• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

olsun şeker bazen benmde gözümden kaçıyor. bu arada serdar bey pek normal doğuma yanaşmıyor sende de öylemi. ben diyorumki hani herşey yolunda gider normal olacak olursa normal doğum yaparız. o diyor ki unut normali sezeryan olacak:umursamaz: bende sezeryandan çok korkuytorum. benim yaralarım geç iyileşir ve uyuşturucu iğneler falan geç teshir ediyor o yüzden anestezidende çok korkuyorum. anneme çekmişim annemede anestezi uyuşturucu iğneler tesir etmiyor etsede geç ediyormafoldumben

Hmmmm evet canım Serdar Bey kesinlikle sezaryenden yana değil gerçekten.Ben de anneme benzedim sanırım.Annem de dikişsiz normal doğurmuş 4 çocuğunu.Hamileliği sorunsuz geçermiş.Benim de bu zamana kadar srounsuz bir hamileliğim oldu diyebilirim çok şükür.Bu yğüzden annem sen normal doğum dayaparsın diyor ama işte:sm_confused:..
Bu yaralarının geç iyileşmesi yada anestezi olayını Serdar Beyle konuştun mu?Başka şeylerin belirtisi olmasın?Yada söyle ki ona göre müdahale olur belki hastanede de.Serdar Bey hepimizle ilgili hamileik süreci şikayetlerini not alıyor.Bu yüzden şikayetini yada endişeni muhakkak dile getir canım..

hymary canım nasıl nornmal doğum duşunebılıyosun ıkız olunca hele...........canım ınş ama ruıske atmamak ıcın her zaman sezeryan daha guvenlıdır bunlar doktorlara gore kıymetklı bebek ...........bıde ıkızler buı şekılde erken dogabılıyo...........rabbım gonlune gore versın canım................

hymary canım nasıl nornmal doğum duşunebılıyosun ıkız olunca hele...........canım ınş ama ruıske atmamak ıcın her zaman sezeryan daha guvenlıdır bunlar doktorlara gore kıymetklı bebek ...........bıde ıkızler buı şekılde erken dogabılıyo...........rabbım gonlune gore versın canım................

Sağol canım,ne bileyim çok cesaretliyim bu konuda,cahil cesareti benmki delikafadulden
Benim herhangi bir korkum yada endişem de yok ameliyata dair,epidural sezaryan istyiyorum ki,her şeye şahit olayım,doğunca yavrularımı göreyim falan..
Kıymetli bebek gibi hiç düşünmedim,sevmiyorum da öyle yaklaşmayı muallimcim,hamile kaldığımdan itibaren hep normal olarak düşündüm onları,hiç sakınmadım.Rabbim verecekse verecek.Sağlıkla olsun herşey inşallah.
Oyüzden burda da hep içimizi ferah tutma tavsiyecisi olduma.s

Nasıl bugün tatlım?Ben cinsiyetlrini bilmediğim için henüz bir şey almadım kuzularıma.Ama dediğin mağazayı merak ettim.Nerede canım bu mağaza?Bir de şunu merak ediyorum?Ben Medical Park Bahçelievler'de düşünüyorum doğumu inş. o günlere bir gelelim de.Allah esirgesin hepimizin küvöz riski var.Ben bu gittiğimde iyice araştıracağım bu konuyu.O hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı yeterli sayıda?Bir de karşılıyormu devlet bunu o hastanede?Sen biliyormusun canım ?a.s.

Canım ben iyiyim,sen nasılsın?Benim alışveriş yaptığım yer Sefaköyde ara sokakta bir yer.Herşey çok ama çook uygun,hepsi Kanz kalitesi.Yani normalde 45-50 liralık mağaza ürünlerini ordan 10 liraya alabiliyorsun öyle işte.Nerede oturduğunu tam bilmiyorum ama şöyle en fazla 100-150 liraya iç-dış peeek çok paröayı bir seferde alabilrisin.Biz ailenin bütün çocuklarını ordan giydiririz.Aslında buluşsak ilerleyen zamanda birgün beraber gidebiliriz canım:dance::dance:.Sen cinsiyetleri bi öğren inşallah:1rolleyes:a.s

