Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayra senınde cok olmus masallah 16 hafta allahım korusun......
Bizde keseceğiz akikalarını inş... mevlütte ayrı bebek şekeri vereceğim.sana ne soracağım muallimim ,bu akikaların etlerini hemen dağıtmalımıyız bekletebilirmiyiz?Çünkü mevlütte o etlerden dağıtalım dedim.Ama ben mevlütümü hemen yapmayı düşünmüyorum bebeklerin durumuna göre bakacağım küvözde kalabilirler çok küçük doğabilirler o yüzden mevlütü hemen yapamam giime geliyor..birde Allah nasip ederse o güne eşimin ayrı adağı vardı çocukları kucağına sağlıkla aldığında onu zaten hemen vereceğiz akikaalrın etlerini soruyom ben ...
sende bir var bir yoksun... bir bakıyom burda bir bakıyom yooook........ durduğun yerde duramıyonki..allah bilir özelinede bamıyon...
selam kızlar nasılsınız.......bugun dr dayım........pamugumun yanına bırakmadılar benı...........yanına gıdecektım yoksam..............
kaswa akıka kurbanını o zaman mevlut olacagı zaman kesersınız erken kessenızde atın buzluga bı sey olmaz bı kısmını dagıtın ıstersenınz dıger kısmını yıyın veya hepsını sakla mebvlut vaktı pısırın........akıkayı herkes ev halkı yıyebıulır ama esının adagını ev sahıbı yıyemez adak farklı................ınş o gunlerı goruruz
canan kıs ne misafiri ya bu saatte kov gitsinkaydirigubbakcemile3
helike.canan.medine pc başında horluyorlar sanırım.....