• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bugün kimsecikler yoktu wavycim.bade yazlığa gitti zaten..
Bi ben varım.
Özeline de mesaj yazdım canım.Ben de bu akşam gidicem işte Serdar Beye,bakalım..

slm kızlar ben geldim, bir ay sonra işi bırakmaya karar verdim, olmuyor.. çok halsizim hiçbişey yiyemiyorum, çok düşündüm bebişlerim için en sağlıklısı bu olacak Allah korusun ani bişey olsa evde ytman gerek deseler yerime bakjacak kimse yok, malum bölüm insan kaynakları personel maaşlarını da ben hesaplıyorum, insanlar benim yüzümden maaşsız kalmasınlar.. yerime birini yetiştirip gidicem... biraz dinlenmek istiyorum çok yoruldum bir yılda hem 3 aşılama stresi bir tüp bebek telaşı, sonra zaten bebişlerden gözümü açamıycam biraz enerji toplıyım dimi? biraz zor karar verdim de sizden de destek bekliyom sanki... evde olmak da çok zor benneyaptımki ama napalım bebişlerim için herşeye değer :emir_bebek::emir_bebek:

selam herkese tekrar.. ben çıkıcam yine birazdan.bende işleri evden yürütmeyhe karar verdim home office olarak heralde temmuzda geçerim.. kendinize iyi bakın. hymarry benden selam söyle serdar beye bugün randevu almayı unutmuşuz ne zaman gitcek diye soruyor dersin:)))))))))

canım ne yap et tabi ki dinlenmenin bir yolunu bul.Ben bebeklerden sonra işimi tamamen bırakacağım,onlar herşeye değer.Allah korusun bir tanesine bir şey olsa kimsenin maaşını falan düşünebilir misin?ben yavrularımı ve onlar adına kendi sağlığımı şuanda herşeyin üstünde tutuyorum.Sen de tabi ki bir müddet işini bırkarak dinlenmeye çakilebilirsin.Bu senin ve bebeklerinin en doğal hakkınız.Destek beklenecek hiçbir şey yok.Bir çocuğumuz tatile çıkacağız yakınlarda zaten,oturur yazışırız burda,hiç te zor olmaz bu kadar yoğun çalıştıktan sonra biraz dinlenmek demiidelikafadulden

selam herkese tekrar.. ben çıkıcam yine birazdan.bende işleri evden yürütmeyhe karar verdim home office olarak heralde temmuzda geçerim.. kendinize iyi bakın. hymarry benden selam söyle serdar beye bugün randevu almayı unutmuşuz ne zaman gitcek diye soruyor dersin:)))))))))[/

a.s tamam canım söylerim .Sana da bir randevu ayarlarım.:roflol:
Ben de çıkıyorum şimdi 5 te randevum var,şimdiden heyecanlıyım.
Ban dua edin bir aksi durum çıkmasın diyea.s...

ay sağol canım içim rahatladı... kendimi kötü hissediyordum, son ayına kadar çalışanlar var ben daha ik ayda pes ettim diye ama, napıyım, öbür türlü daha zor olacak... bebişlerine benden selam söyle hihoyyyt ben de yarın akşam görücem fasulye tanelerimi....kaydirigubbakcemile3

kevsercim sen o son ayına kadar çalışanlara hallerini bi sor bakalım ne diyorlar,kolay mıymış,boşversene,senden ve bebeklerinden daha önemlisi mi var:dilcikar:kaydirigubbakcemile3.
Sonra bir çoğu hamileliğini zaten 3 aylıkken hamileliklerini farkediyorlar,Biz ilk günden itibaren gün sayıyoruz,kusura bakmasınlar ama bizim hamile kalışlarımız onlar kadar zevkli de olmuyor,neler çektik.O yüzden sen kendini ve hamileliğini tekil hamileliklerle karşılaştırma,bebeklerin için yat gel yat Osman:roflol:..

arkadasım yaa dün doktor artık sırtüstü yatmak yok yanlarına yatacaksın hep deedi sabaha kadar uyuyamadım valla dön o yana dön bu yana çok zor oluyomuş yaaa

Teyzeleri gördüm kızlarımıııı,bi oynaklar,bi oynaklarrr doktor bi resimlerini çekemedikaydirigubbakcemile3
.
Kafakafaya bir vermişler,tam kardeşler,,ellerinin parmaklarından,omurgasına,omuzlarından ayak topuklarına kadar herşey o kadar net ki görmelisinizopuyorumnanaktan.Herşey yolundaymış,gelişimleri çok güzelmiş,şimdi haftaya dobbler usg sine bakıcaz inşallah..
Bu arada ellerim ve ayaklarımın şişlikleri için "normal,daha kötülerini de gördüm" dedi doktorum,
idrar kaçırmalarım normalmiş,"tabi bebekler büyüdükçe daha da artacak,sonuçta hamileliğe özgü bir durum,mesaneye baskı yapacak fakat sonradan düzelir.ılaç versem bu durm için bebeklere zararlı,bu yüzden sabredeceksin.Ben acaba bebeklerin suyu fazla da o mudur bu akıntı diye düşündüm,ama bu idrar kaçırma ve gayet normal" dedi.Sadece beyaz koyu akıntım için iki fitil verdi.
SÖZÜN ÖZÜÜ HERŞEY YOLUNDA:lepi:

arkadasım yaa dün doktor artık sırtüstü yatmak yok yanlarına yatacaksın hep deedi sabaha kadar uyuyamadım valla dön o yana dön bu yana çok zor oluyomuş yaaa