Ha canım bu arada Medikal Parkla ilgili olarak,orda geniş bir yenidoğan yoğunbakım olduğunu biliyorum.Kuvöz olayı orda sorun olmaz inşallah.Bir de sen eğer SSK Lıysan doğan bebeğini aynı gün nüfusunu çıkarıyorsun ve o da SSK lı oluyor doğar doğmaz.Yeni yasada da bu var,Anne babada SSK olmasa bilke yenidoğan SSK dan yararlanabiliyor canım.O da sorun olmuyor.
Fakat sen yine de hastaneyi ara ve sor,hatta git odaları,yoğunbakım ünitesini gez müsait bir zamanında,için rahat olsun canım..

canım ınşşşş ıstedığın gıbı olur.............ama benım kaç arkadaşımın ıkız oldu hıç bırı normal vaktı bekletmedı doktorları hanı tek olsa haklısın da.............ama yınede herşey ınş çok guzel gıderse nıye olmasın.........ınş canım.....................rabbım cumlesıne kolaylık versın............evet doğrken gormek guzel bıde snırım eputral ıstıyosun..........ınşş canım...............sonu guzel ols ınşş tum hamışlerın...........seneye kısmetse alacaksınız bebışlerı gezdıreceksınız................ınş hep burlıkte canım

Mrb ben 15 haftalığım bendede yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta dr normal dedi ama oturup kalkarken çok kötü oluyor,daha öncede olmuştu idrar kültürü vermiştim bişey çıkmadı..

Canım idrar kültüründen bieşy çıkmadı ise gerçekten doktoruna güven ve içini ferah tut,ben de yaşamıştım,doktorum karın iççinde gelişen keselerin yaptığı kas ağrıdır,normaldir demiş canım:1hug:

merhaba kizlar nasilsiniz umarim iyidirsiniz inanin sizlerigelip surekli okuyorum kendimi hamile gibi hissediyorum :kedi: bide okadar guzel bi duyguki yine yasamak istiyorum ben 23 yasindayim 6 yasida bi kizim var normal oldu ikincisi olmuyor 2 defa tup denedim olmadi bakalim busefer itanbulda denemeyi istiyorum dualarinizi esirgemeyin kizlar butum bebek ozlemi cekenlerden dualariniza ihtiyacimiz var sizleri cok optum opuyorumnanaktan rabbim hayirli dogumlar saglikli bebekler nasip etsin hepimize insallahhhhh

Maşallah yaşına göre kocaman evladın var,ne mutlu sana,biz bi daha ne zaman yaşarız bu güzel günleri bilmiyorum,o yüzden tadını çıkaralım diyorum:1rolleyes:
Başına gelenlere üzüldüm,muhakkak ki bir hayrı vardır.Allah yavrunu bağışlasın.Bir zamanı vardır diyelim.En son ne zaman tüp ebebk denemsi yaptırdınız?Tüp bebek denemesinde size bir teşhis koyulmamışmıydı,çok ilginç:sm_confused:
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Çok istiyorsanız ve imkan da varsa tekrar dene derim canım.İnşallah zamanaı yaklaşmıştır.Senin için dua edelim.Yavrunu benim için öp canıma.s.

canım ınşşşş ıstedığın gıbı olur.............ama benım kaç arkadaşımın ıkız oldu hıç bırı normal vaktı bekletmedı doktorları hanı tek olsa haklısın da.............ama yınede herşey ınş çok guzel gıderse nıye olmasın.........ınş canım.....................rabbım cumlesıne kolaylık versın............evet doğrken gormek guzel bıde snırım eputral ıstıyosun..........ınşş canım...............sonu guzel ols ınşş tum hamışlerın...........seneye kısmetse alacaksınız bebışlerı gezdıreceksınız................ınş hep burlıkte canım

Cnım tabi kısmet,konuştun konuştun gittin sezeryan doğurdun olur sonra,bu bir iddia değil tabi,sonuçta doktorumuz kesinlikle sezeryandan yana,olmadı epidural olur evet,en kötü ihtimal onu isterim sanıyorum..
Ama zaman konusunda çok hassasım,yani nasıl doparlarsa dopsunlar ama yeterki zamanlarını doldursunlar,kuvöze ihtiyaç duymasınlar inşallahh:Saruboceq:
Evet seneye bu zamanlar işte7-8-9 aylık oalcaklar gibi,tam yenmelik zamanlarıopuyorumnanaktan
İnşallah sizin de sağlıkla geçer hamileliğiniz.Şimdi hamilesin buna göre ne zaman doğacak bebeklerin canım?

canım ya buralardayım arasıra bağlantı kesılıyo.................ınşş canım asla kuveze ıhtıyaç olmaz ınşş.................herşey guzel gıtsın ....................ay valla yemek ıçın gelırım onları ......benım ınş bı sıkıntı olmazsa sanırım şubat baı gubu ama doktora gıdınce netleşecek ın.................sen hangı yakadasın ben anadolu...................

