 25 haftadayım ama işyerinde ''hala çalışıyomusun sen-burda mı doğuracaksın'' şeklinde tepkiler alıyorum göbeğimin büyüklüğünden..bi de göbek o kadar şişki bende göğüslerim olduğundan daha bi küçük görünmeye başladı..amorf bi şekle büründüm yani

evet canım ya, iki ayağını da dayıyor kaburgama gerinip gerinip vuruyor cadı hihoyyyt

benim hala küçük, şurda 2 haftadır falan irileştim, ama inan daha ii geç irileşmek, şimdiden bir sonraki gün daha çok büyücek eyvah diyorum kaydirigubbakcemile3

progestanı vaginadan kullanıncada oluyor kahverengi akıntı...
ablam bende hiç olmadı şükür ya, geçen gün kırmızı bir ip girmiş nasıl girdiyseçamaşırıma ödüm patladı yaa :CüvCüv:

27.haftama kadar yoğun bişekilde çalıştım,
ne zaman eve geldim,o zaman şişmeye başladım:1ninca:

kızım, sağdaki cadı kızım benim, biliyorum çok sıkılıosun orada ama o benim kaburga kemiğim... delikafadulden istesen de oynatamazsın yerinden, alooooo... sana diommm kız cadı :1no2:
:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:v:roflol::roflol:
wavyym naber kuzuuummm?

iyiyim canım şöyle geçmişe bi baktım.
ay bugün kızları yıkadık tam bir kaostu. kayınvalidem ne duruyon küvete suyu hazırla dedi. annem kovaya koymayacanmı suyu dedi. ben yanlış anlamışım direkt bizim küvetin orda duşu ayarladım biri geldi küveti sordu biri geldi kovayı aaaaa dediiimmmdelikafaduldendelikafadulden ne3yse küveti hazırladık. baktım ay birbirindenm acemiler yarenim altına yapmış öylece küvete sokmaya calışıyolar. dedim açın şu duşu ayarladım suyu önce poposunu yıkadım. sonra kü vetin içindeki suuya şampuan koydum ohh mis yıkadım en sonunda da kulaklarını tıkayarak başını yıkadım duruladım çıkardım kızımı. onlara kalsa ooooo..
sonra ben yareni giydirirken bunlar hemen cereni soktular yarı del oldum ilk banyoları belki yanlarında olmak isterim. neyse yıkayıp getirdiler . ayy amannn. ne şanslısın valla tek başıma baksam mis gibi bakaım vallaa...azcuk sıyırırım ama bakarım:)))

bu arada sütüm gelmiyor geri deli olucam
humana içiyom helva iyom tatlı yiyom yoookkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ayyy özlemişim valla burayı ayoll:))

kıslar bir önerim olacak sizlere biberon alacak olanlar. benim cerenim miniğim memeyi alamıyordu. biberonlarda çok sert geliyordu emmekte zorlanoyor hemen yoruluyordu. bi tavsiye üzerine nuby nin hassas dokunuş diye bir biberonununu aldım. ve süpper kızım emmeye başladı. hatta yorulmadan mama yediği için çene kaslarıda gelilşti ve şimdi mememi daha rahat alabiliyor.
bakın şu sitwde buldum incelemk isteyen olursa..
Nuby Doğal Dokunuş % 100 Silikon Biberon Yavaş Akı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…