hymarryyy kızlarına maşallahhh.. kiloları süper.. drlarımız ne kadar idealisttt.. benimde 37 de alalcak..inşallah o zamnaa kadar beklerler. ciğer geliştiriciiğne için ne dedi..hadi az kalddııı ...annem diyorki siz bayramda doğurusunuz.. oğullarımın adı RAMAZAN VE BAYRAM nasıl amaaa...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz
sağol teyzesiii,iyiler dedi doktorumuz gerçekten..
Ben doktora sordum bu hafta zor değilmi gibi,o da bu şekilde ilerleyen bir gebelik için hayal değil dedi,sevindim işteopuyorumnanaktan
İki kız SAHUR-İFTAR nasıllkaydirigubbakcemile3?
bebış ısımler guz<el olmuş kız ramazan bayram .................hymary aslında bırını şevval koymalıydın kız............şevval ayına geleyo..........hadı ınş hepsı saglıkla gelsın kızlar.............
Şevval ismi güzel gerçekten,listemize alalım hocam,
yani Hale kesin,Şule nin yeri değişiyor.Eylül o aya mı denk geliyor tam gerçekten?
ayy inanmıyorum desen bu konuda da ilk tecrübe senden gelicek. ayy çok heyecanlandım aynı doktor aynı hastane:zemuszemuszemuszemusbencede daha mantıklı olacak canım. hatırlarsan dışardan doktor gelmesi ile ilgili araştırmalarımda pek iç açıcı olmamaıştı. en azından şimdi fiyat belli bebeişler ssk dana yararlanacak.. ayyy vallaa içim kıpır kıpır oldu. kısss allah izin verirse hastaneye bilem geliriz sizleri görmeyekaydirigubbakcemile5
hımmm bende şimdiye kadar aktardan aldığım bi karışımı kullanıyordum bitti. ve biraz kılanma yaptı.. bişey sorucam mehmet beyle serdar beyin muayenehaneleri yakınmı yakınsa hani cmt gitcez ya bizde o parfümeri deposuna uğrarız bizde. bebeiş için ogün alışveriş yapıcaz yatağpını oto koltuklarını alıcaz. orayada bakarız tabi kaybolmazsak:kedi:
AY bilmiyorum arkadaşım Serdar Bey hastanedeki yetki ve icraatının çok daha geniş olduğunu,hemen her durumda sık sık görüşüp kontrole geleceğini,bunun beni başka bir doktora emanet etmekten çok daha iyi olduğunu falan çokşey söyledi.Şimdi annemlerle konuştumionlar da bozuldular tabi,yani ne alaka Göztepe,millet nasıl gelip gidicek dediler,çok da haklılar,yani benim kimsem yok ki orda,herrkesim burda.Of bu iş sana yaradıysa da canım,benim canımı sıktıı
Canım esasında birbiri arasında çok fazla bir mesafe yok,inan geçmişte aldıklarımıza yandık,herrrşey var,siz yola çıkın,telefonla konuşalım canım.Ya ben de çıkıp size eşlik edebilsem çok güzel olur da,iyice ağırlaşıyorum gün be gün..Bir yol bulup o yeri bulmanız lazım ama.Kafam çalışmıyor arkadaşım,sen şöyle yap de yapalım vallaa:kedi:
Hymarry bende bu kremi kullanıyorum dr 16. haftamda verdi sabah akşam sür dedi masaj yaparak çatlayabilecek her yerine, tabi bazen üşeniyorum sürmeye düzenli kullanamıyorum yani.......Ben eczaneden yanlış hatırlamıyosam 48 tl ye aldım....
İşe yaradı mı bari canım diycem ama zaten bu haftana kadar zaten çatlamamış da olabilirsin..
kıslar ya kovalamaca mı oynuyoz bewn geliyom herkes gitmiş. ben gidiyom herkes gelmiş:gitme: küstüm işte bende gidiyomÇok üzgünüm çoook
Al benden de o kadar:dilcikar: