• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

beyaz leblebiyide denedim ama olmadı işte.. geçecek elbet beklşyom:) bu arada benim cinsiyetler belli değil henüz. ama kız erkek olursa Yaren ve Yağız düşümüyoruz

wavy,merhaba,aynı tarihimiz sanırım,benim de bulantım ara ara devam ediyor ya,3 ay bitti ama bu bitmedi.ben de leblebi denedim geçmedi,çubuk kraker denedin mi? o daha çok işe yaradı ben de

hsyırlı haberler le gel canım sıkıntısız inş... ayyy olmuyo o günler aklıma geldi ha bire dr gitmek istiyodum ben kızlar eylül ismi nasıl

inşallah canım inşallah..
Da seeen artık şu olmuyo nikini değiştirsen keşke.Olmuş işte baksanakaydirigubbakcemile3

eylül güzel de,şöyle haluk abiye yakın bi isim alternatifin de var m ı?

degısecekte ole kaldı ıste kızlar kalsın saglık olsun ne yapalım demi........hymaryy senın cızelgen cok guzel olmus nasıl yaptın ..........ing deme .cünkü ben türkceyi zor konusuyorum.............

wavy,merhaba,aynı tarihimiz sanırım,benim de bulantım ara ara devam ediyor ya,3 ay bitti ama bu bitmedi.ben de leblebi denedim geçmedi,çubuk kraker denedin mi? o daha çok işe yaradı ben de

canım çubuk kraker çantamda komidinin üstünde yani elimi attığım her yerde var ama sadece çok hafif bulantıda etkili oluyor . benim bulantım bi garip. mesela şu an çok iyiyim sadece midemde bi sıkıntı varmış gibi. acıkıyorum yemek te yiyorum ama o yemek mideye indi mi başlıyor bulantı beni öldürüyor. yani yediğim gidiyor. bu da halsiz bırakıyor beni malesef.. bizim bıcırıklar heralde şimdi bezdirip doğunca üzmeyecekler bizi:))

hümeyra canım inşallah seninde doplerin çok iyi geçecek. nerde çektirmeyi düşünüyorsun. mehmet beye gitmeyeceksin sanırım eşin istemiyordu?

yok iste düsün babam düsün aklıma ona yakın isim gelmiyo ben esasında sena koymak istiyodum hepkızım olursa diye görümcemin kızının adı sena olmaz benim ismime yakın istiyodum anası seda kızı sena fikirrr verin annnemm :sinifsinif:

ooooo ne guzel ısım seçmeler başladı ............ınşşş kızlar guzel ısımlerle gelsınler bebişler.............olmuyo adın öle kaldı işte bak ...........ama oluyo artık............ınş ..............

ooooo ne guzel ısım seçmeler başladı ............ınşşş kızlar guzel ısımlerle gelsınler bebişler.............olmuyo adın öle kaldı işte bak ...........ama oluyo artık............ınş ..............

haklısın kaldıo ole olmuyo dıye........... saglık olsun ne diyelim kiii.......

serra..............
eda
erva
sema
dila....gıbı................olabılır çok ısım var yetrkı hayırlısıyla gelsınler dımı

Canım evet işte eşim pek Mehmet Bey taraftarı olmadı.Yai ben çok istemiştim ama:umursamaz: olmayacak.
Biz de yine Serdar Beyin Bakırköy devlet hastanesinde beraber çalıştıkları bir uzman varmış ona gidicez bu sefer canım.Ama Mehmet Bey de ense kalınlıkları ölçümünde dobblerine ve iç organ durumuna bakmıştı bu yzüden bir sorun olmaz inanıyorum Allahın izniyle.
Doğumu nerde düşünüyorsun sen,yine Serdar Beyle mi olacak?

kalsın canım ya...............nasıl olsa oldu.............rabbım tamamına erdırsın canım cumlemızı.............

canım çubuk kraker çantamda komidinin üstünde yani elimi attığım her yerde var ama sadece çok hafif bulantıda etkili oluyor . benim bulantım bi garip. mesela şu an çok iyiyim sadece midemde bi sıkıntı varmış gibi. acıkıyorum yemek te yiyorum ama o yemek mideye indi mi başlıyor bulantı beni öldürüyor. yani yediğim gidiyor. bu da halsiz bırakıyor beni malesef.. bizim bıcırıklar heralde şimdi bezdirip doğunca üzmeyecekler bizi:))

benim de sindirirken öğürmem oluyor,hiç çıkarmadım ben.ama öğürmekten bir hal oldum valla.bana çubuk kraker yetiyor.inşallah doğunca üzmeler gerçekten:Saruboceq:

muallimcim sen işin başında olduğun için daha yavrularını görme endişesindfesin.Biraz daha ilerleyince bunlara da geliyor sıra.Daha alışveriş yapıcaazz,isim seçiceezz,demi..

daha bende bulamadım anam bide bakıyomusum normal oluyomus catır catır alkisalkisalkis burda iki secenegim var bana yakın iki hastane herhalde birisinde olur

kıslar ben azcık uzanayım yine midemde vals başladı:(( sonra okurum ben sizi.çok kaynatmayın timam mı:))

burda başı hümoştan sedoş cekicek kızlar biz dogurunca size fikir veririz ilk biz kesilicez anam :içelim:

alemsin yaaaawwwkaydirigubbakcemile3
tutabilirsek çocukları ne mutlu,önce doğurmak marifet değil bacım,sonralara kalalım da sağlık olsunkaydirigubbakcemile4..

Back