- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
Dırım benım annemle evım, uzakta eşim işten yorgun gelıyor gec saatte bu hafta. o yuzden bı sey demıyorum ama genede gelmesını beklıyor ınsan..
hımmmeşinin işi size çok mu yakın benim eşimin işi bizim evden daha yakın anneme
eşim ondanda biraz rahat .....eşin ne iş yapıyor kuşşşşş
bekler tabi ben hamişken o seyhate giderken ağlıyordum
kıs gecenin 4 ünde ne işin vardı burda bakemm... gece kuşuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kiloyu takmıyorum aslında am burda benim haftalarımda 2 kilo falan duyunca moralim bozuluyor ister istemz. diyom analarına mı çekecekler. ben vaktinde doğmama rağmen 1650 gr doğmuşum:kedi:
bence doktorun 20 kasımı hedef alıyor canım eğer düzenli oalrak ilaçlarını kullanır ve bol bol dinlenirsen görürseün o tarihi gibi geliyor bana.. kıss aramızda çok az fark var valla bunlar aynı tarihlkerde doğabilirler heopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oyşş kardeş kardeş gezdiririz senin oğlan korur kızlarızemuszemuszemuszemus
hahay ay valla dirim yazılarını okurken kendimi sadist gibi hissdiym ya:umursamaz: senin yorulduğun canını sıkan şeyler bana öyle tatlı komik geliyorki poposunu yerim onun:kedi:
canım eminim geç saat diye gelmiyordur. çekiniyordur belkide. ama emi,nim kaç kez arıyordur seni...opuyorumnanaktan
cnm elbette çok tatlı ama kudurukkkkkkk çocuk kuduruk tek kelime ileee