Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wavy en guzelyasta doguruyorsun emın ol canım..benımkiler benle buyudu....yasın cok guzel annelık ııcn.....
canım ya seni korkutmak istemem ama,sen niye dr.aramıyorsun.sancın var,açılma var üstüne birde lekelenme var.bacım sen ne duruyon pc başında.yat uzan bari.senin dr.niye seni gözetim aktına almamışki:uhm:sakın sezeryan sonrası ağrılarından korkma,inan sadece 1 gün sıkıntı sonrası rahat.bazen unutuyorsun ameliyatlı olduğunu bile.ben doğru dürüst yatmadım bile,nede ağrım var diye ağrı kesici aldım.:1no2:hakikaten yaaa kızdan hiç haber yok kızlar benim tel maryy var ondan alırsınız emi benden de haber cıkmayınca
valla ben şoktayım:1shok:nası yani senin 3 kızın var bide 10 yaşında,maşallah ya.Bende sana tecrübelerimden bile bahsettim belkide:kedi:maşallah ya 5 çocuk hemde bu yaşta:benım 3 tane kızm var dırımım en buyugumuz 10 yasında ....tuplerım baglı benım kucuk kızmın dogumundan sonra..rahatsızlandım dr dogum dedı tup yaptık...........ya bacım cocuk bende
benım 3 tane kızm var dırımım en buyugumuz 10 yasında ....tuplerım baglı benım kucuk kızmın dogumundan sonra..rahatsızlandım dr dogum dedı tup yaptık...........ya bacım cocuk bende
hahahhahaayyy kaydirigubbakcemile3 ben kuşları temmihledim cumayı beklicekler analarını üzmezler nan benim korktugum sezeryan sonrası agrılar
wavy sorma 3 tane vardı .rabbım saglıklı versın iki tane daha verdı...olsun 5 kız 5 oglan demek oel degılmı...........
ben onuda yapamadım yaa ösledimde ısrarla arıyancada utanıyorum:kedi:dirim dün kısaca konuştuk hymarryle. bugün aramadım canım. çekiniyom rahatsız ederim diye..
yas 30 benım ama bu bebkler tup teavı bebegı ......nedenı ıse kucuk kızımdan sonra tuplerımı baglatmam.bu yusden mecbur tup yaptık.........
Kaswa gülüm gittik doktora. herşey yolundaymış. tarih vermedi bana ne zaman olur dedim . oo daha çok var seni götürebildiğim kadar götürcem. ancak bi sonraki randevunda belki söylerim dedi.. ciğer geliştirici istedim gerek yokki vuralım dedi.. aslınfda ben her ihtimale karşı istiyordum. minnoşlarımda 1200 gr olmuş teyzeleri..kan demir çok düşük diye kan iğnesi verdi bugün vurulmaya başlıcam bakalım hayırlısı..
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınn
bende wc ye kalktım, bi hapşuruptıksırık bütün genzim burnum tıkandı, eşim battaniye örtmüş üstüme, havları mahvetmiş beni, allerjim var.. sonra da yku tutmadı kalktım, sen nasıl oldun