Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neye zor diyorlar kevsercim?
Şu an 13+5 günlük ikiz gebesiyim.10 gün kadar önce evime badana yaptırdım,sonrasında da temizlik.İşim 5 gün sürdü.Bu işlerin hiç birini ben yapmadım ama ayakta her zamankinden fazla kaldım.Adet sancısı benzeri bir sancıyla,hafif kanamam oldu.Çok çooooook üzüldüm tabi ki.Hemen doktoruma gittim.Kendimi yorduğumu, ikiz gebe olduğumu unutmamam gerektiğini söyledi.Ayrıca doktorumdan başka, 2 doktora daha gözüktüm.Hepsi çok İyi doktorlardır.Sonuçta aynını söylediler.Yatak istirahati ve progesteron önerdiler.Rahimde açılma olmadığını,kuzularımın da sağlıklı olduğunu belirttiler.(Rabbim bağışlasın onları bana).Benim, geçen cuma gününden beri dinlenmeme rağmen çok az açık renkte kanamam devam ediyor.Akıntı tarzında.Arkadaşlar sizde böyle bir durum oluştu mu?Merak ediyorum.
Canım hoşgeldin aramıza öncelikle.İnşallah sağlıklı huzurlu bir hamileliğin ve bebeklerin olur.
Bende transfer sonrası koyu renkli bir kanama oldu,o kadar.Üstelik tüm gün çalışıyorum ve işim için çok yol gidiyorum.Ama tabi ki her hamilelik aynı olmaz.Sonuçta ne olursa olsun hiçbirşeye dokunmasan ve hiçbir şey olmasa bile boyanın o kimyasal kokusu seni yada bebeklerini etkileyebilirdi.Yani bebeklerimizi kolay bulmadıysak hamileliklerimiz de kolay geçirmiyoruz tabi ki.Onların tek birine birşey olsa Allah korusun,boyayı badanayı gözün görürmüydü canım benim.Dikkat edeceğiz başka yolu yok.
Kanaman azalmışsa sorun yavaş yavaş azalıyor demektir.Canını sıkma,ama kendine de dikkat et canım.İlaçlarını düzenli kullan,onlar bize Allahın emaneti,onlara iyi bakacağız.Gerekirse eğilip yerden birşey kaldırmayacağız ona göre.Burda iyi haberlerini bekliyoruz canım.Canını sıkma,yavruların ve sen Allaha emanet olun.
Sanırım bu gibi bir endişe yaşadıktan sonra sen de cinsiyetin hiç önemli olmadığını düşünmüşsündür.Allah gönlüne göre versinn.
İnşallah göreceğiz.Hep 36 diyorum ama?Benimkilerin cinsyetleri daha bellli değil.Hep içimden 1 kız,1 erkek geçiyor.Yeterki sağlıklı olsunlar da.Ama seninkiler tam ideali olmuş.Maşallah.Ne zaman öğrendin cinsiyetlerini?
kızlar herkes folic asit yada folic plus alıyordur.Doktorunuz günde keaç kez almanızı tavsiye etti?
merhaba herkese ben her zaman giremiyorum siteye, arada işlerim sakinse şöle bi bakıyorum. çok mutlu oldum burdaki herkes adına. anne olmak çok güsel olsa gerek. biz de eşimle korunmuyoruz. şuanda reglim. bitince umarım ben de hamiş kalabilirim. bu arada ben de ikiz annesi olmak istiyorum. hep dua ediyorum Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun ama ikiz olsun diye de ekliyorum sonuna. inşallah Allah'ım duyar beni. lütfen bana da dua edin...
hepiniz kendinize de bebişlerinize de çok çok iyi bakın..
herkese selamlarrrr.....
:ecrin_bebek:
kızlar merhaba,
ben 2 gün kafa izni verdim kendime, gitmiycem işe.. üzerinize afiyet biraz ishal oldum çok ağrım var, başka ağrımolmasında herşeye razıyım..
bu arada akşam bebişlerimizi gördük... Aman Allah ım ne kadar büyümüşler 2.5 cm olmuşlar teyzeleri... biliyorum sizlerinkinin yanında küçük ama ... dr.da ağlamamak için zor tuttum kendimi... kalp seslerini de dinledim..herşey yolunda gelişimleri de çok ii dedi maaşallah. 3.5 hafta sonra 12+4 te gel dedi, yaa ama çok uzun bi süre.. ense kalınlığı öçümnü yapalım dedi: nasıl oluyor bu ölçüm kızlar, merak ettim ama dr.a sormadım. bir de ağrılarım var dedim normaldir dedi. her ağrı dşük tehlikesi değil dedi..
bu arada keswacım hoşgeldin.. bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah, eşim bana hep diyor ki en ufak endişemi hissettiğinde muzur muzur gülererk : eyi düşün ki eyi olsunnn... ben rahtlıyorum bunu duyunca sen de sürekli bunu düşün..