Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mi 😂😂 kafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek 😂
Yani dediğin gibiyiz resmen 🤣🤣🤣 aman bi chatgpt bizi de anlamicaksa oda kimmiş bizde onu engelleriz olur biter 🤣🤣🤣

Ayy noldu nolduuu
Destan yazıyordum buradaki bir arkadaşa ne kaçırdımmm 😂

Geçen haftalarda hamile kalan biri sürekli bir post açıp ciğer yedim bebeğime dokunur mu yok biraz ceviz kırdım bebeğime birşey olmuşmudur vay efendim yolculuk yapsam bebeğim düşer mi yok kolumu kaldırdım bebek düştü mü birde yazanlara da cevap vermiyor takmıyor sonunda şikayet edildi engel aldı 😂🤣

Geçen haftalarda hamile kalan biri sürekli bir post açıp ciğer yedim bebeğime dokunur mu yok biraz ceviz kırdım bebeğime birşey olmuşmudur vay efendim yolculuk yapsam bebeğim düşer mi yok kolumu kaldırdım bebek düştü mü birde yazanlara da cevap vermiyor takmıyor sonunda şikayet edildi engel aldı 😂🤣
Öyleleri de var mi gercekten ya 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_7518.webp
    IMG_7518.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7519.webp
    IMG_7519.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 31
Sana yardımcı olur mu ve normal yaşam tarzın nasıl bilmiyorum canım ama kendimden bahsedeyim.

Ben 8-17 evden çalışan biriyim. Normalde hareket olarak çok sınırlı heleki Kılınç, yaz olsa yine çıkılıyor dışarıya.
Molalarımda hep oturmaktan belim ağrıdığı için uzanırım.
Ama transferimden sonraki üç gün uzanmak yerine çıktım minik yürüyüşler yaptım.
İlk gün akşam geldim zaten eve ama ertesi gün olmasa bile bir sonraki gün evi süpürdüm mesela.
Annemin yanında olduğum için yemek işi ona bakıyor ama kahvaltı olsun yemek yerken olsun yerindende hiç aman bir şey olacak diye düşünmeden kalkıp yemekleri tazeledim.

İlk üç gün çay tazelerken hem demliği hem çaydanlığı aynı anda kaldırmadım ama mesela, haliyle altında suyu olan yer ağır düşüncesiyle.

Benim doktorumun hemşiresine sordum, tabi dikkat et ama hareket et kan dolaşımı olsun ve ağır kaldırma dedi.
Yemek içme olarakta şu an dikkat edilecek bir durum yok pozitifi alınca dikkat edeceksin ama aklımda kalmasın diyorsan şimdiden topraksı şeylere (soğan patates gibi) ve kırmızı ete çıplak elle dokunma, sokak hayvanlarına temas yasak, kedi dışkısına çıplak elle dokunma, sakatat tüketme dedi.

Pozitiften sonra dikkat edeceksin demesinin sebebi, tamam transfer oldun evet ama doğal gebelik gibi düşün, bu dönemde daha bilmiyorsun hamile olduğunu ve her şeyi yapıp tüketiyorsun.
Sadece sen transfer olduğunu bildiğinden dolayı ağır kaldırma stres yapma kasma kendini ve moralini yüksek tütüp fazla üstüne uğrayıp acaba mı falan diye düşüncelere kapılma dedi
Ve bana çok mantıklı geldi bu dedikleri. Gerçekten doğal gebelik olduğunda bu dönem bilmiyorsun hamile olduğunu.
Çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık canm iki gün yatarim en fazla sonra bende küçük yürüyüşler yapacam evde sürekli yat yat her yerimiz agriyacak yoksa 😂 transferden ne kadar sonra WC çıktın canm ben bı saat bekledim sonra WC çıktım ama aşırı sıkışık değildim bekleyebildm

Canim transferin hayirli olsun pozitif sonuclansin inşallah 🤲🤲 bende 3 saatlik yoldan arkada yatarak geldim. Simdi evde uzanarak yatiyorum. Ben transfer olduğumdan beri masada yiyorum çok takma o kadar biraz rahatla 🥰🥰
Sana da hayırlı olsun canm arka arkaya transfer olduk arka arkaya da pozitif sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻 benim çevre beni panik atak yapıyor valla relaxim şükür 😂

Sana da hayırlı olsun canm arka arkaya transfer olduk arka arkaya da pozitif sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻 benim çevre beni panik atak yapıyor valla relaxim şükür 😂
Amin inşallah canım benim 🤲🤲🥰🥰 benim annemde öyle yanimda değil telefonla konusurken nasil oldun? iyimisin? Artik yormayayim seni teli kapatayim falan diyo dedim anne hasta degilim anne adayiyim 🤣🤣🤣 ya aslinda tabiki bizde dikkat ediyoruz da etraf bizden daha dikkatli sanki 🤣🤣🤣 ama bu durum işime gelmiyor değil bir ilgi alaka ohh mis 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰

Çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık canm iki gün yatarim en fazla sonra bende küçük yürüyüşler yapacam evde sürekli yat yat her yerimiz agriyacak yoksa 😂 transferden ne kadar sonra WC çıktın canm ben bı saat bekledim sonra WC çıktım ama aşırı sıkışık değildim bekleyebildm
Bana sürgü verdiler kaldirmadilar canım
P Paradisee morceylan morceylan 8 nisan transferleri, nasılsınız ne durumdayız bi sorayım dedim :)
Daha bisey hissedemiyorum canım yine dün de demiştim sanki saniyelik sızı gibi oluyor geçiyor devamlı değil sen de var mi bir durum

Back
X