- 18 Ağustos 2008
- 806
- 3
- 51
ben hastane bana uzak kaldığı iççin süsleme ve şeker olayına giremedim,hani çok gelen gidenim olmaz karşı yakaya diye,kısmet olursa kardeşimin düğünü sonrası 49ımızda mevlüt zamanı süsletmek ve şeker olayına girmek istiyorum,
ne giyilir,gecelik giyilmez bence de,ama ne olur onu da kestiremiyorum,,
aman canım annem dedi ama bende giymem ya... birde senin dediğin gibi mevlütü hemen yapmıycaz.... eee biz mevlüt yapana kadar zaten pijama faslıda biter demi ama.... aman içine girebileceğimiz güzel bir kıyafet olur işte ya...
medinem , canbebeğimm nasılsınız kuşummm?
iyiyim bitanem ya... sıramı bekliyorum işte..... bu arada şu kızının sare ismine bayıldım biri kız olsaydı bende koyabilirdim valla.... arada onların resimlerinide koyda büyüdüklerini hep beraber görelim...
hıı akikayı ilk defa duydum... annemlerinde adağı var... bebekler doğduğunda kesecekler... ama bu adak... akikada adağamı giriyor... yoksa farklı nedenlerden dolayımı kesiliyor...
ne giyilir,gecelik giyilmez bence de,ama ne olur onu da kestiremiyorum,,
aman canım annem dedi ama bende giymem ya... birde senin dediğin gibi mevlütü hemen yapmıycaz.... eee biz mevlüt yapana kadar zaten pijama faslıda biter demi ama.... aman içine girebileceğimiz güzel bir kıyafet olur işte ya...
medinem , canbebeğimm nasılsınız kuşummm?
iyiyim bitanem ya... sıramı bekliyorum işte..... bu arada şu kızının sare ismine bayıldım biri kız olsaydı bende koyabilirdim valla.... arada onların resimlerinide koyda büyüdüklerini hep beraber görelim...
canbebeğim akika bebekler doğunca kesilen kurban,
akikayı ben mevlüde bırakıcam,mevlüdü de gerek başka koşturmalar,daha önemlisi şuan yavrular küçük olduğpundan hemen düşünmüyorum,40 çıkmadan kalabalık olmaz bu bebeklere yaaa
hıı akikayı ilk defa duydum... annemlerinde adağı var... bebekler doğduğunda kesecekler... ama bu adak... akikada adağamı giriyor... yoksa farklı nedenlerden dolayımı kesiliyor...