Canım ben de yüz üstü yatmayı çok severim,sana yine sırt üstü yatma demiş doktor.Ben hiç yatamaz oldum.O kadar da tehlikelimiymiş sırt üstü yatmak?İnsanı tedirgin eder bu uyarıbenneyaptımki.Alışıyorsun ama canım,bi zaman sonra uykunda bile şartlanıyorsun.
Zaten ben sık sık tuvalete kalkıyorum,zaten pek deliksiz uykum yok.

ah be canım bende sırtüstü ve yüzüstü yatmaya bayılırım ama napalım doktorum böyle söyledı uygulamak lazım ne denırse .ama dün gece bende kendımı acayıp sartlamıs olmalıyım kı bende her dönüşümde uyandım aman sırtüstü yatmayayım diye.bebeklere baskı yapıyomuş ondanmıs yatmamamız

arkadaslar reklam olmasın ama bırazda reklam olacak agubugu diye bir site var oraya bakıyom çok güzel bilgiler var arkadaslar ya yenı anne adaylarına göre
birde uzman tv diye bir yer var ordada kafama takılan her sorunun cevabını buluyorum

Çok teşekkür ederim canım.Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah..
Baskı yapıyordur,doğrudur ama hemen nasıl psikolojimiz değişiyor dimi.ışte tüm bu uykudaki tedirginlikler bizi doğum sonrası tetikte olmalara hazırlıyormuş

BEN DE gebelik.org dan takip ediyorum.Tüm hafta hafta hamilelik tavsiyeleri,bilgilendirmeleri ve uzman tv videoları orda da var.Ben de tavsiye ederim:1rolleyes:.

evet canım orayıda bılıyorum o sitede çok güzel gebe kalabılmek için takvımıne bakardım hep .her ay bakardım bide .olmayıncada üzülürdüm. uzun zamandır o siteye girmiyorum.ama çok şükür rabbım yüzümüze güldü zor da olsa oldu şükürler olsun birde kucagımızda ggörsek tam olacak cenabı allah sevıncıme sevınç katacak ne diyeyım

wavycim Serdar Beyle seni konuştuk.Aynen senin söylediğin gibi,"düşündüm kii,bunlar nerden nasıl buluşmuş tanışmış olabilirler dedim sonradan netten dedi dedi"senin için."Sen şeker o şeker" dedikaydirigubbakcemile3.
Çok güldük gerçekten yaaa..

Canım benim aynı şeyleri hafta hafta yaşıyoruz inan.Yalnız değilsin tabi ki,sen beni,ben sei anlarım.Ama bazı tedirginliklerimiz de tecrübesizliğimizden.Aslında pek çok şey çok normal.Ama yeni yeni yaşadığımız ve daha ötesi zorluklarla hamile kaldığıımız için daha çok tedirgin olabiliyoruz.Ama herşey çok normal.Konuştukça ve kendisi gibi birilerinin varlığını öğrendikçe rahatlıyor insan..
ınşallah herşey daha da güzel olur,gün gelir,bebeklerimizin doğumunu da paylaşırız..

inşallah arkadasım ben burada bebeklerımın hangi yoldan nasıl oldugunu kımseyle paylaşmadım sırf eşimi rencide etmesınler diye gizli saklı sürdürdük tedavımızı canım.ve sımdı benım hamılelığımı duyan arkadaslar nasıl gebe kaldığımı bılmedıklerı için benım bazı tavırlarımı yanı oturmamamdan kalkmama kadar hatta eşimin evde iş yapmasına cam silmesine kadar herseyı abartı görüyolar. hatta bana akıl vermeye calısıyolar yok işte ben sukadarlık hamıleyken temızlıkte yaptım halıda yıkadım paspas ta silkeledim diyolar oysa ben onlar gibi değilim ki benı anlamıyolar kendımı anlatamıyorum zaten artık cabada göstermiyorum nasıl düşünürse düşünsünler onlar benım normal yolla hamıle kaldıgımı biliyolar o yüzden.öyle yanı neyse daha fazla uzatmayayım sonuçta inşallah hep birlikte o günlerıde görürüz inşalah arkadasım allah hayırlı doğumlar nasıp eylesın

Back