- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
kızlarrr günaydınnnn....
günaydınnn canımm.. bizler iyiyiz sen kendine ve kartallara iyi bak canım. sdimek memlekete gidiyon. babamda sanırım senin bindiğin gün allahın izni ile istanbula inecek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr günaydınnnn....
ayyy kimse kalmamışş wavy cnm ben 27 haftamda karnım aşağa düştü
annemlere dedim güldüler.....ebe olan yiğenim doğum belirtsi dedi...bende anladım..
27 + larda ben hastaneye yattım kasık ağrılarım sancıymış meğer dikkat et ve hazırlığını bitir derim
korkmada sakınn.......
özge git gez cnm sonra gezilmiyor hem kış ...hem göbüşş....
bende toz alacam iki paşamda uyuyor maşallahh hazır uyurken sesiz işleri halledeyim...
hymarry gelmedi hiççç acep bişi mi var
günaydın kızlar hatta tünaydın
ne güzel bende bim e gitsem ne güzel olur ama biraz yokus ve uzak gözüm yemedi ama heveslendim insallah yarına kalırda kocisim götürür
ya bende 16. haftadayım kim görse nerde göbeğin nasıl ikiz gebesin sen diyolar kıl oluyorum
gecen gün de biri aa sen hamilemisin dedi
ya anormalmi bu haftada cok benim göbeğimin cıkmaması
aa bu arada kıslar dün pamuğum aradı. allaha şükür durumu iyiymiş. sadece çok büyümüş ve ağırlaşmış. dokto4rlar 38. haftayı bitirtmek istiyolarmış. o da salı günü 37. haftası bitince alsınlar istiyor. bende bırak kalsınlar kalacakları kadar dedim.:)) hepinizi özlediğini ve selamlarını iletmemei istedi ..
canım yarına kalır inşallah kağış kapıştı valla...
benim de senin haftalarda karnım yoktu. hatta şöyle diyim bu son 3 haftadır çok büyüdü karnuım.. hatta hymarrynin eşi hamike olduğumu anlamamıştı o kadar diyim sana:kedi: seninde iç karnın büyük olabilir canım. sen kimseyi takma ..
allah yardımcısı olsun insallah hayırlısyla gelir bebisler
38. haftayı bitirmek ne güzel bisey yahu masallah.....
sağoll wavycim moral oldu gercekten
kapış kapış mı amanınnnnnnn birinimi göndersemkaydirigubbakcemile3
amin canım.devlet hastanesinde yatıyor şu anda pamuğum. devlet hastanesininde böyle güzel bir yanı var tutabildikleri kadar tutuyolar..
ahhh valla hayal gibi bana o haftalar ay bana noluyor bilmim çok karamsar oldum bugünlerde. hamilelik sendromuna yenimi tutuluyom ne:sinifsinif:
valla kapış kapıştı kız.. hani kapıda muhabbet kurmasaydım ordaki bayanlarla ben hiç alamazdım. önden gidenler sağüolsun banada almışlar. ne tatlı dilliyim düşünün artıkınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi: