Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaşlar ben bugün doktora gittim 36. haftadayım ve doktor alttan muane etti 2 cm açıklık olmuş bugün yarın doğurursun dedi ve normal doğumu önerdi normal yapmamı istedi

Canım tamammen psikoljik,inan.Eğer keselerin içi doluysa,kalplerinin atması zaman da alabilir,hiç kendini sıkma canımm..
tickerimi ikiz bebek icin yapomak istedim olmadı
E ben geldim olmuuuşş:sm_confused:
evet kızlar benimde az kaldı.36 hafta üzerindan hesaplarsak 12 hafta bile yok. 77 gün gibiii..annem gelsin hazırlık yapacağız ..allah sizede göstersin bu zamanları
Bebiş istiyoruz canım,benim de az kaldı gibi,yakın sayılırız seninle bakalım kim daha geç doğurucakkaydirigubbakcemile3
ufff bugün hava çok fena yaa. yapış yapış oluyorum oturduğum yerde(
Gerçekten öyle ben de sabah sabah kahvaltı sonrası ortalığı silip süpüreyim,fotoğraf falan çekiyoruz rezil olmayayım dedimkaydirigubbakcemile3,anaaaamm o ne yaa,eğilip kalkıyorum burnumdan ter damlıyorkafamçokkarıştı
kızlar gitme vakti öptüm sizleriiiii 1 hafta sonra görüşürüzz
Güle güle canımmm.Allaha emanet oluuunn..
Bebklerin hayırlı saplıklı olsun inşallah canım..
Bu dörtlü test dediğiniz ayrıntılı renkli usg sanıyorum,niye test diyorlar anlamıyorum hiçfisfisfis
Canım bu test devlet hastanesinde de yapılıyor,sana en yakın hastane hangisi var?Rndevu al telefonla,develltte yaptır valla..
antikkoy cok guzel, bcemkece golu kenarında bence cok seviyorum orasını :)

topiginizin en taze ikiz hamilesi ben miyim kilar?

bu topikte listemiz yok dime
Yok yaaa liste miste,ben anlamam ki listeden,nasıl yapıcaz,nerden başlıycaz,nereye koyucaz anammkaydirigubbakcemile3
:sm_cool:evet yaaaaaaaaaaaa hymary kız .................lıste yapsana ya.................herkesı daha ıyı gormuş oluruz.............................delikafadulden
muallimcim herşeyi de devletten beklemememk lazım,koca topikte bi işin ucundan da sen tut yaaaw,sen bayaa tecrübelisinkaydirigubbakcemile

arkadaşlar ben bugün doktora gittim 36. haftadayım ve doktor alttan muane etti 2 cm açıklık olmuş bugün yarın doğurursun dedi ve normal doğumu önerdi normal yapmamı istedi

delikafadulden canııııımm nerelerdesin yaaa,ilk sayfada mesajını gördükçe var ya,hep diyordum bu kız nerde yaaaa
Nasılsın,ya maşallah 36 yapmışsın ya,dah akurtardun desenee inşallah yaaopuyorumnanaktan
Canım bebeklerin cinsiyeti ne,kaçar gr kaçkilo oldular,nerde yapıcan doğumu kısmetsee?

canım tek yumurta ikizi benimkiler kız 2 kilodan fazla dedi doktor ve doğumu zeynep kamilde yapacağım ordan klinik şefi buldum onun özel muanesine gidiyordum ama normal doğuma grmiyor doktorum

Ay maşallah hem de normal doğum dedi öylemiii?
Tedaviyle hamile kalmamışmıydın canım sen?
Bizim doktorlar kesinlikle sezaryan diyorlar daa,ne güzel sen normal doğum yapabilirsen biraz zorlanır ama kolay kurtarırsın inşallah..

hymarry hoşgeldin canımmm.evet bakalım kim önce doğuracak.hadi liste yapalım.şafak sayalım ne dersiniz...

yok canım ben tedavi görmedim doktor tedavi görmeden olmaz diyordu ama allah 2 tane birden verdi tedaviye gerek kalmadı doktorum normal doğumdan yana sezeryanlık bir durum yok çok rahat yaparsın normal doğum dedi

canım humoş...................sen tanıyosun coğu arkadası..................o yuzden senın yapman daha ıyı olce...............mın fazlık.................

yok canım ben tedavi görmedim doktor tedavi görmeden olmaz diyordu ama allah 2 tane birden verdi tedaviye gerek kalmadı doktorum normal doğumdan yana sezeryanlık bir durum yok çok rahat yaparsın normal doğum dedi
Maşallah yaaa,Allaha göre güçlük yok,bize sezeryan diyorlar illa,maşallah sen kurtarıcaksın desene..
Benim de iki kız bu arada,kısmetse biz de sen kadar doğursak..
kızlar simdi ikiz gebeliklerde dogum 36. hafta da mı oluyor kesin olarak?
Canım çocukları tutabilirsen,başka bir endikasyon olmazsa 36 ne ala,ama kesin değil tabi ki..
nerde bu devletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Bilmem nerdeeekaydirigubbakcemile3
canım humoş...................sen tanıyosun coğu arkadası..................o yuzden senın yapman daha ıyı olce...............mın fazlık.................
Canım milleti tanıyorum ama son adet tarihlerini blecek kadar da değil yani,buranın kadındoğumcusu değilim ki yaaawdelikafadulden
ne yapsak kapı kapı dolaşıp sat mı dilensekkaydirigubbakcemile3:roflol:
neam canım hel fehımtı..................
Millet de şiğfreli konuyoruz sancekkkaydirigubbakcemile5

hymarry hoşgeldin canımmm.evet bakalım kim önce doğuracak.hadi liste yapalım.şafak sayalım ne dersiniz...

Canım benimm hoşbulduukk,eşim evdeyken pek takılamıyorum,haftasonu işte malumm..
Ya nasıl yapsak bu son adetten liste işini sence?
Yada dediğin gibi geri sayım,dolayısıyla?

canım son adet tüp bebek normal haftalar cinsiyetleri... nasıl olur

Güzelllyerimseniben,
ben şimdi çıkıyorum canımm,bu işi geliştirelim,
görenler altına mı yazacak,biz mi ekleyeceğizz?İlk sayfaya mı yapacağız bu listeyi,?

bence kac haftalık old yazalım.............en kucukten en buyuge mesela
esterya...............6 haftalık
elmuallım dokuz hafta..................gıbıı nasıl olur...............
hehe sıfrelı gıbı oluyooo..........hadı sana gule gule............fı emanıllah

oooooooooooo afıyet ols...................bende evde kahvaltıdan nefret edıyorum dısarda yapıyoruz bazen cok ıyı oluyo..............antıkkoy b cekmecedmı..............uzak ya............sen nerdeydın..............

Canım ben Atatürk Havaalanına çok yakın bir yerde oturuyorum.Dediğim yerde b.çekmecede,fırsatın olunca git oraya,eminim beğenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…