ayyy canım yaaaa çok sevindim yürüdkleri günleride görürüz işallah allahım bizede nasip etsin o günleriii
ben geldim kızlar dirim wavy hymarry beni merak etmişsiniz canlarım geldim. muaynem nasıl geçti ya nasıl anlatayım bilmiyorum iyi değilim ama kötüde değilim kızım çok sağlıklı 400 gram olmuş organları felan yerinde ama oğlummm
((( doktor kalbindeki odacıklarda 2 tane parlaklık gördühamilelerde %1-ier %3 arasında görülebiliyomuş kalbi delik felan değilmiş ne dedik çok önemli değil dedi nedir diye sorduk down sendromu olabilir dedi ama senin yaşın genç dedi ikili testindede düşük çıkmış oranın dedi 80.000 bi çıkmıştı içinin rahat olmasını istiyosan dedi yani aklımızda soru işareti kalmasoın diyosan dedi çapada hocam var ona göndereyim seni dedi çapadan randevu alamazsın özel muaynedende alamazsın ama ben senin için ayarlarım dedi başka bi hastaneye gitmen bişi değiştirmez dedi ordaki doktorların baktığı kadar bende bakıyorum dedi seni göndereceğim bu adam 2. düzey usg ve bı konuda uzman dedi o bi baksın gerek görürse amniyosentez yaptırır ki bence gerek görmez dedi ama içimiz rahat etsin git dedi ne dersin dedi bende şaşırıdm bilemiyorum dedim yani bu saatten sonra usg de bişi görse amniyısentez istese ondada bişi çıksa ne olacak dedim ben bebeğimi aldıramam dedim dr da doğmasını bekliycez dedi ikiz dedi sadece birini alamayız dedi sonra eşime sordu ne dersin felan diye eşimde yapabilecek bişey varmı dedi doğduklarında kontrole alırız dedi sadece eşimde bişey yapamayacaksak doğumu bekleyeceksek yaptırmanın bi anlamı yok dedi ama yapabileceğimiz bişi varsa yaptıralım dedi. sonra doktorumda boşverin bence zaten bişey yok ben sadece benden daha iyi birisi değerlendirsin istedim dedi
yani öyle içim rahat doktoruma güveniyorum çok önemli değil diyosa değildir ama dua edin kızlar bana bişey olacaksa bana olsun oğluma bişey olmasınnn
ordan metrocity e gittik motharcare bende baktım tıpkı sizin gibi elim boş döndüm ama indirim felan hikayeee[/QUO
canancım hemen moralını bozma doktorun tehlıkelı bişey görseydı zaten diretırdı sana.dün demiştim ya benımkıler allaha emanet ne 2li test ne 3lü ne amnıyosentez nede ayrıntılı usgye girdim ben .bolbol dua et canını sıkma allahtan umut kesılmez .allahın izniyle sağsalım sağlıklı bebekler getırecegız dünyaya tamam mı arkadasım