• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ooooo badecim bütün haftasonu çocuklarını gördün galiba hiiiç yoktun ortalardakaydirigubbakcemile3,tabi unuttun buraları.Ben de doktorumu aradım,bu şişlik olyın söyledim,o da gel göreyim seni dedi:sm_cool:,sonunda çocuklarımı görmenin bir yolu çıktı.ınşallah iyi şeyler duyarım diye de endişelenmiyor değilim ama,olsun..
Bebişler nasıllar?

gözün aydın badecim .. şişlik ister istemez olucak artık inşallah çok az olur hepimizde..

hymarry cim kötü düşünme inşallah kötü bişey duymayacaksın..

bizim başımız ağrımaya başladı giidip biraz uyuyalım bari uyuyabilirsek :( size kolay gelsin şekerler

ya tuzu kesinlikle fazladan katmıyorum,su da çoook bol içiyorumiher saat tuvaletlerden bıktım,o kadar.Tansiyonumu da düzenli ölçüyorum hep 12-7.Serdar Bey ideal demişti.Ctesi internet sitesine yazdım durumu,görüşelim demiş.Şimdi ana uygun olan şekilde ya hastaneye ya muayenehaneye gidicem.De hastaneye ilk defa gidicem gidersem,kaç kaç arası çalışıyor hastanede?

canım genelde ben hep sabah 10-11 arası randevu alıyordum. kaça kadar orda bilmiyorum ama 5 -6 ya kadar ordadır diye düşünüyorum.bu arada tansiyon diye sizi uyardım kendimi kötü hissediyorum diye eczaneye gittim 13-8 olmuş tansıyonum normalde 10-6 dır benim . düşük tansiyon var bende.. ufff yaaa..
günaydın kızlaaardelikafadulden ben hafta sonu gordum çocuklarımı:emir_bebek::emir_bebek: çokta mutlu oldum :utangac: siz nasılsınız bendede el parmaklarında şişlik oluyor dolma gibiler yüzük takamıyorum ama ayaklarımda şişlik olmuyor hiiiiiç ama ellerimde var malesef

badee hoş geldin canım... valla benimde el parmaklarım şişiyor bak sen söyleyince aklıma geldi yüzüğümü hep bi yerlerde unutuyom bu yüzden:utangac:

ooooo badecim bütün haftasonu çocuklarını gördün galiba hiiiç yoktun ortalardakaydirigubbakcemile3,tabi unuttun buraları.Ben de doktorumu aradım,bu şişlik olyın söyledim,o da gel göreyim seni dedi:sm_cool:,sonunda çocuklarımı görmenin bir yolu çıktı.İnşallah iyi şeyler duyarım diye de endişelenmiyor değilim ama,olsun..
Bebişler nasıllar?

iyiler canım biri diğernin kafasını tepikliyordumafoldumben birtanesi çok azgın diğer garibanı çok hırpalıyormafoldumben güzeldi ya çok güzeldi onları seyretmek beni çoook mutlu ediyor keşke hergün gorebilsem oyle tatlılarkiŞeniz allah isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguları

sende meraklanma bunlar olacak işte şimdi sana yüksek ihtimal idrar testi falan yapıcak tansiyon yükselmiyorsa sorun yoktur benimde 11-7 12-8 bazende bu şekilde ama parmaklarım baştan beri dolma gibi ki tuzu çook azalttım ama malesef işte hadi bahaneyle minnoşlarını gorceksin:emir_bebek::emir_bebek: bak ne yaramaz olmuşlardır gormeyeli annesidelikafadulden

aa cuma günü detaylı usgm var benimdelikafadulden çok heycanlıyım ondan dolayıda:1shok:inşallah sorunzuca atlatırız bunuda birde rahimi merak ediyorum tabi kaç cm oldu bakalım olcecekmi busefer kaydirigubbakcemile3

hmarycım evet ben biraz kaybolucam ortalardan yazlığa gidicez bir ay falan yokum yani cumadan sonra artık arada net bulursam yazarım oralarda ama merak etmeyin yumurtalar kapıya sıkışınca yine giricem yani eve donucem 1 ay sonra falan ozaman yazarım yine siz aradada biryerlerden girmeye çalışırım en azından dra gidceğim zaman biryerden gider son gelişmeleri yazarım

sıcaktan diyorlar bu şişmelere,bir de anem benim çok evhamlı off,hiç normal değil daha erken diyor.Bir de doktor da heemn gel deyince tırstım biraz.
Demek yavruların hali o:roflol:,bu ikizlerde biri daha hareketli ve baskın,biri sakin olurmuş zaten.Kardeş kardeş bi karında dövüşüp sevişecekler oooouuyyyopuyorumnanaktan.
Ben de çok özledim,hep karnımda bile kığır kığırlar bir de usg de görmek için sabırsızlanıyorum.Öarşamba gideyim dedim,şimdi de yok yarın gideyim en iyisi diyorumopuyorumnanaktan

