Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun şeker bazen benmde gözümden kaçıyor. bu arada serdar bey pek normal doğuma yanaşmıyor sende de öylemi. ben diyorumki hani herşey yolunda gider normal olacak olursa normal doğum yaparız. o diyor ki unut normali sezeryan olacak:umursamaz: bende sezeryandan çok korkuytorum. benim yaralarım geç iyileşir ve uyuşturucu iğneler falan geç teshir ediyor o yüzden anestezidende çok korkuyorum. anneme çekmişim annemede anestezi uyuşturucu iğneler tesir etmiyor etsede geç ediyormafoldumben
hymary canım nasıl nornmal doğum duşunebılıyosun ıkız olunca hele...........canım ınş ama ruıske atmamak ıcın her zaman sezeryan daha guvenlıdır bunlar doktorlara gore kıymetklı bebek ...........bıde ıkızler buı şekılde erken dogabılıyo...........rabbım gonlune gore versın canım................
Nasıl bugün tatlım?Ben cinsiyetlrini bilmediğim için henüz bir şey almadım kuzularıma.Ama dediğin mağazayı merak ettim.Nerede canım bu mağaza?Bir de şunu merak ediyorum?Ben Medical Park Bahçelievler'de düşünüyorum doğumu inş. o günlere bir gelelim de.Allah esirgesin hepimizin küvöz riski var.Ben bu gittiğimde iyice araştıracağım bu konuyu.O hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı yeterli sayıda?Bir de karşılıyormu devlet bunu o hastanede?Sen biliyormusun canım ?a.s.
Mrb ben 15 haftalığım bendede yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta dr normal dedi ama oturup kalkarken çok kötü oluyor,daha öncede olmuştu idrar kültürü vermiştim bişey çıkmadı..
merhaba kizlar nasilsiniz umarim iyidirsiniz inanin sizlerigelip surekli okuyorum kendimi hamile gibi hissediyorum :kedi: bide okadar guzel bi duyguki yine yasamak istiyorum ben 23 yasindayim 6 yasida bi kizim var normal oldu ikincisi olmuyor 2 defa tup denedim olmadi bakalim busefer itanbulda denemeyi istiyorum dualarinizi esirgemeyin kizlar butum bebek ozlemi cekenlerden dualariniza ihtiyacimiz var sizleri cok optum opuyorumnanaktan rabbim hayirli dogumlar saglikli bebekler nasip etsin hepimize insallahhhhh
canım ınşşşş ıstedığın gıbı olur.............ama benım kaç arkadaşımın ıkız oldu hıç bırı normal vaktı bekletmedı doktorları hanı tek olsa haklısın da.............ama yınede herşey ınş çok guzel gıderse nıye olmasın.........ınş canım.....................rabbım cumlesıne kolaylık versın............evet doğrken gormek guzel bıde snırım eputral ıstıyosun..........ınşş canım...............sonu guzel ols ınşş tum hamışlerın...........seneye kısmetse alacaksınız bebışlerı gezdıreceksınız................ınş hep burlıkte canım
kızlar merhaba
istanbulda oturupta perinatolojiye gıden varmı,
dr um benı onumuzdekı hafta bakıkoy doğum evıne perinatolojıye gonderıyorr