- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaswa sagol canım hımmmmmmmmmmmmm harıkaaaaaaaaaaaaa.......................ama hastanede zor olur gıbı gelıyo bana ............ben ınşşş bebışler ıyı olursa.........onuncu gun ısım okunması ıçın kulagına aıle arasında yapılan kutlamada vermeyı duşunuyorum hem akıkalarınıda kesıp pılav et dagıtılır sonrsa az bır kuran okuyusu olur..............yıne ayrı gelenlklere yapılır verılır geldıkçe...........bebek kurabıyesı ve sekerını hastanede duşunuyrommm
can bebeekk çıkmışsın topicten. gelince ce de koyayım sonrq silicem canım.
medine face bak istersen bugün koydum tek bir foto zaten..
kıslaarr kurabiye diyom ne oluyor o diyom. anlatın diyommkaydirigubbakcemile
canbebek o zaman baska tabı.............olur.......amma ıçıne gırebılecekmısın dedığın gıbı ...........doğum sonrası baya farkerdesın ya...............valla veremezsek halımız harap gadrobu yenılemek zor olucakkkkkkkkkkkkkk
Bizde keseceğiz akikalarını inş... mevlütte ayrı bebek şekeri vereceğim.sana ne soracağım muallimim ,bu akikaların etlerini hemen dağıtmalımıyız bekletebilirmiyiz?Çünkü mevlütte o etlerden dağıtalım dedim.Ama ben mevlütümü hemen yapmayı düşünmüyorum bebeklerin durumuna göre bakacağım küvözde kalabilirler çok küçük doğabilirler o yüzden mevlütü hemen yapamam giime geliyor..birde Allah nasip ederse o güne eşimin ayrı adağı vardı çocukları kucağına sağlıkla aldığında onu zaten hemen vereceğiz akikaalrın etlerini soruyom ben ...
hımm dr outkreri bi deniyim bakim:))kız ucunda cubuk var onunla pişiriyorlar kurabıyeyı şekilli ayıcıklı bebek arabalı vs. gıda boyasıyla boyuyorlar jelatın kaplıolar.Bebeğin adı yazılıo ıstersen ucuna kagıda...evdede yapılır..Izgara ıcın tahta cubuklara kurabıye kalıplarını tak.uzerıne glazür muhallebi dok oldu işte..dr outkerde var glazür muhallebi...
ohh hymarr canım iyi geliştir.ya bişey diyim mi beni dışarı çıkarmazlar doğumdan sonra . ev curcuna olur ama biri bakim demez . annemde erkek tarafı var diye yanaşmaz karşımaz. ben çok korkuyom sendroma gircem diye(
,gecelik partisi yaparız kısss:ecrin_bebek:
iyiyim şükür.... dediğiniz gibi kız var hafta içi evdeyim ama hafta sonu mecburen çıkıyorum.alışveriş falan oluyo.... bugün okulda toplantı vardı... babası ben giderim dedi ama içim rahat etmedi...hemde biraz ciciler baktım nereden ne alabilirim diye....park yatakları alacağım sanırım indirim vardı....