- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
di mi wavy im ya, kilolarımız az gerçekten ama dediğin gibi aç geziyormuşuz.. imdi kendimi resmen besişye çektim bilio musun, yumurta yiyemiodum valla allayıp pullayıp yemeye çalışıorum yiyorum da, acaip şiş şiş oldu karmnım bugünlerde..
bahçeye gelince evet, fenalık geldi artık bana, hobiymiş, canları çıkıo be uğraşırken, neyse bitsin de seneye çok zor ona vakit ayıramıycak annaneyi rehin alcaz hehe
yattığınız yerden de olsa bugün bol bol salavat getirin arkadaşlar, iki salavatın arasındaki dua yı kabul ederim diyor Mevlam.. amin
tesekkür ederım wavyım evet yıyorum canım inadına herseyden yıyorum valla benım için bebeklerımın kılolarıda çok önemlı tabıı basta saglık ama küvez olayı benı üzüyo o yüzden beslenıp bı an önce toplanmaları lazım bence.bı arkadas muz ve sütü sabah aksam yiyecekmısız diye yazmıs .ben sadece gece yatarken yıyorum muzu peşine de sütümü içiyorum çok işe yaradıgını düşünüyorum .fazlası kabız eder arkadaslar 1 tane yeterlı bence
canım ben kilo alırım diye korkmuyom ki.. ben yiyemiyom iştah yok. oysa hamile kalmadan önce eşim hamile kalınca yandım sürekli canın bişeyler ister derdi.ama yok ne canım istiyor ne yiyebiliyominşallah muallimcim allahın izniyle sende göreceksin 30ları diğer arkadaslarda allah bı keder vermezse o yüzden beslenmenıze çok dikkat edın arkadaslar boşverın varsın kılo alın değmezmı yaaa?
canım ben kilo alırım diye korkmuyom ki.. ben yiyemiyom iştah yok. oysa hamile kalmadan önce eşim hamile kalınca yandım sürekli canın bişeyler ister derdi.ama yok ne canım istiyor ne yiyebiliyom