Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben tek embriyo taze transfer olmuştum. 5. Gün erken gebelikte çıktı, 6. Gün kan vermiştim. Gebeliğim sonlandı malesef ama çıkmıştı yani o günlerde 🥹
Çok üzüldüm gerçekten ama dünyanın sonu değil ki🥰umudunuzu yitirmeyin dilerim tez zamanda güzel haberler alırsınız🌺☘️

Bende grip
Korkmuyorum bacımsu Allaha emanet yapacak birşey yok bnm alerjik olabilir alerji ilacını kestim ya
Olmuştum tam transferde başıma geldi durmadan öksürüyordum Allah'tan kendımı tutmayı basarıyırdum sıcak su tükettim bol bol bi de doktırum şurup ve hap verdi bebişe birşey olmaması için 🤲inşallah birşey yoktur iyiler dir ☘️

Ben canım. 2 yılda 1.71'den 0,57 ye düştü. ŞEhir hastanesinde yaptırıcam. Doktorum amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkıyor dedi direl tüp bebeğe geçeceğiz.

Kızlar konuşmaları okudum tamamen de aklıma takıldı. Benim amh 0,57 ya şimdi 4-5 yumurtam gelişirse yine de havuz yöntemi önerebilir mi doktorum. Yoksa mesela 5. güne iyi kalitede bir yumurtam da gitse kalitesi iyi diye taze transfer de yapabilir mi?
Sonuçta muhtemelen az yumurtam oluşacağı için rahmim de çok zorlanmamış olacak. Korkum şu; şu sebepten soruyorum. Şimdi biz 2,5 yıldır korunmuyoruz ya bir de beyram girdi araya 1 ay daha attı. Tekrar süreç uzasın istemiyorum.
Kuzum biliyorsun benim amh da düşük 0,41. Benim doktorum hemen başlatıp 3. gün taze transfer yapmak istiyor. Yaşın da küçük annesinin karnında gelişsin dedi. Hatta ben pgt istemiştim ama pgt için 5. güne götürüp dondurmak gerektiği için bana önermedi. Rahim de uygun gözüküyor biz 3. gün taze transfer yapalım dedi. Senin bat ne zaman? Doktora ne zaman gideceksin

Gece ovitrelle vurdum bacımsu keşke gerçek olsaydı yapay beta 😝🤣🥹 keşkem bir süpriz olsa hamile oluyormuşum 🤪 kız o kadar muayene 🧐 oldum görünürdü hamiş olsaydım 😝🤣
Nerden biliyorsun belkide yumurtayla karıştırdilar görmediler 🤣🤣🤣 şaka bi tarafa olmasini isterdim tabi 🥰🥰🥰 Rabbim göstersin de nasil olduğunun önemi yok 🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

Merhabalar bende 2016 da ilk denemede 3.gün embriyosu ile hamile kalıp oğluma kavuştum. Şimdi mayıs ayında nasipse histereskopi sonrası ikinci kez deneyecez bu ay 4.gün 4 adet embriyom dolduruldu ikisi çok iyi kalite ikisi iyi kalite dendi. 4.gün olup olumlu sonuç alan var mı bir çok iyi bir iyi şeklinde transfer olacak

Kızlar merhaba, daha önce konuştuğum arkadaşlarımda burda🥰 hepimize kolaylıklar diliyorum🤲🏼 ben 2. Tüp bebek denemesi için bugün gittim fakat başlayamadık benim E2 hormonu 95'lere çıkmış sanırım 45-50olması gerekirmiş.vitamin +doğum kontrol hapı verdi 1ay kullan öyle 2.tüp bebek olucak dedi. Bu hormon beslenme ile alakalı mı yükselir ya da stres mi bilen var mı nasıl düşürücem bilmiyorum Drlarda sağolsun bilgi vermiyor devlet hastanesi bu arada. Amh 0.22lerde yaşda 39.5. 5aylık deneme sürecim kaldı;( nedir bu şanssızlık anlamış değilim ilkinde de e2 yüksekti hiç ilaç vermeden direkt iğneleri yaptırdı ve boş çıktı yumurta:((

Ayyy varya yüzdük yüzdük kuyruguna geldik son anda kaçış ariyoruz dimi 🤣🤣🤣 ama napalim bacim iğnelerden süzgeçe döndük resmen onun birde acısı dayanilmaz yani yeter da ne dü yani 🤣🤣🤣🤣
Valla çok haklısın 😂😂 benim ilk ttansferim ama süzgeç tanımı çok dogru😂 yeni bor göbek ile devam etmem lazım ki daha 10 gün var nasıl olacak bilmiyorum 🤣🤣🤣

Nerden biliyorsun belkide yumurtayla karıştırdilar görmediler 🤣🤣🤣 şaka bi tarafa olmasini isterdim tabi 🥰🥰🥰 Rabbim göstersin de nasil olduğunun önemi yok 🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

Keşkem canım benim dilerim pozitifleri görürüz gerçek betamızı görmek nasip olsun Amin 🤲👼💕 çok teşekkürler 😍 canımcım 🥰

Kızlar bugün transfer oldum 1.30 da. Bir buçuk saat yattım sonra arabanın arkasında yatarak bir buçuk saatte yol geldim inşallah tutunurlar 🤲🤲 kızlar bu arada yemeği masada yesem sorun olur mu yoksa yatakta yiyecem 😅
Tutunur Allah ın izniyle yemeğinizi yiyin masa da sonra tekrar dinlenmek için yatarsınız

Kızlar bugün transfer oldum 1.30 da. Bir buçuk saat yattım sonra arabanın arkasında yatarak bir buçuk saatte yol geldim inşallah tutunurlar 🤲🤲 kızlar bu arada yemeği masada yesem sorun olur mu yoksa yatakta yiyecem 😅
Transferin hayırlı olsun canım 😍🤰
Sana tek tavsiyem fazla kasma kendini.
Yani mesela ayy eğildim büküldüm bir şey oldu diye düşünme.
Sen zaten transfer sonrası fazlasıyla yapmışsın yapacağını.
Gez dolaş hafif yürüyüşler yap, kan dolaşımı şart.
Ev işini bile yap, ev işi derken halı silkeleme. Normal ev süpürme ve toz alma olarak ev işleri.
Perde takma koltuk çekme işlerine girme.

Şöyle düşün şimdi kendini kasarsan bir şeyler yapmak için ve yapma san vücudun buna alışacak, ve inşAllah pozitifi gördüğünde artık ev işi yapa bilirim veya masada yemek yiyebilirim gibi aktiviteye baş koyarsan kanama veya benzeri şikayetler ortaya çıka bilir.

Bir kaç doktor dinledim okudum, 100 doktorsan 98i bunu söylüyor.

Kızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mi 😂😂 kafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek 😂
Kafayı yicez mi yedik bence🤔 geçen TV programinda kadın gördüm 6 aylıkken haberi olmuş çocuktan 🫣 dedim ulen biz her sn kontrol etmekten manyak olduk kadın doğuracak haberi yok🤣 zavallı annem diyor hayatimda bilmediğim şeyleri senle öğrendim🥰 kadın 9 ay çalışmış iş yeri varmış ve yogunmus🤷‍♀️

Kızlar bizim şu transferde tedirgin olup onu yesek bişey olurmu, kalktım bişey olurmu sorusu, oruçluyken kaş almak orucu bozarmının aynısı değil mi 😂😂 kafayı yiyecez yakında, chatgpt beni engelleyecek 😂

Sepidem çok güldüm folüküllerime zarar verir mi 🤪🤪🤣🤣

Back
X