Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tehlikeli zamanı atlattım cok şükür ama dr inş.bi agrım suyum gelmedikçe bekletmeyi düsünüyo 2 hafta daha ama aksi bişey olursa dedi hiç tereddüt etmeden alırız dedi
166 boyum var ben gebeliğimde kilo almadım sayılır o yüzden çok başarılıyım Bebeklerim aldı kiloyu kızım haftasıyla uyumlu oğlum 30 haftayla.Yani gelişimleri şimdilik normal..Kilolu gebe kaldım yani..
Benim dayımın ikizleri var.Doğum kilolarını söyleyeyim size..Mucize gibi aklım almıyor ama doğru o rahim nasıl taşıdıysa onları günlerinde de doğdular..Biri 4100 öteki 4200
ye ye ben yedım bu aksam ama yanından gecmez..alışana kadar çok zorlanmıştım ama sonrası çok güzel oldu.Gerçekten ömrümün en güzel günleriydi o günler ahhhh ahhh sen neredesın konyada?
neyse arkadasım kendıne ii bak benım nınnı geldı artık yatayımda dınleneyım bıraz bızım ufaklıklarda çok kötü tekmelıyolar valla afedersınız malum yerımıde sızlatıyolar .sankı cıkacak gibi gelıyo o an çok korkuyorum valla