Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldın claıre...opuyorumnanaktan takıl hep buraya olur mu?
Dün bende giremedim annemdeyim ya akraba günümüz vardı.Aklım sendeydi nasıl geçti yolculuğu diye.Belin yormadı dim.O yastık işe yaramıştır umarım.kaydirigubbakcemile3.Çok sevindim İzmir dosyasını kapatmana Anlat doktor ne dedi.?
Canım o zaman burada kıdemli sen olacaksın,arkadan taze gebeler gelecek.Nasılsın tatlım bir sıkıntın yok değil mi?
Çok sevindim,teyzesi yesin ısırsın onların popolarını.Maşallah,maşallah Cinsiyetlerinde değişiklik yok belli ki.Seninle aynıyız ya benim kontrol ağustosun 4 ünde.Şimdi boyları ve kiloları kaç olmuş seninkilerin.Hissetmeye başladın mı hareketlerini?canım benimmm yolculuk inanılmaz yorucuydu yarım satte bir durarrak geldik zaten 3 saatlik yolu 6 saatte tamammladık.bebeişlerime gelinceee dr um herşey yolunda gayet ii dedi maşşallah gelişimleri tek çocuk gelişimi gibiymiş..bende ideal kilo alıyomuşum çok sevindim..rahim ağzını ölçtü herhangi bi sorun yok..artık evden dılşarı çıkıp gezmeler biticek dedi sadece ona biraz canım sıkıldı...ikiz gebelik adı üstünde tehlikeli riskli gebelik dedi herşey ii hoş güsel ama banda herşey değişebilio bu gebelikte onun için artık çok daha dikkaktli olmalısın dedi..bölee işteee opuyorumnanaktan
sen nasılsın bakalım minişlerin nasıl zemuszemus
ne oluyoooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaa
yok öle doğuruca bızı bırakmak yok buraya gırıp yıne tecrubelerınızı yazcanız.............yalnız bırakıp kacacnız dımı.................evınızı bulırum ona gıore.................ben en arkalardayım yalnızmı kalcam.............hem o veletler bılgısayar cağı çocugu olcekler ne yaparsanız yapın.............hehe....................doğuralım kacalım dıyonuz demı...................hymary..................
günaydın arkadaşlar.......
20 gündür bir diş problemi çekiyorum sormayın.... ilk dişimin ağırdığı gece diş hastanesine gittik acil... apse yapmış dr umun kontrolunde antibiyotik kullandım. antibiyotik bitti, gittik hemen çekmeyelim dişi kurtarabiliriz dediler kanal tedavisi yapıldı.... tabi bunlar he kendi dr umun onayıyla oldu.... bu arada kanal tedavsi yapılan diş kapanınca 2 gün süreyle çok şiddetli tekrar ağırmaya başladı... tekrar gittik dr.... diş tekrar apse tapmış.... lütfen artık çekin bu dişi dedim.... antibiyotik kullanman lazım dediler..... bu arada deliriyorum.... neyse tekrar antibiyotik kullandım gittim nihayetinde çektiler..... ama ne çekmek diş kırıldı.. kök içeride kaldı....kökü ikiye böldü... bir türlü çıkmıyor.... deli oldum... tam yarım saat sonra kökler çıktı ama ben öldüm mahvoldum.... çenem yerinden çıkacak sandım.... bugün dişin çekildiği 3. gün ve ağrı kesicilrle duruyorum... içmezsem kulağıma kadar vuruyor ağrısı.... tam 20 gündür diş ağrısı çekiyorum.... ya diş çekildikten sonra bu ağrı normalmidir arkadaşlar? bendekide ne şans yani... ödüm kopuyor bunca ilaca karşın bebişlere bişey olacak diye... ama dr uma sormadan hiç birşey yapmıyorum... sizce tekrar gideyimmi dr a ne dersiniz....
Herkese selam
Mutlu huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle.
günaydın kızlarr :))) nihayet evimdeyimmm :)) dün izmirdeydik kontrol için..bebişlerim gayet ii bıcır bıcırlar içerdeee :)) ama yolculuk çok yordu neyseki izmir defteri kapandı bidaha gitmiycez...
herkese merhaba
bende yazmıyordum bu aralar. okuduğum kadrıyla herkes iyi.
benim kontrolüm yarın ve 50 gr lık şeker testi yapılacak.
tecrübeli olanlar 50 grlık ta bir defa mı kan alıyorlar? bilen varmı?
herkese merhaba
bende yazmıyordum bu aralar. okuduğum kadrıyla herkes iyi.
benim kontrolüm yarın ve 50 gr lık şeker testi yapılacak.
tecrübeli olanlar 50 grlık ta bir defa mı kan alıyorlar? bilen varmı?
inşallah hymarry
babam şeker hastası onun için risk grubundayım