moralim cok bozuk kızlar
bugun de kalp atıslarını alamadık benim bebeklerin 7+3 olduk oysa
kuzenim dr aradım anlattım iki tane oldugu icin geç canlanabilir dedi, belkide moral vermek icin
ne dusunecegimi ne diyecegimi sasirdim.. yarın da baska bir dr a daha gidecegim docent e
inş.cnm benim göreceksin inş...hahahaa süperler annesi yaaaa,maşallah binlerce kezz
inşallah bizim de kucağımıza almak nasip olucak mı acabaa?
moralim cok bozuk kızlar
kuzenim dr aradım anlattım iki tane oldugu icin geç canlanabilir dedi, belkide moral vermek icin
ne dusunecegimi ne diyecegimi sasirdim.. yarın da baska bir dr a daha gidecegim docent e
anladım canım,o zaman keşke direk 100lük verseydi doktorun,çünkü 50lik ler yüksek çıkabiliyor,sonra tekrar 100 lük veriyorlar.Benim de öyle oldu,doktorum 100lükle tekrarla dedi,yarın yapıcaz bakalım kısmetse..
İnşallah sorunsuz olur..
yok canım kan degerlerine hic baktırmadım.
yarın da docent e gidecegim o bakacak
slm kızlar nasılsınzı bebkler nasıl
moralim cok bozuk kızlar
Çok sevindim,teyzesi yesin ısırsın onların popolarını.Maşallah,maşallahCinsiyetlerinde değişiklik yok belli ki.Seninle aynıyız ya benim kontrol ağustosun 4 ünde.Şimdi boyları ve kiloları kaç olmuş seninkilerin.Hissetmeye başladın mı hareketlerini?
Bizde iyiyiz teyzesi ama babamızı çok özledik çok:gitme:
mafoldumben:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk kızlar
oyy kıyamam ben sizee babanızın dönmesine az kalmadımı kızz kaydirigubbakcemile5
benimkilerin cinsiyetleri aynı duruyo tatlım..ama boylarını ve kilolarını söylemedi.ayın 6 sında tekrar kontrolüm var ozamn öğrenirim heralde zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?