Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

antikkoy cok guzel, bcemkece golu kenarında bence cok seviyorum orasını :)

topiginizin en taze ikiz hamilesi ben miyim kilar?

bu topikte listemiz yok dime

Canımmmmmm,daha çok minik annesi kuzuların.Allah hepimize sağlıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.

canım keşke bilsem.... ekleme falan oluyormu:kedi:
ekleme nası olur bılmem ama herkes sırayla yazsın kac haftalık old suonra lıstelerız heopsını...............
Canım ben Atatürk Havaalanına çok yakın bir yerde oturuyorum.Dediğim yerde b.çekmecede,fırsatın olunca git oraya,eminim beğenirsin.

ınş canım bana cok uzak ama buı ara guderız nş..............aynı sekılde bızde sapanca golu ve masukıyeye gıdıyoruz.............ordada cok guel koy kahvaltısı var...............ya ancak öle ıyı oluyooo............

Çok seviyorum en Maşukiye'yi tertemiz havası var.Maşukiye'den Akyazı'ya uzat yolunu,orada Altındere balık tesisleri var.Maşukiye'yi beğeniyorsan,orasınıda seversin.

Kızlar felaket kalça ağrısı çekiyorum bugün sol kalçam yürütmüyor bile,neden olur bu ya?Bu akşam kimse yok buralarda....

nevracım geçmiş olsun,
senin magnezyuma ihtiyacın var.Doktorun da izinliydi sanırım dimi..
Kimsecikler yok evet..

Kızlaaaarrrr
Bakın topiğimizin ilk sayfasında hepimizin listesini yapabilmek adına bazı şeyler ekledim,tavsiye üzerine,
Burda topiğimizde takılan arkadaşlarım bana
nickiniz,
son adet tarihiniz,
hamile kalma yönteminiz,
muhtemel doğum tarihiniz(baz aldığınız hafta ile beraber),
ve bebişlerin cinsiyetlerini,
yazarsanız sizi de eklerimm
HEPıNıZı BEKLERıMMkaydirigubbakcemile3

nevracım geçmiş olsun,
senin magnezyuma ihtiyacın var.Doktorun da izinliydi sanırım dimi..
Kimsecikler yok evet..

Evet maalesef druma ulaşamıyorum daha doğrusu rahatsız etmekte istemiyorum tatilde,çok kötü ya resmen çığlık atıyorum her krampta zaten kramp mı sancı mı ağrı mı tanımlıyamıyorum bebeklere bir zararı yoktur dimi..Magnezyum geçirirmi bugün oldu bu ağrı ya sabah kalktığımda bişey yoktu sonradan çıktı cnm ya...Birde daha şimdiden yatmak eziyet oldu bana sol tarafa yatın diyorlar ya bende özellikle soluma yatıyorum ama rahat edemiyorum sağıma yatıyorum çok duramıyorum bi zamandan sonra kasıklarım ağırmaya başlıyor ne yapmam lazım:kedi:

canımellerine sağlık...
bebiş istiyoruz
20 ocak
tüp bebek
29 eylül
2 tane paşa

egeliii,,08.03.2009,,mikroenjeksiyon,,bi kız bi oğlan zemuszemus

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) iii pazarlarrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinizlee beraberrrr mutlu bi hafta sonu geçirinnnnnnnn :))))

gunaydın kızlar nasılsınız benım son sat 26 nisan 2009 mikroenjeksiyon 31 ocak daha belli degıl cınsıyetlerımız

kızlar bıde bide bir ricam olacak sizlerden benım gebelik cızelgemi yanlıslıkla sılndım ve bır daha yapamadım yapabilen varsa bana yardımcı olabilirmi?....

Çok seviyorum en Maşukiye'yi tertemiz havası var.Maşukiye'den Akyazı'ya uzat yolunu,orada Altındere balık tesisleri var.Maşukiye'yi beğeniyorsan,orasınıda seversin.

kız dedığın yerı sonra hatırladım gecen sene gıttık oraya balık yedık...............hatırladım orasıda cok guzel ve daha uygun..............ama yınde ben masukıyeden vazgecemıyomm.................baska neresı var.................

olmuyo canım bende anlamam cetvelden arkadas yanı zummın yaptı bana sağolsun imnş oda hamıle doner tr den.................

olmuyo sen bu hafta ense olçumlerını yaptırırsın ınş............bende haftaya...........ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…