Canım tamammen psikoljik,inan.Eğer keselerin içi doluysa,kalplerinin atması zaman da alabilir,hiç kendini sıkma canımm..kizlar bende beylikduzunde oturuyorum :)
kizlar ben dun aksam dr a gittim. iki tane keseyi tekrar gordu. icleride dolu. fakat kalp atısı alamadı dr hanım. 10 gun sonra gel dedi. korktum kızlar ya. bide bugun goguslerimdeki hassasiyet biraz azaldı gibi..
E ben geldim olmuuuşş:sm_confused:tickerimi ikiz bebek icin yapomak istedim olmadı
Bebiş istiyoruz canım,benim de az kaldı gibi,yakın sayılırız seninle bakalım kim daha geç doğurucakkaydirigubbakcemile3evet kızlar benimde az kaldı.36 hafta üzerindan hesaplarsak 12 hafta bile yok. 77 gün gibiii..annem gelsin hazırlık yapacağız ..allah sizede göstersin bu zamanları
Gerçekten öyle ben de sabah sabah kahvaltı sonrası ortalığı silip süpüreyim,fotoğraf falan çekiyoruz rezil olmayayım dedimkaydirigubbakcemile3,anaaaamm o ne yaa,eğilip kalkıyorum burnumdan ter damlıyorkafamçokkarıştıufff bugün hava çok fena yaa. yapış yapış oluyorum oturduğum yerde(
Güle güle canımmm.Allaha emanet oluuunn..kızlar gitme vakti öptüm sizleriiiii 1 hafta sonra görüşürüzz
Bebklerin hayırlı saplıklı olsun inşallah canım..arkadaşlar ara sıra ziyaretdiyorum bu aralar sizleri... maşallah herşey yolunda gözüküyor.... benim bebişlerden biri erkek... öbürü kapamış kendini göstermedi.... bu hafta dörtlü test istedi dr benden .... bu test devlet hastanesinde yapılıyormu? bileniniz varmı?
Yok yaaa liste miste,ben anlamam ki listeden,nasıl yapıcaz,nerden başlıycaz,nereye koyucaz anammkaydirigubbakcemile3antikkoy cok guzel, bcemkece golu kenarında bence cok seviyorum orasını :)
topiginizin en taze ikiz hamilesi ben miyim kilar?
bu topikte listemiz yok dime
muallimcim herşeyi de devletten beklemememk lazım,koca topikte bi işin ucundan da sen tut yaaaw,sen bayaa tecrübelisinkaydirigubbakcemile:sm_cool:evet yaaaaaaaaaaaa hymary kız .................lıste yapsana ya.................herkesı daha ıyı gormuş oluruz.............................delikafadulden
arkadaşlar ben bugün doktora gittim 36. haftadayım ve doktor alttan muane etti 2 cm açıklık olmuş bugün yarın doğurursun dedi ve normal doğumu önerdi normal yapmamı istedi
arkadaşlar ben bugün doktora gittim 36. haftadayım ve doktor alttan muane etti 2 cm açıklık olmuş bugün yarın doğurursun dedi ve normal doğumu önerdi normal yapmamı istedi
Maşallah yaaa,Allaha göre güçlük yok,bize sezeryan diyorlar illa,maşallah sen kurtarıcaksın desene..yok canım ben tedavi görmedim doktor tedavi görmeden olmaz diyordu ama allah 2 tane birden verdi tedaviye gerek kalmadı doktorum normal doğumdan yana sezeryanlık bir durum yok çok rahat yaparsın normal doğum dedi
Canım çocukları tutabilirsen,başka bir endikasyon olmazsa 36 ne ala,ama kesin değil tabi ki..kızlar simdi ikiz gebeliklerde dogum 36. hafta da mı oluyor kesin olarak?
Bilmem nerdeeekaydirigubbakcemile3nerde bu devletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Canım milleti tanıyorum ama son adet tarihlerini blecek kadar da değil yani,buranın kadındoğumcusu değilim ki yaaawdelikafaduldencanım humoş...................sen tanıyosun coğu arkadası..................o yuzden senın yapman daha ıyı olce...............mın fazlık.................
Millet de şiğfreli konuyoruz sancekkkaydirigubbakcemile5neam canım hel fehımtı..................
hymarry hoşgeldin canımmm.evet bakalım kim önce doğuracak.hadi liste yapalım.şafak sayalım ne dersiniz...
kızlar simdi ikiz gebeliklerde dogum 36. hafta da mı oluyor kesin olarak?
canım son adet tüp bebek normal haftalar cinsiyetleri... nasıl olur
oooooooooooo afıyet ols...................bende evde kahvaltıdan nefret edıyorum dısarda yapıyoruz bazen cok ıyı oluyo..............antıkkoy b cekmecedmı..............uzak ya............sen nerdeydın..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?