günaydın arkadaşlar.......
20 gündür bir diş problemi çekiyorum sormayın.... ilk dişimin ağırdığı gece diş hastanesine gittik acil... apse yapmış dr umun kontrolunde antibiyotik kullandım. antibiyotik bitti, gittik hemen çekmeyelim dişi kurtarabiliriz dediler kanal tedavisi yapıldı.... tabi bunlar he kendi dr umun onayıyla oldu.... bu arada kanal tedavsi yapılan diş kapanınca 2 gün süreyle çok şiddetli tekrar ağırmaya başladı... tekrar gittik dr.... diş tekrar apse tapmış.... lütfen artık çekin bu dişi dedim.... antibiyotik kullanman lazım dediler..... bu arada deliriyorum.... neyse tekrar antibiyotik kullandım gittim nihayetinde çektiler..... ama ne çekmek diş kırıldı.. kök içeride kaldı....kökü ikiye böldü... bir türlü çıkmıyor.... deli oldum... tam yarım saat sonra kökler çıktı ama ben öldüm mahvoldum.... çenem yerinden çıkacak sandım.... bugün dişin çekildiği 3. gün ve ağrı kesicilrle duruyorum... içmezsem kulağıma kadar vuruyor ağrısı.... tam 20 gündür diş ağrısı çekiyorum.... ya diş çekildikten sonra bu ağrı normalmidir arkadaşlar? bendekide ne şans yani... ödüm kopuyor bunca ilaca karşın bebişlere bişey olacak diye... ama dr uma sormadan hiç birşey yapmıyorum... sizce tekrar gideyimmi dr a ne dersiniz....