Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar birazda doktora gidicem inşaALLAH güzel sonuclar cıkar dua edin bana lüütfen..
Bide bişi dicem doktor bana biri 5 haftalık biri 5 haftalık 2 günlük dedi sizce bu normal mi biri büyük olur mu
aynı şeyi dün doktor bana söyledi bir tanesi 2 gün daha büyük gözüküyor dedi canım
birazda gelişimine bağlı sanıyorum bebişlerin telaşlanma
selam kızlar nasılsınız bende dün gittim doktora teyzeleri birisi 167 gram diğeride 162 gram :) herşey yolunda gözüküyor ama bana yaşımdan dolayı 4lü tarama ve kan tahlili verdi doktor gerekirse bu taramadan sonra amniyosentez yaptırmaya karar verecekmiş inşallah gerek kalmaz
burdayım şekerim evden giremiyorum pc ye format atılacak sorun var.şirkettede işler çok yoğun bu aralar şimdi vakit bulabildim
yavrum sersemliğime ver atlamışım bi kerecik daha yazıverbakayım adını bana
kızlar sizin göğüslerinizde ağrı ve sızlama varmıydı ya ben ölücem sızıdan
selam söyleee cnmkıslar pamuğum aradı hala hastanede yatıyormuş. allah şükür ufak tefek ağrılar dışında iyiymiş. kontrol altında tutuyorlarmış. teli arızALANMIş. o yüzden arıyamamış ve açamamış. şimdi başka bi numarasdan aradı beni. büyük ihtimalle diğer numaradan ulaşılamaz bilginiz oldun. hepinie selamı var. isteyen olursa özelden yazarım nosunu.
[QUOTE
kaswa geçen sana yazdım görmedin sanırım medicalparkta kime gidiyon bana biraz orayı anlatırmısın canım doğum için orayı düşünmeye başladımda
ayh cok tşk ederim canım yaa birazdan eşim geliçek sonucu doktora verip ögrenicez ALLAH hayırlısını versin...
Senin nasıl gidiyor. Calısmak zor oluyor mu...
nevra hakkında hiç iyi şeyler duymadım demişsin ay uzun zamandır da girmiyor. bişeymiş olmuş. benmi yanlış anladımsağolun kızlar bu hastanelerin oynak fiyatları benidelirtecek zati ethicaya gideyim dedim ondada muayne parası 90 liraymış çok pahalı geldi bana ya bide küvöz felan ekstraya giriyomuş ama medicalparkta küvözü karşıladığını duydum bu hastane işi son zamanlardaki güncel meselem oldu ayın 15 inde ayrıntılı ultrasyonum var ondan sonra dr değitirmeyi düşünüyorum türkiyeye giden varmı aranızda türkiye hastanesine nevra yazmışbiri nevra hakkında hiç iyi şeyler duymadım başka tavsiyesi olan varmııı
sağolun kızlar bu hastanelerin oynak fiyatları benidelirtecek zati ethicaya gideyim dedim ondada muayne parası 90 liraymış çok pahalı geldi bana ya bide küvöz felan ekstraya giriyomuş ama medicalparkta küvözü karşıladığını duydum bu hastane işi son zamanlardaki güncel meselem oldu ayın 15 inde ayrıntılı ultrasyonum var ondan sonra dr değitirmeyi düşünüyorum türkiyeye giden varmı aranızda türkiye hastanesine nevra yazmışbiri nevra hakkında hiç iyi şeyler duymadım başka tavsiyesi olan varmııı
nevra hakkında hiç iyi şeyler duymadım demişsin ay uzun zamandır da girmiyor. bişeymiş olmuş. benmi yanlış anladım
nevra hakkında hiç iyi şeyler duymadım demişsin ay uzun zamandır da girmiyor. bişeymiş olmuş. benmi yanlış anladım
Ben deim Nevra'yı onla ilgili ne sorsan diyebilirm sana..Çoook iyi tanırım onu da, ailesini de..Ama biliyormusun ben o hastaneyi çok severim,evi gibidir insanın hastane gibi değilidir hiç..Ayrıca hiç bir tahlilede para vermezsin.Sanrım muayene ücreti 45 civarıydı en son..Maneviyatı boldur oranın ellerinden gelenide yaparlar Ancak yogun bakımı cok yetersız...kuvozde..
sağolun kızlar bu hastanelerin oynak fiyatları benidelirtecek zati ethicaya gideyim dedim ondada muayne parası 90 liraymış çok pahalı geldi bana ya bide küvöz felan ekstraya giriyomuş ama medicalparkta küvözü karşıladığını duydum bu hastane işi son zamanlardaki güncel meselem oldu ayın 15 inde ayrıntılı ultrasyonum var ondan sonra dr değitirmeyi düşünüyorum türkiyeye giden varmı aranızda türkiye hastanesine nevra yazmışbiri nevra hakkında hiç iyi şeyler duymadım başka tavsiyesi olan varmııı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oy benim altın kalplım o nevra başka nevra..Doktor bu bahsedılen nevra topalismailoğlu...Senin dediğin Nevra Geçen girdi . online dı yazmamıs ama bişey özelinede attım mesaj cevap gelmedi.İyidir inş.Pamuğumda iyiymiş ya içim rahatadı çok......
biz yatıyoruz şimdilik bu kadar iyi mesai yaptık bunun ....Öperim hepinizi...opuyorumnanaktan