Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babamız inş. perşembe dönecek inş.Aynı zamanda gideceğiz doktora demekki?
hymarry canım benı neden eklemedın listeye darıldım bak sımdı
kızolar yaaaa ikincipaşamın yine ismi değiştii şimdide tuna oldu kafayı yiyeceğim. dayısı yani kardeşim çocuk rahmime düştüğünden beri b ulut dedi..tabi arada çok isim söyledi. şimdide kız arkadaşıyla karar vermişler tuna..ve zz önce tekrra tlf çaldı ve tekrra değişim sertan oldu.. ama ben tuna dedim. değişmeyecek..ahhh ne yapacağım bilmiyorum..bu arada tabiiieşimde senin çocuğun olursa ben koyacağım dedi şimdiden isim aramaya başladıı
SERGEN&TUNA
canbebek canım çok geçmiş olsun
şimdi kafama takılan ilk şey şu oldu,
benim eşim de diş hekimi,asla hamilelere narkozla iş yapmaz,benim bir dişimin üst tarafına iğnesiz dolgu yaptı,öldüm,doğumdan sonraya bıraktık,
sonra o ne biçim bir dişçiymiş ki,kanal tedavisinden sonra dişin ağrıyor,kanal tedavisi demek ordaki sinirlerin hepisnin temzilenmesi ve artık dişin hissiz bir hale gelmesi demektir.Kanal tedavili dişlere senler sonra bile iğnesiz narkozsuz dolgu yapılabilir.Ki senin arkasından başlıyor ağrımaya,
o da yetmedi,tekrar gidiyorsun,narkoz alıyorsun ve bu sefer de dişi çekemiyor.Allahım yaaklava:
ben söyleyecek birşey bulamıyorum,çok geçmiş olsun canım..