Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden önce vermiş tarifi hızlı bayan kız iyi ki girmişim gördüm seniiiiiiiiiiiiii........:lepi: bi şey diyecem kız biz senle aynı haftadayız inanamıyorum wavy ya kızım sen ne fitsin büleeeeeeeeee.....benim kocaman bir karnım var.....
kaswa kıss göbişe gelince valla kocaman yaaa
kıslar bide bugünlerde maşallah allah nazarlardan saklasın benim bebişlerin hareketleri arttı daha hissedilir oldu. hiç dürmuyor oynaklar
oda konusunda aynı fikirdeyim göşterişten başka bir şey değil o parayı yavrularıma harcarım.ayrıca hastane çok güzel ne gerek var ki...wavy benimde öyle tekmeleri çok kuvvetlendi maşallah..bazen korkuyorum gümbürtüden....kaydirigubbakcemile3 kocaman olsun göbüşünnnnnn......opuyorumnanaktan
ya bence esofman da olmaz ya...........bence yatak olayı yok artık..........gıyınmek ve oturmak en guzelı bende yaıamam .............gıyının oturun serbetuınzı ıçın bebıuşlerı kucaklara verın...............ama bardak fıkrı guzel sımlı yaldızlı bardaklar alınabılır ...............
kıslar bir foto koyacağım ama silecem sonra . o yüzden alıntı yapmayın tişmam mı:))