Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dirim hoişgeldin canım.hymarry malesef hastalanmıştı. ama şimdi daha iyi canım
kıslar dün kızlarıma bi kaç parça bişey aldık birazdan paylaşırım sizinle..
Çok sağol canım,herhangi bir enfeksiyon bulunamadı alınan kültürlerde,fakat soğuk bir şey,bir ceyran yada belki klima dedik biz de işte,Allah beterinden saklasın,fakat sağlık çok önemliihymarry cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et cnm sıcaklardan sanırımm
Canım hayırlı olsun hamileliğin ve bebeklerin öncelikle,slm arkdslar bende 23haftalık ıkız bebeklerime hamileyim size bi sorum var 2 3gundur sol kasıgımda ara ara agrılar oluyor sızce normalmı böle sorun yasayan arkdslar varmı yardımcı olursanız sevınırım
wavy kıııızz,üzerinde fiyatını da bırakmışın nannndelikafadulden
ay çok güzel yaaaaa,neler var bunların içinde,ikişer takım mı aldın?Maşallah,sen turnayı gözünden vurucan son zamanda heeealkisalkisalkis
Hadi aç topiği de oraya gelelimm
hoj geldiiiiin. açtım açtım topiği haydi buysdun kıslarımın cicilerine:))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlar ben geldimm
wavycim aç topiği ben de uygun zamanda foto çekip göndereyim
esteryacım inşallah bebeklerine kavuşacaksın canım,inanıyorum,
canancım hal hatır sormuşsun canım,teşekkür ederim,iyi oldum canım çok sağoll,sen nasılsın,bebişler nasııll
umudumsun canım bu haftalar bu kanamalar için normal mi bilmiyorum yani,düşük haftaları içinde değilsin,erken doğum için zaten çok erken,geçmiş olsun diyelim,dikkat etmek lazım demek ki..
dırımkızıı canım hoşgeldin,ben iyiyiim Cuma bayaa bi istifra,ishal durmu yaşadık,serum aldık bikaç saat şimdi iyiyiz hamdolsun,sağolasınn,bebişlere de afferin,tatil de güzel geçmiş maşallah,öpüyorum onları yaaaopuyorumnanaktan