- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
kıslar ben azcık uzanayım yine midemde vals başladı( sonra okurum ben sizi.çok kaynatmayın timam mı:))
yaw wavy cim nerde doğurucan diye bas bas bağırıyorum yaaadelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben azcık uzanayım yine midemde vals başladı( sonra okurum ben sizi.çok kaynatmayın timam mı:))
muallimcim sen işin başında olduğun için daha yavrularını görme endişesindfesin.Biraz daha ilerleyince bunlara da geliyor sıra.Daha alışveriş yapıcaazz,isim seçiceezz,demi..
Şeker bakınız burda cvp yazmışımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5aslında benim aklımdaydı sormak çünkü önceki doktorum hamile kalırsanız dikkat etmemiz gerekiyor demişti. ama sanki doktora gidince hafıza kaybına uğruyorum tam bir leyla oluyorumopuyorumnanaktan yine medicalden aldık randevuyu git gel yapmayalım diye ordan aldığımız sonuçları direkt serdar beyin yanına çıkıp paylaşabilelim diye..
valla benim çok çatlağım olur kesin çünkü çok elverişli çatlamaya ossun bıcırıklara feda olsun:)) aslında doğum olayı karışık benim.. aslında medical istemiyordum hatta serdar beylede konuşmuştuk kontrolleri o yapacak sonra ben doğuma yakın john hopkinse geçecektim. ben,m özel sağlık sigortam var doğumu karşılıyor. ama bebişleri karşılamıyor ikizlerde küvez ihtiyacı olma ihtimali olduğu için ve medikalde ssk geçtiği için orda yapıcam sanırım..
kıs ben seni bağırtırmıyım anam yukarda yazmışım ama yine yazayımopuyorumnanaktan küvez sorunu ihtimali nedeniyle medicalde ve serdar beyde yapacağım ssk geçtiği içinopuyorumnanaktanyaw wavy cim nerde doğurucan diye bas bas bağırıyorum yaaadelikafadulden
Canım tedavin ne yönde ilerledi muallimcim,anlatsana kendini bize?
canım ne anlatım kı.............benım 4. denemem camlıca medıcanada gecen sene 3 denemem olumsuz du .........tekrar aynı yerde denedım bende bı sorun yo...........eşiminde cıdı bı sorunu yok ama kendılığınden hamıle kalamıyorum...........doktorum tedavı esnasında hısteroskopı yaptı.............ve çok şukur sonuç bızı sevındırdı bılıyosınıuzdur benım evlendıkten üç sene sonra yıne tedavıyle bı oğlum var............tabı kocaman oldu 14 yasında kardeş dıye delı ettı benı sonkez onun ıçın goze aldım tum sıkıntıları............artık yaş kırk.........rabbım ınş bunları bana nasıp edr gercı daha keseletrı gormedım belkı tektır bılmıyorum ama sonuç yuksek olunca doktorumnmda ıkız gıbı dedı..........ınşş gorecez canım.............benım hıkayenm bu ........ılk tup tedavımde tutmuştı ıkız ama erken doğum kaybettım.............zor bunlar rabbım herkese rahat kolay hayırlı hamışlık ve bebışler versın canım
ıkızse sızleyım tekse sanırım olmaz dımı burası ıkız yerı neyse bakalım canım hayırlısı ols
Şeker bakınız burda cvp yazmışımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
kıs ben seni bağırtırmıyım anam yukarda yazmışım ama yine yazayımopuyorumnanaktan küvez sorunu ihtimali nedeniyle medicalde ve serdar beyde yapacağım ssk geçtiği içinopuyorumnanaktan
ah canım kusura bakma yaa,bu ara sık yazışıyoruz,sayfalar mesajlar sık değişiyor ya,takip edememişim:kedi:
iyi yaaa,biz de inşallah Medikal Park Bahçelievlerde olucaz.Serdar Bey gelecek bizim için sağolsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar ben burda kanzın bir mağazasını buldum,ihraç fazlası ürünler,badiler,içler,dışlar neler neler alıyorum.İç badileri yada tek parça üst tek parça altları 3-4 liraya,tek kolsuz tulumları 5 liraya,kollu ya da içli tulumları 10ar liaray alıyorum.Hepsi Kanz kalitesinde süper.Bu haftasonu değişen kıslarım için bir ikişer tulum falan aldım görsenis bayılırsınız teyzeleriii..
Bu hafta içi ben de dobblere giricem bu arada,sorunsuz geçer inşallah..
günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum. dünden beri karın ve kasık ağrısı çekiyorum. ama yoğunluk sol tarafta sizlerde de oluyormu? korkuyorum biraz.