geldim kızlarrr öldüm tesisatcı geldii saat 12.30 da saat 4 gitti balkona musluk yaptırdık daha rahat yıkansın diye ama evim battı boruyu çocukların odasında geçridi kırdı döktü mutfatan aldı boruyu mutfak balkon heryer battı.......salonuda biz dağıttık...banyom berbattı heryer temizlendi ama birde bana sorun öldümmmm heleki banyoooooo çamaşırsuyundan zehirlenecektim neredeyseeee
çocuklara babası baktı oda beni deli etti ikisi durmuyoo vs. bana diyorkiii ben böle bunlara baksam bütüngünnn atlarım camdan hehehe dedim ben atlayım o zaman dedim.........neyse böle geçtiiii gitti
hala vızıldıyolarrr .....açelya tebrik ederim cnmmmmm...........
hymarry cnm cuma saat 11 de randevumuz doktrlar saat 11..40 gibi buluşabilirz cnm sence bi masuru yoksa ............
çocuklara babası baktı oda beni deli etti ikisi durmuyoo vs. bana diyorkiii ben böle bunlara baksam bütüngünnn atlarım camdan hehehe dedim ben atlayım o zaman dedim.........neyse böle geçtiiii gitti
hala vızıldıyolarrr .....açelya tebrik ederim cnmmmmm...........
hymarry cnm cuma saat 11 de randevumuz doktrlar saat 11..40 gibi buluşabilirz cnm sence bi masuru yoksa ............