Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kzılar dr gittim şans ya aldı yoksa sıra vardı bebişlerim cok saglıklı özlemiştim vallahi onları gördün mutlu oldum 15 sonrada dopplere giricekmişiz
ya arkadaslar nerdesınız kımse yok bu aralar bende bugün kontrole gittim çok şükür bebeklerım gayet sağlıklıymış.cinsiyete gelınce doktor bırısının kesın erkek oldugunu söyledı .fakat diğerı göstermedı yaaa.sırtüstü yatıyodu o da 8 temmuza kalsın dedi doktor çatlıycam valla.bakalım hayırlısı allahtan ne diyelım kız erkek farketmez yınede.ama gönlümden gecen yınede biri kız diğeri erkektı .tabı allah bılır .bas kol ayak ölçümleri yapıldı onada çok şükür güzel dedi doktorum bakalım sizlerde ne var ne yok
hay maşşallah yaaa,ne kadar zamandır gitmemiştin doktora angel canım?Herhalde burda en uzun süre doktorsuz kalan benim:sm_confused:
benim kızımda basını asagıya cevirmiş ayakları yukarda mide tarafında oglusumda bacının dizine yatmıs dr ultrasonu oynatınca kız balerin gibi ayaklarını bi oynatıyo ooyyy kuzularım benim yaa
hümeyracım tatlısım bugün 14 gün olmustu kaydirigubbakcemile3 ama bid ebenim akıntı şikayetim vardı kültür alındı bakalım sonuc ne cıkıcak :sm_confused:
evet canım benimde akıntım böyle beyaz krem gbi aynı bende teretüt ettim göz ardı etmemek lazım bana sıkıntı verdi acıkcası dr söyledim hemen kültür alalım deid normal catala aldı eliyle aferdersin actı biraz ince uzun bir cubuktu hiç acamadı aldı sonuca gönderdi kulak temilzeme cöpünün uzunuydu
kızlar bugün tv dr izledim hamile bayanlar dedi pirinçten cok bulgur tüketsin dedi içinde omage 3 ve folit asit bol bol varmıs bebegin beyin gelişiminde cok etkiliymiş bunan sonra bulgur yemiyene varya klava:
bulgur pirinçten,kepek ve tahıllı ekmekler beyaz ekmekten daha faydalı evet,ama var ya mübarek bulguru da hiç sevmem,töbe töbe:bbo:..