Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy cnm benimmmm bizim maddi imkanımız olmadığı için ahşap yaptırmadık cnmdırım kızı evlendiğimizde çok ama çok şirin çatı katı evimiz vardı... ona ahşap pergole yaptırmıştık.. süper manzara vardı.... ben orada kahvaltılık iberimi maydanozumu salatalığımı yetiştirdim... yazın şezlongları çıkarıyordum... bide şu şişme havuzlardan almıştık... inan arkaadaşlar bana havuza girmeye geliyorlardı... :içelim: ama sonra eşimin işinde bir ihaleyi kapabilmek için o evimi satmıştı... ama hala aklım oradadır.. şimdi sen bunları anlatırken hep eski günler geliyor aklıma... tavsiye ederim... çocuklarada havuz halan koyabilirsin seneye..... bu arada bizim tv hep dışarıdaydı.. hatta seyrederden uyuyakalırdık... bak sedir yapacaksan rüzgar almayan bir köşesine önceden iki karış uzunluğunda tahtadan bir alt yaptır onun üzerine sedirleri koy... çünkü böcek ve karıncalar başına dert olabilir....
cnm korkma kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkma dinlen olabilr bebekler büyüyor rahim büyüyorrKızlar slm nasılsınız?Ben iki gündür karnımda tuhaf rahatsızlıklar hissediyorum çok yersinde şişkinlik,hazımsızlık olur ya öyleyim birde karnımın komple sağ tarafında hafif ağrı hissediyorummafoldumben,neden olur acaba bu,druda aramadımmafoldumben
Kıslarr kaswa kaç gündür yok.. benim kaçırdığım bişey mi oldu tatilde falanmı bileniniz varmı merak ettim:sinifsinif:
kızlar ben cok arastırmıştım doktorumda coğu bıtkı cayını onermıyo.........yesıl cay sakın dıyo...............zararsız olanlar kı ben mıdem ıçın ıçıyorum zencefıl cayı............papatya ve ıhlamur.............dığerlerınden uzak durun yınede ve gunde ıkı bardagı gecmesın kızlar zencefıl mıdemme ıyı gelıyo bu hafta rahatım azcık daha...............bugun ense olç yapıldı çok sukur kızlar hepsı ıyı cıktı ...........kıpır kıpır uçude ortada kalan azcık kuçuk sıkışmış...........ılerde ne olcek bılmıyom halı
çok sagol canım ınşşşşşşşşşş saglıkla gelır cumlemızınkı..............ben bıde lımonlu soda ıcıyorum cok rahatlatıyo soda olmasaymış naparmışım..............ınş haftaya cınsıyetlerı bellı olur ...........
egeli bana da doktorum tansiyon sorun olmadığı sürece günde 1-2 iç fazla içme dedi,belki tansiyon için demiştir.maden suyu bayağı etkiler biliyorsun