Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kahverengi akıntı çok normal ve iyi bişey..bu aktif kanamanın bittiğini ve içerde kalan kanlardan kurtulmakta olduğunu gösteriyor..
çok şükür bitmiş..inşallah tekrarlamaz..
internette araştırma yapma bence saçma sapan, bilinçsiz yazılar da var moralini bozma boşuna.sen sadece doktoruna güven ve onu dinle..
cnm kahverengi akıntı çok normal ve iyi bişey..bu aktif kanamanın bittiğini ve içerde kalan kanlardan kurtulmakta olduğunu gösteriyor..
çok şükür bitmiş..inşallah tekrarlamaz..
internette araştırma yapma bence saçma sapan, bilinçsiz yazılar da var moralini bozma boşuna.sen sadece doktoruna güven ve onu dinle..
iyi bayramlar kızalr adına hatırladıgım hatırlamadıgım tum arkadaslar nasılsınız.......haftaları ilerleyenle artıkın yatın gezmeyın.yenıler sızde cok dıkkat edın.asırı sancı nedeniyle 23 kasımda dogum yaptım kızlarım hastanede cok zor bır duygu..........rabbım kımseye nasıp etmesın.muallımcım sanada sabırla canım allahım tez zamanda saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı...........
Çarşamba günü bebeklerim dünyaya merhaba dediler.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
35+2 doğdu ve hiç küvoze girmediler Oğlum 2300 gram doğmuş, kızım 2400 gram. Spinal anestesi ile gercekleşti ve çok tavsiye ederim.
Dünden beri evdeyiz ve bebek kokulu günlerimiz başladı. Hepinizi çok öpüyorum ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
ayyy özlemişim valla burayı ayoll:))
kıslar bir önerim olacak sizlere biberon alacak olanlar. benim cerenim miniğim memeyi alamıyordu. biberonlarda çok sert geliyordu emmekte zorlanoyor hemen yoruluyordu. bi tavsiye üzerine nuby nin hassas dokunuş diye bir biberonununu aldım. ve süpper kızım emmeye başladı. hatta yorulmadan mama yediği için çene kaslarıda gelilşti ve şimdi mememi daha rahat alabiliyor.
bakın şu sitwde buldum incelemk isteyen olursa..
Nuby Doğal Dokunuş % 100 Silikon Biberon Yavaş Akı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!