Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dirim bu cmt allah izin verirse havuzlu handayım. ama alışveriş yapabilirmiyim yoksa pes edip gerimi dönerim bilmiyorum. gözümde çok büyüor. annem sen gelme ben alırım neyse ihtiyaç diyor ama ben ellemek görmek isterim beğenmek isterim.. bakalım cmt doğurmazsam 36 yı görürüz dimektirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
git gez paşalarınla valla. havalar bozunca eve kapancaz zaten..
kayra canım. vlla mothercareden hiç bişey alınmaz canım. işte outletinden buldun buldun sizin orda fa outleti yok. ben bilinmedik bir markanın almıştım hastane çıkışını 10 lu takım. 20 mi 25 tl ye mi ne almıştım.. hiç gerek yok 40 liraya falan. yazık tyaa
hymarry cnm merak ettim senii doktora gittinizmi ?
demek iyi geldi ilaç...çok iyi bişey yaa harikaa ben biliirimm o sıkıntıyıı
kızlarrrrrrrrrrr ömerim bugün emekledii ellerin ve dizlerin üzerinde bir iki gitti sonra
düştü dizlerini ite ite gitti
kızlarrrrrrrrrrr ömerim bugün emekledii ellerin ve dizlerin üzerinde bir iki gitti sonra
gözünaydın ama ayvayıda yedin artık...... emekleyerek ne işler becerir o şimdi..... çekmeceler karışır.. masa örtüleri çekilir.çiçek varsa toprakları eşelenir.........