Anadoluda çalışıyorum,Avrupada oturuyorum canım.Yavrular Şubatta doğarsa söylemesi ayıp Hymarry teyzeleri gibi kova burcu olurlarzemuszemus,ooohhh ideal,zeki,konuşkan harika çocuklar olurlar valla:lepi:

hadı ya.............ınş canım ınşşş.............ya sen hala çaşılıyımusun ..ızne çıkmadınmı..............çok uzakmış ya nerde calışıyosun

pekı senınkıler ne zaman gelıyo canım az kalmıştır ............ınşş sevmek koklamak ıçın çalarım kapını

kızlar merhaba
istanbulda oturupta perinatolojiye gıden varmı,
dr um benı onumuzdekı hafta bakıkoy doğum evıne perinatolojıye gonderıyorr

muallimcim ben sınıf öğretmeniyim.Altunizadede bir özel okulda tüm gün çalışıyorum,Bahçelievlerde oturuyorum.Transferden 1 hafta sonrası hergün bu yolu gittim geldim,düşün..
Geçtiğimiz Cuma günü de karne verdik fakat biz bazı evrak ve işlerin tamamlanması için okulda 2 hafta daha kalıyoruz.Yeni yılda artık çalışmayacağım bu yüzden işlerimi tamamlayıp bir an önce ayrılmak için izin isteyeceğim.Ama en az bir fata daha burdayım.
Sen nerde oturuyorsun.Yazın buralarda oluruz nasılsa?Bence burdaki arkadaşların tümüyle ortak bir buluşma ayarlanabilir ortada bir noktada,.ok ta güzel olur.Onun dışında evde olacağım için de ayrıca evime de beklerim,çook da memnun olurum canımopuyorumnanaktan

kızlar merhaba
istanbulda oturupta perinatolojiye gıden varmı,
dr um benı onumuzdekı hafta bakıkoy doğum evıne perinatolojıye gonderıyorr

Merhaba incisu..
Öncelikle aramıza hoşgeldiin.Hamileliğin ve bebeklerim hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah..
Canım ben de İstanbuldayım.Ve burda Beşiktaş Fulyada çoook iyi dalında uzman bir Perinatologda ense kalınlığı ölçümümü yaptırtmıştım.Belki bir saat usg ile üzerimde uğraşmıştı sağolsun.Burda başka bir arkadaşa da tavsiye etmiştim o doktoru,o da gidip çook memnun kalmıştı.
İkinci ayrıntılı usg yi ben de Bakırköy Devlet Hastanesinde biz uzman doktora yaptıracağız.Sen devlettemi kararsız kaldın?

hymary canım ne zor ya.............uzakta ışın ve evın..........neyse ınş tatıle az kalımış doğumne zaman..........valla ben şu an tatıldeyım..........ama ışim başlayacağı zaman eğer rabbım bı engel vermesse..benım 4 ayım dolmuş olacak sıkıntısız olursa gıderm sanırım............bakalım sonrada doğum ıznıne çıkarım kısmetse......benım işim çok yoğun değıl ve mudurem anlayışlı....ınş rahat gecırırım ben ataşehırdeyım işim umranıyede çok uzak değil zaten arabamla gıdıyorum.............ınş canım nıye olmasın ben tup bebek kısmında arkadaşlarla ayrlıyoruz ıstıyorum tanışmak..........çokda hoş olur canım..................ılerdede bebeklerle tanışırız...............

Zor oldu gidip gelmek canım ama söylemek istediğim şu,yani Rabbim verecekseee,o yavrular her haluklarda can buluyor,bir mucize..
ışnin rahat olması iyi.Ben artık çalışmayacağımibir müddet ara.Yazın da buralarda buluşup yazışırız.Burda otokoltuğu,park yataklarımı aldığım yerleri yazdım,ense kalınlığı ölçümü doktorumu tavsiye ettim,bebek eşyası için alışveriş yaptığım bir yer var onu tavsiye ettim,pek çok paylaşımımız oluyor.Buluşmak için güzel fırsatlar bunlar.ıleride yavrularımıza da kavşunca da yazışmak buluşmak nasip olur inşallah..
Herşey yavrular için:lepi:

Back