• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kzılar dr gittim şans ya aldı yoksa sıra vardı bebişlerim cok saglıklı özlemiştim vallahi onları gördün mutlu oldum 15 sonrada dopplere giricekmişiz

hay maşşallah yaaa,ne kadar zamandır gitmemiştin doktora angel canım?Herhalde burda en uzun süre doktorsuz kalan benim:sm_confused:

benim kızımda basını asagıya cevirmiş ayakları yukarda mide tarafında oglusumda bacının dizine yatmıs dr ultrasonu oynatınca kız balerin gibi ayaklarını bi oynatıyo ooyyy kuzularım benim yaa

ya arkadaslar nerdesınız kımse yok bu aralar bende bugün kontrole gittim çok şükür bebeklerım gayet sağlıklıymış.cinsiyete gelınce doktor bırısının kesın erkek oldugunu söyledı .fakat diğerı göstermedı yaaa.sırtüstü yatıyodu o da 8 temmuza kalsın dedi doktor çatlıycam valla.bakalım hayırlısı allahtan ne diyelım kız erkek farketmez yınede.ama gönlümden gecen yınede biri kız diğeri erkektı .tabı allah bılır .bas kol ayak ölçümleri yapıldı onada çok şükür güzel dedi doktorum bakalım sizlerde ne var ne yok

valla pensescim canım ben de senin gibi ayda bri doktora takılanlardanım,burda konuşunca ay benim neyim eksik ayoool ben de gidip görücem yavrularımı diye krize giriyorumdelikafadulden:roflol:
Canım cinsiyet konusunda hayırlısı olsun,böyle istemek lazım,lafta değil,samimi olarak.Ne evlatlar duyuyor okuyoruz televiyonlarda gazetelerde baksana..Allahh hayırlıı itaatkar evlat versin,sağlık versin en önemlisi bu canım.Yine de ara verme,yaz bize..

hay maşşallah yaaa,ne kadar zamandır gitmemiştin doktora angel canım?Herhalde burda en uzun süre doktorsuz kalan benim:sm_confused:

hümeyracım tatlısım bugün 14 gün olmustu kaydirigubbakcemile3 ama bid ebenim akıntı şikayetim vardı kültür alındı bakalım sonuc ne cıkıcak :sm_confused:

benim kızımda basını asagıya cevirmiş ayakları yukarda mide tarafında oglusumda bacının dizine yatmıs dr ultrasonu oynatınca kız balerin gibi ayaklarını bi oynatıyo ooyyy kuzularım benim yaa

çok ilginç dimi,o kadarcık yerde dipdibe,kardeşlik bu iştemafoldumben.
Ben de son gittiğimde kafa kafaya vermişlerdi yavrularım:içelim::nazar:.Çok ilginç,mucizee

hümeyracım tatlısım bugün 14 gün olmustu kaydirigubbakcemile3 ama bid ebenim akıntı şikayetim vardı kültür alındı bakalım sonuc ne cıkıcak :sm_confused:

aaa canım benim o akıntı bende de var,nasıl bişey sorması ayıp,tarif etsene.Benim de doktora gitmek isteme şikayetlerimden biri bu akıntıydı işte.Beyaz koyu renkli bir akıntı arada,sürekli de idrar gibi şeffaf ve hafif akıntım var,nasıl bir kültür alıyorlar.Doktorun vajinal muayene mi yaptı:utangac:?

evet canım benimde akıntım böyle beyaz krem gbi aynı bende teretüt ettim göz ardı etmemek lazım bana sıkıntı verdi acıkcası dr söyledim hemen kültür alalım deid normal catala aldı eliyle aferdersin actı biraz ince uzun bir cubuktu hiç acamadı aldı sonuca gönderdi kulak temilzeme cöpünün uzunuydu

bugün bide tetenoz aşımın ilkini vurundum 1 ay sonra ikincisini olucam kolum hafif agrımaya basladı -tatlicadiarzu-

hmmm şu aşıyı müsait zamanda bende olucam inşallah.Ya tüm gün çalışıyorum ve hiç zamanım olmuyor.Doktorumun muayenehanesine gidiyorum,bu yüzden hastane ortamında yapılabilecek şeyler kalıyor,Mesai saatine yetişemiyorum,şu okul bi bitse...

evet canım benimde akıntım böyle beyaz krem gbi aynı bende teretüt ettim göz ardı etmemek lazım bana sıkıntı verdi acıkcası dr söyledim hemen kültür alalım deid normal catala aldı eliyle aferdersin actı biraz ince uzun bir cubuktu hiç acamadı aldı sonuca gönderdi kulak temilzeme cöpünün uzunuydu

:bbo:of yaa,o kadar tedavi olduk,hala bunların hepsinden utanıyorum sıkıntı duyuyorum.Sence benden de mi kültür alır doktor?:uhm:

canım ihmal etme allah korusun daha tatsız seylere sebebp olur sen medikal felan yakınca ordaki kadın doguma git ben tüp bebek drum harici medikala gidiyorum hastaned bir dr edinmek cok rahatlatıyo insanı

kızlar bugün tv dr izledim hamile bayanlar dedi pirinçten cok bulgur tüketsin dedi içinde omage 3 ve folit asit bol bol varmıs bebegin beyin gelişiminde cok etkiliymiş :kahve: bunan sonra bulgur yemiyene varya :oklava:

haklısın.Ben de doktoun baktığının dışında bir doktor edinip kafamı karıştırmak istemedim hiç,bu zamana kadar gel dedi geldim,o kadar.Bir de onun yönlendirdiği bir doktora gittim bir kez,ense kalınlığı ölçümü için.Zaman yook,zaman.Gitsem mi doktora,gitrmesem mii bilemiyorum:1no2:

kızlar bugün tv dr izledim hamile bayanlar dedi pirinçten cok bulgur tüketsin dedi içinde omage 3 ve folit asit bol bol varmıs bebegin beyin gelişiminde cok etkiliymiş :kahve: bunan sonra bulgur yemiyene varya :oklava:

bulgur pirinçten,kepek ve tahıllı ekmekler beyaz ekmekten daha faydalı evet,ama var ya mübarek bulguru da hiç sevmem,töbe töbe:bbo:..

Kızlar güneydıın.
Bu akşam doktora gidicemmdelikafadulden,yavrularımı görücem,çok heyecanlıyım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadi hayırlısı bakalım bak bebişlerine doya
doya benimde sag kolum agrıyo ya asıdan dolayı inş.. bugün gecer

sağol canım.Büyümüşlerdir yavrularımopuyorumnanaktan..
Geçmiş olsun.Şişme oldu mu,ateşin var mı?Dündü değil mi aşı olmuştun canım?

yok cok şükür ateşim olmadı sadece igne yapılan koluma agrı var şişmede olmadı canım sen dr sor unutma bide akıntını söle muhakkak

Back