sıcaktan diyorlar bu şişmelere,bir de anem benim çok evhamlı off,hiç normal değil daha erken diyor.Bir de doktor da heemn gel deyince tırstım biraz.
Demek yavruların hali o:roflol:,bu ikizlerde biri daha hareketli ve baskın,biri sakin olurmuş zaten.Kardeş kardeş bi karında dövüşüp sevişecekler oooouuyyyopuyorumnanaktan.
Ben de çok özledim,hep karnımda bile kığır kığırlar bir de usg de görmek için sabırsızlanıyorum.Öarşamba gideyim dedim,şimdi de yok yarın gideyim en iyisi diyorumopuyorumnanaktan

git git biran once gor :ecrin_bebek::ecrin_bebek: allahtan 4 gün sonra fetalımız var doya doya gorucem sonrada 15 gün sonrasında giderim ancak yani inşallahkaydirigubbakcemile3 artık araları biraz açmak laızm ya 15 gün sabır etmesini oğrenmem lazım yanikaydirigubbakcemile3

evet bu şişlikler son aylarda olurmuş ama ben baştan beri yuzuk takamıyorum ona bakrasan ben daha 17. haftada altıma kaçırdım:roflol: yani buda son aylarda olurmuş kiminde hiiiç olmazmış yani herşeyi erken yaşıyoruz malesef:1shok:

benneyaptımkibadecim ne zaman gidiyorsun yazlığa,bize ayrıntılı sonuçlarını söyleyebilcekemisin?

altıma ben de kaçırıyorum bazen yaa:roflol:.ınşallah öyle olsunisağlıkta bir sıkıntı olmasın da..
Çocukların cinsiyetinde bir değişme yok dimi:roflol:

nasılsnız kızlar bende dr bügun gitcektim dr ameliyatları varmıs yarına kaldım yavrularımı özledim valla 15 gün oldu görmeyeli

bu aralar kimsecikler takılmıyor uzun uzun takılamıyor,herkes bi işte güçte.
Ben de işte buralarda sayılırım.Benim de bugün 18 gün oldu yavrularımı görmeyeli.Daha da vardı ayrıntılı usg ye girecektim ama doktoruma el ve ayak şişkinliklerimi söyleyince bir görüşelim dedi,yarın oartaya gidicem bakalım.ınşallah bir sorun olmaz diye endişeliyim..

altıma ben de kaçırıyorum bazen yaa:roflol:.İnşallah öyle olsunisağlıkta bir sıkıntı olmasın da..
Çocukların cinsiyetinde bir değişme yok dimi:roflol:

canım bizim normal kontrolumuz değildi bu biz usg show için başka bir dra gittik kaydirigubbakcemile3 biri kız dimi dedi bizi gorsen ben usgden fırladım eşimde adamın ustune çıkıcaktı nee diye :) sonra aa pardon ya erkekmiş dedi hatta pipilerin resmini çekti verdikaydirigubbakcemile3 bizde ayen beyen gormuş olduk yanikaydirigubbakcemile3

sonuçları sıze bildiririm canım :1shok:

ya arkadaslar nerdesınız kımse yok bu aralar bende bugün kontrole gittim çok şükür bebeklerım gayet sağlıklıymış.cinsiyete gelınce doktor bırısının kesın erkek oldugunu söyledı .fakat diğerı göstermedı yaaa.sırtüstü yatıyodu o da 8 temmuza kalsın dedi doktor çatlıycam valla.bakalım hayırlısı allahtan ne diyelım kız erkek farketmez yınede.ama gönlümden gecen yınede biri kız diğeri erkektı .tabı allah bılır .bas kol ayak ölçümleri yapıldı onada çok şükür güzel dedi doktorum bakalım sizlerde ne var ne yok

kzılar dr gittim şans ya aldı yoksa sıra vardı bebişlerim cok saglıklı özlemiştim vallahi onları gördün mutlu oldum 15 sonrada dopplere giricekmişiz

herkese merhaba
ya bende özledim yavrularımı. randevum pazartesi günü bir ay oludu ya

merhaba ceny80 cim.
nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?Kaç haftalıksın?Özlüyor insan tabiopuyorumnanaktan

canım bizim normal kontrolumuz değildi bu biz usg show için başka bir dra gittik kaydirigubbakcemile3 biri kız dimi dedi bizi gorsen ben usgden fırladım eşimde adamın ustune çıkıcaktı nee diye :) sonra aa pardon ya erkekmiş dedi hatta pipilerin resmini çekti verdikaydirigubbakcemile3 bizde ayen beyen gormuş olduk yanikaydirigubbakcemile3

sonuçları sıze bildiririm canım :1shok:

ne korkuttunuz doktoru,rahat bıraksanıza özgürce söylesin bildiğini:roflol:,değişir değişir.Hiç mi ibret almadınız badecim:roflol:
usg show süper lafdelikafadulden

Back